2012 Ekim bebekleri büyüyor

Simdi sagdim sutumu iki memeden cika cika 30 cc cikti yaa git gide azaliyor sutum yavrum bosuna cebellesmiyor mememle cekiyor bos tabi ne agliyor sonra :KK50: mama veriyorumda susuyor valla psikolojim cok bozuldu sutum gelmiyor diye halbuki neler yiyp iciyorum gun boyu :KK50: zaten memelerimde buyumedi benim elliyorum yumusacik sut dolsa sertlesirdi ne olucak boyle hic bilmiyorum :KK43::KK43::KK43:

huuu kızlar okadar mutluyumkı yerımde duramıyorum:)))
bugun esım balık tutmaya gıttı ama hareketlerı bı degışıktı ve degışıklıgının sebebı eşim bana hem dogum hem dogum gunu hedıyesı olarak araba almış bugun onunla ugrasmış hep ve yarın sabah notere gıdıp ustume alıyoruz.gercı ıhtıyactı almayı duşunuyorduk :)))))

kızlar yaa geldiğinizde bana cvp verirmisiniz lütfen sezeryandan kaç gün sonra tuvalete çıktınız büyük abdest diim yani bide ne yiyip içtiniz bide normal tuvalete giren sezeryanlı varmı

cnm ben sattt 4 de sezeryana girdim 1 de yürüttüler ve sabah 6 da tuvalette çıktım ben klozete girdim ötekini bilememm:26::26::26::26::26:

Simdi sagdim sutumu iki memeden cika cika 30 cc cikti yaa git gide azaliyor sutum yavrum bosuna cebellesmiyor mememle cekiyor bos tabi ne agliyor sonra :KK50: mama veriyorumda susuyor valla psikolojim cok bozuldu sutum gelmiyor diye halbuki neler yiyp iciyorum gun boyu :KK50: zaten memelerimde buyumedi benim elliyorum yumusacik sut dolsa sertlesirdi ne olucak boyle hic bilmiyorum :KK43::KK43::KK43:

cnm süt olmasadaa sen emzir inşallah kızın emdikçe çogalacak o süt piskolojinide bu kadar bozma hiç kalmaz yoksa sütün bol bol sıvı al çogalırrrrr inşallah

bugun esım balık tutmaya gıttı ama hareketlerı bı degışıktı ve degışıklıgının sebebı eşim bana hem dogum hem dogum gunu hedıyesı olarak araba almış bugun onunla ugrasmış hep ve yarın sabah notere gıdıp ustume alıyoruz.gercı ıhtıyactı almayı duşunuyorduk :)))))

ohhhhh hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan arabanı inşallahhh:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

süt sağma makinesi kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz,memnun musunuz? benim sütüm azaldı sanırım,bebeğim de gelmeyince emmiyor:KK50:

kızlar yaa geldiğinizde bana cvp verirmisiniz lütfen sezeryandan kaç gün sonra tuvalete çıktınız büyük abdest diim yani bide ne yiyip içtiniz bide normal tuvalete giren sezeryanlı varmı

canım doğumdan önce lavman yapılmıştı bana ve doğumdan sonra 3. gün çıktım tuvalete...doğumdan sonra ben su içmeye başlamıştım doktorum içebileceğimi söylemişti,,o gecede çorba içtim ve meyve suyu,, ama tam kahvaltıyı ancak ertesi gün sabah yaptım...ilk 3 gün fazla ağır şeyler yemedim hemen yüklenmedim ama sonra pasoo tıkındım :KK1:

tuvalet olarak klozet kullandım canım ama normal tuvalete giriyorsan ve zorlanıyorsan hafif dizlerini kırarak bi yerden destek alarak yapabilirsin canım..

Hayırlı olsun canım kazasiz kullanmayı nasip etsin Allah

canım, benim sütüm de fazla değil ama eczanelerde emziren anneler için olan çaylardan var onlardan kullanıyorum bende çok işe yaradı sana da tavsiye ederim çayı içtikten sonra göğüslerim szım sızım sızlıyor sütün indiğini hissediyorum

biz dün doktora gittik bu süt ve mama ikilisi benim çok sinirlerimi bozuyodu doktor bir hafta mama verme gelişimine bakalım dedi dünden beri mama vermiyoruz bakalım haftaya kilo almış mı olucak çok merak ediyorum doymuyo gibi de geliyo ama kakasını da yapıyo doymasa yapmaz diyolar ama içim rahat değil.. geceleri de akşam sağdığım sütü veriyorum 70 cc oluyo benım ama 40 dk uğraşıyorum . masumiyetcim başlarda benım de o kadar çıkıyodu son zamanlarda bana etkisini gösteren şey soğan ve ceviz oldu denemeni tavsiye ederim. bakalım bir haftamız mamasız nasıl geçicekk

evett birde baharatlı şeyler ve acı,, hele acı yersek sütün hazmı zor oluyormuş..birde balık ve kestane

çay da yapıyormu asu net te çay yazıyo üzüldüm yaa,tek lüksüm çaydı offff:KK43::KK43::KK43:

canım yemek ıcmekten zıyade stres yapma rahat ol amaaannnn de boşver bak nasıl değişecek

Ben 4. Gun ancak ciktim,o zamana kadar agir seyler yemedim bende,ilk gun hastanede gaz cikaramamistim zaten lavman yapmislardi,normal wc oturup kalkmak biraz zor olabilir destek alabilirsin...

Masumcum,az ya da cok hepsinin bebegine faydasi var bunu dusun ve canini sikmamaya calis lutfen etkileyen en onemli sey stres cunku,ne kadar verebilirsen bebegin icin o kadar iyi...

Cinarefeninannesi gule gule kullanin,oglanla kizi alip gezersin bol bol:))

canım, benim sütüm de fazla değil ama eczanelerde emziren anneler için olan çaylardan var onlardan kullanıyorum bende çok işe yaradı sana da tavsiye ederim çayı içtikten sonra göğüslerim szım sızım sızlıyor sütün indiğini hissediyorum

Humana still tea ise aldim o caylardan onu da iciyorum canim oyle fark etmedi yani

biz dün doktora gittik bu süt ve mama ikilisi benim çok sinirlerimi bozuyodu doktor bir hafta mama verme gelişimine bakalım dedi dünden beri mama vermiyoruz bakalım haftaya kilo almış mı olucak çok merak ediyorum doymuyo gibi de geliyo ama kakasını da yapıyo doymasa yapmaz diyolar ama içim rahat değil.. geceleri de akşam sağdığım sütü veriyorum 70 cc oluyo benım ama 40 dk uğraşıyorum . masumiyetcim başlarda benım de o kadar çıkıyodu son zamanlarda bana etkisini gösteren şey soğan ve ceviz oldu denemeni tavsiye ederim. bakalım bir haftamız mamasız nasıl geçicekk

Valla ben kizin mamasini kessem buyuk kiyamet kopar kiz yeri gogu inletiyor doyana kadar cok istahli maasallah :nazar: ben bir de pek yemek yemiyorum yalnizim sadece kizla ilgileniyorum annem daha sik gelsin bari en azindan yemek isini halleder lohusalikta evde yalniz kalmak cok zormus gercekten bugun cok fena oldum basim fildir fildir dondu esimde yoktu kiz da inadina agladi onunla ugrasmak zorundaydim odum koptu dusup bayilicam diye hep dua ettim Allaha guc versin diye acliktan kan sekerim mi dustu ne uykusuzluk da bir ataraftan cok zorlu bir donemdeyiz Allah yardimcimiz olsun kizlar

Yeniyeni bana dogumdan once lavman yapilmadi. Dogumdan sonra 4.gun ciktim tuvalete o zamana kadar sabah kahvaltida meyve suyu biskuvi ogle ve aksam da corba komposto yedim..ekmek hicccc yemefim.. Normal tuvalet kullanmadim.hala da kullanmiyorum.imkanin varsa sen de zorlama..

Alya ve cinarin annesi:KK16: gule gule kullan kazasiz belasiz insallah...

iyi aksamlar kizlar,nihayet bende yeni topige katildim, bakalim artik ne tecrubeler edinicez burada:KK34:

Kizlar nasil gidiyor? Tatli bebislerle aralar nasil? Bizim ki iyi gibi simdilik:nazar: Hollanda inegi yanimda halt etmis:KK1: Sagmal inek oldum. Sut sagma aleti ve ben kanka olduk. Fiti fiti sesleri ile gunlerim geciyor. Biraz uzun suruyor goguslerimin rahatlamasi. Bazen tek gogusten 100 cc cikiyor bazen biraz daha fazla ama anca yetiyor gun icinde. Gobek bagi 6 gunlukken dustu. 265 gr almis 4 gunde ve boyu bir haftada 1 cm uzamis:nazar: Bizim ki kurdan Hamdi oldugu icin dr amcamiz bu deriler dolmali dedi:KK9: Cabaliyoruz bakalim:KK76: Zayif oldugu icin cis yaptiginda muhakkak tasiyor bir tek sorunumuz bu simdilik:KK1::emir_bebek: Ya birde dogumdan sonra alt tarafi 4 kilo gitti bende:KK53: Cocugun kilosu plasente bile daha fazla ediyor normalde bu hastanede sisirdiler beni serumlarla herhal:) 40 gun doldugunda bakalim ne olacak. O zaman ki kiloyu baz almam gerekiyormus annem oleee diyooo:KK52:

Kizima emzik verme cabalarindayim.alismasini istiyorum..simdi agzinda bakalim ne kadar duracak:44:

Bir de enteresan bir durum var bende.cisimin geldigini anlamiyorum sanki.yani soyle oluyor cisim geldi diyorum wcye gidiyorum.az daha gitmesem patlayacakmisim gibi oldugumu goruyorum.bilmem anlatabildim mi..sezeryandan sonra boyle birsey yasayan var mi?

Dustu mu gobisiniz:)))

Ben gunde 1 kere sagiyorum,aksam oglus cok uyuyor 7 gibi ggsum doluyor,5er dk sagiyorum toplam 100 cc falan cikiyor.

Bende dinletmistim bunu birkac kez ise yaradi:nazar:

Sogani bende biliyorum ama bulguru sut yapar yiyin diyorlar nolcak simdi:)))

Uykusuzum oglan gece yarim saatte bir uyandi anammm uyumadi bundan once gece uyanmiyo diyordum dilimi kesicem:))))
Bayildim gece artik basagrisindan...

daha düşmedi canım yarın doktora gidicez işitme testi için doktora göstericem

Son düzenleme:
X