Ayy bende iyice uyuyo da yerine koyunca viyaaaaaaakkkk....gaziniz var mi napiyosun gazi olunca?
az yersin canım..tahin bence daha da tehlikeli tek başına,o sonuçta bir çeşit yağben günd 2 küçük dilim yiyorum gerçekten faydasını gördüm.. kilo almamak ve sütüm artsın diye çok dikkat ediyorum,hamileyken bile bu kadar değildim..
süt hemen sindirilen birşeymiş ve onun için de sıklıkla istiyorlarmış,ama mama sindirilmesi zormuş onun için daha çok uyuyorlarmış mama yiyince..emzirdikçe süt artıyor bence..ilk hafta özellikle 3-4 gün kızım aç kaldı..azıcıktı sütüm..çekmeyi de beceremedi kızım..emdikçe geldi..mama hiç vermedim ama biraz daha zorlansaydık verecektim..
sezeryandan sonra korse oluyor mu ki??
o fısfıslı yeri sıkacaksın sümüğe yaklaşacaksın ve elini bırakacaksın fısfıslı yeri,vakumla gerçekleşmiş olacak sümük avı..
canım ilk hafta benim kızım sürekli baygındı,ama allahtan ilk gün hastanede söylediler,en geç 2 saatte bir uyandırman gerekli,çünkü kan şekeri düşüyor açken,düşünce uykusu geliyor,uyanamıyor,emmiyor ve kan şekeri düşüyor,kısır döngü.. ilk hafta sürekli olarak saati kurdum,asla beklemedim uyanmasını..zorla ıslak mendillerle sile sile kızı mıncıklaya mıncıklaya uyandırdım..sen de sakınnn bekleme...
dün oğlum butun gun uyudu dolayısıyla gece oturdu arada bırde gazı geldı cıglıgı bastı ,,herkes gunduz uyutma dıyor :26: bır bebek gunduz nasıl uyutulmaz arkadaslar ??
benimkide almıyor canım ya hergün deniyorum ittiriyor zorlayınca basıyor çığlığı..silikon uçlu bizim mememiz acaba kauçuk mu alsak daha yumuşak oluyormuş..
cimeka bu arada ben gecen hafta kraft aura yı aldım,fıstık yeşilini begendık eşimle ...saglık ocagına gotururkende kullandım rahat geldı bana ...
Yaaa bende emzige alissin istiyorum.avent bizimki ama almadi.azicik aliyor atiyor.tamam oldu dedigim anda pit atiyor.
Bir de kizim uyurken birden ciglik cigliga bagiriyor kucagima alinca sak diye susuyor.gaz sancisi degil gibi.susmaz hemen cunku..boyle olan var mi.ani aglama ve hemen susmalar...
benimki de alışmadı henüz canım yaa...bende alsın istiyorum ama hınzır diliyle itiyoravent nuk ne varsa denedik yok almam diyor başka bişey demiyor çok uyanık bu bizim bebekler cimekacım
Ayy bende iyice uyuyo da yerine koyunca viyaaaaaaakkkk....gaziniz var mi napiyosun gazi olunca?
Yaaa bende emzige alissin istiyorum.avent bizimki ama almadi.azicik aliyor atiyor.tamam oldu dedigim anda pit atiyor.
Bir de kizim uyurken birden ciglik cigliga bagiriyor kucagima alinca sak diye susuyor.gaz sancisi degil gibi.susmaz hemen cunku..boyle olan var mi.ani aglama ve hemen susmalar...
benimki de alışmadı henüz canım yaa...bende alsın istiyorum ama hınzır diliyle itiyoravent nuk ne varsa denedik yok almam diyor başka bişey demiyor çok uyanık bu bizim bebekler cimekacım
kızlar göbekleriniz kaç günlükken düştü biz 9 günlüğüz daha düşmedi:26:
benımkıde almadı emzıği 2 marka denmedım cık begenmedı.bakkal emzıgı bulsam denıcem ama nerdeee var mı ki. artık??
kızlar göbekleriniz kaç günlükken düştü biz 9 günlüğüz daha düşmedi:26:
slm arkadaşlarrrr nasılsınızzzz bizdee geldikkk yeni topikimizee ogluşumlaaaaaa
bizde şimdilik gaz sancılarıyla ugraaşıyoruz doktorum damla ve krem verdi ama krem işe yaradı sanırsam pırt pırt çıkartıyorrr ama ne gazmışsa hala varrr
Slm kizlar biz tam 43 gunluk olduk 1 gun arayla banyo yaptiriyorum mustelanin pisik kremi ve samouanindan cok.memnunum birde su eldivenleri ne zaman cikarticazzz
tam 10.gün düştü benimki..hiç düşmeyecek sandım..nasıl baya kurumuş mu??