2012 Ekim bebekleri büyüyor

teyzeleri kimse bakmadı benim oğluşumun resimlerine bakalım gelin adayı bir kızçe de biz buluruz dedik ama bulamadık

Kızlar başka nerede buluşuyosunuz bakayım siz? Diğer malum site, yeni grup filan, hm? :122:

diğer gruba yeni girdim,kimin kim olduğunu nereden bileceğiz?çoğunluk buradan mı?
Face de bir grup var,ama nasil ekleniyor bilmiyorum...

Cimeka en basta yaziyorduk ama artik yazilmiyor ben cogunun burda ki nick ini bilmiyorum:)))sen oraya yaz bi nickini goriyim seni:)))

kızlarr bakarmısınız bebek arabası alıcaz
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası
kullanan varmı nasıl acaba bıde sızın tavsıye edebılcegınız varmı

onu bilmiyorum canım ama biz arabamızdan çok memnunuz tavsiye ederim kesinlikle

katlaması toplaması kolay, çok hafif, hareketi çok rahat : peg perego aria

uyumasına yardımcı oluyor bu ayeti kerime Allah'ın izniyle bebeklerin

geçen sabah bu ayeti kerimeyi sayıklayarak uyanmışım

kizlar nasilsiniz iki gundur giremiyorum sayfalar önceki topik kadar olmasada akip gitmis yazilanlari okuyorum tam cevap yazicam basliyorum da yazmaya oglum mizirdiyor
tugceserdar tcanim hayirlisi olsun senin adina. bende ikinciyi hemen dusunenlerdenim esim nisan gibi baslariz diyorda bakalim bende tam bir yasini doldursun öyle diyorum, bakalim hayirlisi artik.
felisimfelis canim kuzucuklarina bayildim masallah ikiside cok guzeller.

teşekkür ederiz teyzesi kertemedik oğlumuzu evde kalcak paşam

senin isin zor valla yandin ilerde kizlar kosacak pesinden pasanin :)

bizim kizi babasi evlendirmeyecekmis benle yaslanacak diyor :) ah bir kiymetli bir kiymetli.
sen beni nasil aldiysan el ogluda gelip oyle alacak kizi diyorum,ah bana bir kiziyor bir kiziyor,gozleri doluyor :) bende seviyorum kizdirmayi

bizim kız da pazar akşamdan beri yapmıyor..araştırmalarıma göre 1 haftaya kadar normalmiş..kabızlık bu değilmiş..kabız demek için kakasının seyrek olması gerekmezmiş,keçi pisliği gibi olurmuş,afedersin..eğer 1 hafta daha yapmazsa doktora gideceğizz..
ben kraft aura aldım gittigidiyordan 335 tl ücretsiz kargo ve özellikleri tam da aradığım gibi..sorunsuz teslim aldım.. attabebek kullanıcısından..Kraft Aura Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 65239850

benim kocam da aynı..biri gelip alacak mı şimdi bunu diyor,gözler dolarak..eee diyor annem de sen nasıl gelip aldın kızımı onlar da seninkini alacak.. arkadaşımızın oğlu var,çok tatlı arada da ona verelim en azından gözümüzün önünde büyüyor çocuk diyor..

bende oğlumun 2 tane resmini ekledim kızlar telefonumdakileri de atıcam en kısa zaman telefonda bir sorun var

benim komşumun kızı avusturalyada ve benden 1 hafta sonra kızı oldu. onlarda kızımızı oğlunuza veririz büyüyünce diyor :) bende istemem benim oğlumu alıp avusturalyaya götürürsünüz diyorum ben oğlumdan ayrılamam

bende diyorum veremem kimselere oğluşumu annem de diyor şimdiden kaynana oldun

ben baktım maşallah cok tatlı saçları da ayrı bi karizma katmış

seninki de çok tatlı ya maşallah

bizde yeni resimler ekledik albüme kızlarr aslında şarkı söylediğime bakmayın çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…