Kizlar nasil gidiyor? Tatli bebislerle aralar nasil? Bizim ki iyi gibi simdilikHollanda inegi yanimda halt etmis Sagmal inek oldum. Sut sagma aleti ve ben kanka olduk. Fiti fiti sesleri ile gunlerim geciyor. Biraz uzun suruyor goguslerimin rahatlamasi. Bazen tek gogusten 100 cc cikiyor bazen biraz daha fazla ama anca yetiyor gun icinde. Gobek bagi 6 gunlukken dustu. 265 gr almis 4 gunde ve boyu bir haftada 1 cm uzamis Bizim ki kurdan Hamdi oldugu icin dr amcamiz bu deriler dolmali dedi Cabaliyoruz bakalim Zayif oldugu icin cis yaptiginda muhakkak tasiyor bir tek sorunumuz bu simdilik Ya birde dogumdan sonra alt tarafi 4 kilo gitti bende Cocugun kilosu plasente bile daha fazla ediyor normalde bu hastanede sisirdiler beni serumlarla herhal:) 40 gun doldugunda bakalim ne olacak. O zaman ki kiloyu baz almam gerekiyormus annem oleee diyooo
Nobetteyizsizinkiler de iki saatte bir uyaniyor mu emmeye
slm kızlar size bi sorum olacak
benim kızımın memeleri şişti ya(
süt toplamış sanırım
aranızda bu sorunu yaşayan var mı ne yapmak gerekir
netten baktım geçici bir durum olduğu asla sıkmamak gerektiği yazıyo banyo yaptırırken hafif ovuyoruz ama geçmiyo
bilgisi olan varsa yazabilir mi?
çay da yapıyormu asu net te çay yazıyo üzüldüm yaa,tek lüksüm çaydı offff
koala oğlum la koynumda gectı yıne butun gece nedense yatırınca sancısı var kucagıma alınca yokkoalam benım
Bugün kontrolümüz vardı hanımlar
2. hepatit aşımızı yaptı doktor amcamız ve kalça ultrasonumuzu yaptırdıkçok şükür iyi haberler aldık
Gazımız için bir ilaç verdi...şayet memnun kalırsanız bu bitince eczaneden alır yine devam edersiniz dedi...inş. memnun kalırım kızlar..
İlaç bu kızlar sizlerde sorun isterseniz doktorlarınıza belki sizlerde faydasını görürsünüz..
Colica Herbal Syrup
Gifrer serum fizyolojik damlamıza devam dedi...hırıltılar normal dedi...hatta kaloriferler yanmaya başlayınca oda sıcaklığı artarsa daha da sıklaşır dedi...
Bizden şimdilik bu kadar kızlar hepinizi öpüyoruz oğlumla
maşallah canım tosununa bızımde dun kontrolumuz vardı ıyı haberler aldık çok şükür.bızımde hırıltılara normal dedı gece artar dedı seruma devam ıstedıgın sıklıkta kullanabılırsın dedı tuzlu suymuş o zaten..bırde ben metsil damla verıyordum ..metsil kana karısmadan dırek mıde ve barsaktakı hava kabarcıklarını cıkarttırıyor ve kakayla atılıyormus ben memnunum oğlum pırt pırt salıyo vallaama gaz cıkarmak ayrı sancı ayrıymıs sancı ıcınde yazdı ama okuyamadım bugun eczaneden alacam bakalım neymıs..sancı ıcın olanı çok mecbur kalmadıkca verme ilaç sonucta dedı.birde 2 çay kaşığı rezene verebilirsin dedi...
canım ıkınmalarımız var bizim..gazımızı üstten pek çıkarmıyoruz hep aşağıdan çıkarmaya çalışıyor benim oğlan
bu verdiği şurupta bitkiselmiş,,yan etkisi falan yoktur güvenle kullan dedi...
rezeneyi bende sordum canım,,sen iç bebeğe verme dedii,,..metsili bende duymuştum onu da sordum ama bu verdiğimi kullan dedi...bakalım inş. memnun kalırız
Kizima emzik verme cabalarindayim.alismasini istiyorum..simdi agzinda bakalim ne kadar duracak:44:
Bir de enteresan bir durum var bende.cisimin geldigini anlamiyorum sanki.yani soyle oluyor cisim geldi diyorum wcye gidiyorum.az daha gitmesem patlayacakmisim gibi oldugumu goruyorum.bilmem anlatabildim mi..sezeryandan sonra boyle birsey yasayan var mi?
Slm kızlar nasılsiniz ben pek iyi değildim şimdi biraz daha iyiyim iki gün boyunca ateşim 39 a çıktı göğüslerini saglıgım halde apse yapmış vücudum enfeksiyon kapmış antibiyotik iğne verdi serum filan verdiler iğne bebeğe zarar vermez ins Yaa sırf bu yüzden hic huzurlu değilim( bu arada epidural dgm yapanlar bas ağrınız var mı benin 4 gündür var Dr kansuzliktn dedi ama ara ara epuduralden mı ki demeden edemiyorum :S
Birde normal dgm yapanlar epizyotomi de yanma seklinde sızlama var mı ve dikiş yeri sis sanki kalın bi damar gibi ? Yarın Dr kontrolum var. merak ediyorum normal mı diye sizin dikişler nasıl ne Zamana iyileşti ?