2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ayy bende iyice uyuyo da yerine koyunca viyaaaaaaakkkk....gaziniz var mi napiyosun gazi olunca?

canım bizde aynı durumdayız...kucağımda gezdiriyorum evin içinde,,birde sallanınca ana kucağında susuyor biraz...

bugün bir arkadaşımla konuştum milupanın rezene çayını vermiş doktoru çok memnun kalmış bebeği çok rahatlamış..bizim doktor hayır verme dedi..:26:

az yersin canım..tahin bence daha da tehlikeli tek başına,o sonuçta bir çeşit yağ:KK9::KK9:ben günd 2 küçük dilim yiyorum gerçekten faydasını gördüm.. kilo almamak ve sütüm artsın diye çok dikkat ediyorum,hamileyken bile bu kadar değildim..

süt hemen sindirilen birşeymiş ve onun için de sıklıkla istiyorlarmış,ama mama sindirilmesi zormuş onun için daha çok uyuyorlarmış mama yiyince..emzirdikçe süt artıyor bence..ilk hafta özellikle 3-4 gün kızım aç kaldı..azıcıktı sütüm..çekmeyi de beceremedi kızım..emdikçe geldi..mama hiç vermedim ama biraz daha zorlansaydık verecektim..

sezeryandan sonra korse oluyor mu ki??

o fısfıslı yeri sıkacaksın sümüğe yaklaşacaksın ve elini bırakacaksın fısfıslı yeri,vakumla gerçekleşmiş olacak sümük avı..

canım ilk hafta benim kızım sürekli baygındı,ama allahtan ilk gün hastanede söylediler,en geç 2 saatte bir uyandırman gerekli,çünkü kan şekeri düşüyor açken,düşünce uykusu geliyor,uyanamıyor,emmiyor ve kan şekeri düşüyor,kısır döngü.. ilk hafta sürekli olarak saati kurdum,asla beklemedim uyanmasını..zorla ıslak mendillerle sile sile kızı mıncıklaya mıncıklaya uyandırdım..sen de sakınnn bekleme...

Yok canım benim bekler miyim? Tabiki beklemiyorum. Uyandırıp uyandırıp emziriyorum. Burnunu sıkıyorum, ayagının altıyla oynuyorum veya altını değiştiriyorum falan. Öyle emziriyorum. Emzirirken de uyuyor tabi onu da mememi hafif hafif sıkınca emmeye devam ediyor. Tabi hep dura dura emiyor. Sonra ne oluyor. Bütün gece nöbet... Sabaha kadar yerine bıraktığım gibi uyanıyor oğlum. Mıkmıklanmalar başlıyor. İlk gün kabul ettiği emziği de reddetti sonradan. Yalnız ne varki dün gece almaya başladı tekrar:nazar: İnşallah böyle gider. Biraz olsun idare ediyor. Yoksa oğlum beni emzik yaptı yani... :)

dün oğlum butun gun uyudu dolayısıyla gece oturdu arada bırde gazı geldı cıglıgı bastı ,,herkes gunduz uyutma dıyor :26: bır bebek gunduz nasıl uyutulmaz arkadaslar ??

Canım o daha ilerleyen zamanlarda mümkün olabilir. İlk 1 ayda uyuyan bebeği uyanık tutmak çok zor. Yalnız daha sonrası için katılıyorum ve ben de aynı şeyi yapmayı düşünüyorum. Çünkü bütün gece uyumuyorum. Oğlum gündüz mışıl mışıl, gece hışır hışır maşallah :nazar:

benimkide almıyor canım ya hergün deniyorum ittiriyor zorlayınca basıyor çığlığı..silikon uçlu bizim mememiz acaba kauçuk mu alsak daha yumuşak oluyormuş..

Canım birde başka model dene. Benim ilk gün verdiğim memeyi biraz aldı ama sonra reddetti. Dün başka model uçlu bir emzik verdim onu kabul etti. Bakalım dünden beri alıyor gibi arada itiraz ettse de. Birde annemin taktiği ağzına emziği verince parmağının ucuyla pıt pıt emziğin ortasına vuruyor. Dikkatini çekiyor yavrunun. Akım varmış süt gelecekmiş hissi uyandırıyor sanırım. 2. emziği o şekilde kabul ettirdik. Tabi yine uğraşmalı olsu. Çığlık mığlık attı en başlarda...

cimeka bu arada ben gecen hafta kraft aura yı aldım,fıstık yeşilini begendık eşimle ...saglık ocagına gotururkende kullandım rahat geldı bana ...

Gule gule kullan canim.ben bahara birakmistim. Kisin arabayla gidecegiz nasilsa diye.ama ihtiyacim var.mesela arkadasa gideyim dedim gidemedim nasil tasiyim ki bebegi ve cantayi..

Yeniyeni hayili olsun.allah anali babali buyutsun..idrar yapmasi gerek.sutun anca gelir.cok ta dayanma mamaya..still tea ic humana veya milupa.tahin helva bende baya arttirdi..

Son düzenleme:
Yaaa bende emzige alissin istiyorum.avent bizimki ama almadi.azicik aliyor atiyor.tamam oldu dedigim anda pit atiyor.

Bir de kizim uyurken birden ciglik cigliga bagiriyor kucagima alinca sak diye susuyor.gaz sancisi degil gibi.susmaz hemen cunku..boyle olan var mi.ani aglama ve hemen susmalar...

Yaaa bende emzige alissin istiyorum.avent bizimki ama almadi.azicik aliyor atiyor.tamam oldu dedigim anda pit atiyor.

Bir de kizim uyurken birden ciglik cigliga bagiriyor kucagima alinca sak diye susuyor.gaz sancisi degil gibi.susmaz hemen cunku..boyle olan var mi.ani aglama ve hemen susmalar...

benimki de alışmadı henüz canım yaa...bende alsın istiyorum ama hınzır diliyle itiyor :KK1: avent nuk ne varsa denedik yok almam diyor başka bişey demiyor :KK1: çok uyanık bu bizim bebekler cimekacım

benimki de alışmadı henüz canım yaa...bende alsın istiyorum ama hınzır diliyle itiyor :KK1: avent nuk ne varsa denedik yok almam diyor başka bişey demiyor :KK1: çok uyanık bu bizim bebekler cimekacım

Cooook uyaniklar hem de..bidicik halleriyle simdiden oyuncak ettiler bizi..

Ayy bende iyice uyuyo da yerine koyunca viyaaaaaaakkkk....gaziniz var mi napiyosun gazi olunca?

ya valla ben bugun dayanamadım metsil damla verdım rahatladı..kuzenım de om-x dıye bıtkısel surup önerdı kızı cıyak cıyak uyumuyordu rahatlanmıs yavrucak yarın doktora danısacam bakalım

benımkıde almadı emzıği 2 marka denmedım cık begenmedı.bakkal emzıgı bulsam denıcem ama nerdeee var mı ki. artık??

kızlar göbekleriniz kaç günlükken düştü biz 9 günlüğüz daha düşmedi:26:

benımkıde almadı emzıği 2 marka denmedım cık begenmedı.bakkal emzıgı bulsam denıcem ama nerdeee var mı ki. artık??

hehehee sarı uçlu kauçuk olanlardan şöyle birde boyunlarına kurdela ile bağlarız :KK53:

slm arkadaşlarrrr nasılsınızzzz bizdee geldikkk yeni topikimizee ogluşumlaaaaaa:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

bizde şimdilik gaz sancılarıyla ugraaşıyoruz doktorum damla ve krem verdi ama krem işe yaradı sanırsam pırt pırt çıkartıyorrr ama ne gazmışsa hala varrr:KK37::KK37::KK37::KK50::KK5::KK50:

slm arkadaşlarrrr nasılsınızzzz bizdee geldikkk yeni topikimizee ogluşumlaaaaaa:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

bizde şimdilik gaz sancılarıyla ugraaşıyoruz doktorum damla ve krem verdi ama krem işe yaradı sanırsam pırt pırt çıkartıyorrr ama ne gazmışsa hala varrr:KK37::KK37::KK37::KK50::KK5::KK50:

hoşşşgeldiniiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8: bızde gazla ugrasıyoruz hangı damlayı ve kremı verdı doktorunuz??

Slm kizlar biz tam 43 gunluk olduk 1 gun arayla banyo yaptiriyorum mustelanin pisik kremi ve samouanindan cok.memnunum birde su eldivenleri ne zaman cikarticazzz

Slm kizlar biz tam 43 gunluk olduk 1 gun arayla banyo yaptiriyorum mustelanin pisik kremi ve samouanindan cok.memnunum birde su eldivenleri ne zaman cikarticazzz

valla canım bız 2 haftalık olduk dunkü banyomuzda tırnaklarını kestım ve eldıvenlerını cıkarttım takmıyorum artık..dokunmaktan cok memnun bebısım emerken gogsume dokunuyo cok tatlı :KK1:sizde gaz problemı nasıl??

kızlar sütünüzü nasıl sağıyorsunuz yanı kac saatte bır sağıyorsunuz?ve kac cc cıkıyor sutunuz? sağdıkca coğalıyormus ...

ekim anneleri hepinize yavrularınızla hayırlı uzun ömürler diliyorum

sizlere birşey sorayım, daha yeni doğum yaptığınız için bu sorunun cevabını en iyi sizden alabilirim diye düşündüm..
doğumuma az kaldı.. ben 2 tane lohusa pijaması aldım, öncedende 1 geceliğim bide pijamam var.. onları kullanıcam nasib olursa..
yeni aldıklarımdan bi tanesi biraz süslü yakaları fırfırlı filan.. az önce onları ütülerken eşime sordum bunuda hastanede giyer miyim diye.. aslında o biraz süslü diye ben onu mevlütte giymeye ayıracaktım ilk olarak mevlütte giyerim diyordum.. eşimde diyor ki zaten kaç gün giyeceksin bunları.. hastanede de giy işte güzel güzel diyor.. sizce ne yapayım hastanede ilk gün giysem mi gelen giden olur .. bilmiyorum karar veremedim . bi yandan hemen ziyan etmeyim mevlüde kalsın diyorum. ama hastaneye gelenler genelde mevlüde gelmezler arkadaşlar filan..
ne dersiniz bana bi fikir verir misiniz yardımınıza ihtiyacım var ..
siz ne giydiniz ilk gün ?
benim sezeryan olacak nasib olursa..

bakın resimlerinide ekleyeyim

bu mevlüt için ayırdığım özel olan. ilk gün bunu giysem abes mi kaçar
$artis lohusa.jpg

bunuda gündelik kullanıma aldım.. çantama yanıma alırım diyorum
$Artis-Logusa-Pijama-Takimi-1828__49030667_0.jpg

çok rica ediyorum yardımcı olur musunuz arkadaşlar :KK3:

X