- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Kızlar başka nerede buluşuyosunuz bakayım siz? Diğer malum site, yeni grup filan, hm? :122:
Face de bir grup var,ama nasil ekleniyor bilmiyorum...diğer gruba yeni girdim,kimin kim olduğunu nereden bileceğiz?çoğunluk buradan mı?
kızlarr bakarmısınız bebek arabası alıcaz
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası
kullanan varmı nasıl acaba bıde sızın tavsıye edebılcegınız varmı
teyzeleri kimse bakmadı benim oğluşumun resimlerinebakalım gelin adayı bir kızçe de biz buluruz dedik ama bulamadık
cnmm benım kızada bakan olmadı bız bıze bakalım barı :))
teyzeleri kimse bakmadı benim oğluşumun resimlerinebakalım gelin adayı bir kızçe de biz buluruz dedik ama bulamadık
baktik canim coook begendik yakisiklini masallahhh :)
teşekkür ederiz teyzesikertemedik oğlumuzu evde kalcak paşam
bizim kız da pazar akşamdan beri yapmıyor..araştırmalarıma göre 1 haftaya kadar normalmiş..kabızlık bu değilmiş..kabız demek için kakasının seyrek olması gerekmezmiş,keçi pisliği gibi olurmuş,afedersin..eğer 1 hafta daha yapmazsa doktora gideceğizz..Kızlar benim sağ göğsüm iltihap yara olduğundan onu sagiyor tek göğüs emzirerek idare ediyorum sagdigimi chicco nun anne göğsünü yakın biberonuyla veryodum ama sanırım ona alıştı memeyi itiyor ısırıyor ağlıyor artik kaşıkla vercem...mamaya başlamasını hic sizce napmaluyim cok üzülüyorum....bir de kabızlık var iki gundur uykusu iyice bozuldu....günde 1kere yapardı o da yok ....lütfen bir akil verin....
ben kraft aura aldım gittigidiyordan 335 tl ücretsiz kargo ve özellikleri tam da aradığım gibi..sorunsuz teslim aldım.. attabebek kullanıcısından..Kraft Aura Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 65239850kızlarr bakarmısınız bebek arabası alıcaz
Sunny Baby İnnova VIP Çift Yönlü Bebek Arabası
kullanan varmı nasıl acaba bıde sızın tavsıye edebılcegınız varmı
senin isin zor valla yandin ilerde kizlar kosacak pesinden pasanin :)
bizim kizi babasi evlendirmeyecekmis benle yaslanacak diyor :) ah bir kiymetli bir kiymetli.
sen beni nasil aldiysan el ogluda gelip oyle alacak kizi diyorum,ah bana bir kiziyor bir kiziyor,gozleri doluyor :) bende seviyorum kizdirmayi
Asude albumume resmimizi koydum kizimlaaaa
bizim kız da pazar akşamdan beri yapmıyor..araştırmalarıma göre 1 haftaya kadar normalmiş..kabızlık bu değilmiş..kabız demek için kakasının seyrek olması gerekmezmiş,keçi pisliği gibi olurmuş,afedersin..eğer 1 hafta daha yapmazsa doktora gideceğizz..
ben kraft aura aldım gittigidiyordan 335 tl ücretsiz kargo ve özellikleri tam da aradığım gibi..sorunsuz teslim aldım.. attabebek kullanıcısından..Kraft Aura Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 65239850
benim kocam da aynı..biri gelip alacak mı şimdi bunu diyor,gözler dolarak..eee diyor annem de sen nasıl gelip aldın kızımı onlar da seninkini alacak.. arkadaşımızın oğlu var,çok tatlı arada da ona verelim en azından gözümüzün önünde büyüyor çocuk diyor..
senin isin zor valla yandin ilerde kizlar kosacak pesinden pasanin :)
bizim kizi babasi evlendirmeyecekmis benle yaslanacak diyor :) ah bir kiymetli bir kiymetli.
sen beni nasil aldiysan el ogluda gelip oyle alacak kizi diyorum,ah bana bir kiziyor bir kiziyor,gozleri doluyor :) bende seviyorum kizdirmayi
ben baktım maşallah cok tatlı saçları da ayrı bi karizma katmış