Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim pompam lansinoh.. çok memnunum gerçekten.. hem çift sağım yapılması hem de vakum-devir ayarlarının olması nedeniyle çok kullanışlı.. sağmadan önce otomatik uyarma evresi var. direk sağmıyor makine. 10 dakikada iki göğüs sağılıyor..Bende cok cok memnunum lansinohtan süper gercekten tavsiye ederim herkeze..
Aynen benim ki de hala yapmadı 2 gün bitti ama gazını çıkarıyor off cok da takmak istemiyorum uyuduğuna göre problem yok galiba dün gece cok huzursuzluk yaptı demek ki kakadan degil di o huzursuzluk du bakalım once hanginimizin ki yapacak :))
selam kızlar bende bebeğimden dolayı pek giremiyorum ama geçmişi arada okuyorum bu arada bizde aynı sorunu yaşadık bir gün boyunca hiç kakasını yapmadı acile götürdük eşim biraz pipiriklidir:) doktor 72 saate kadar normal dedi telaşa lüzum yok günde iki kere bir çay kaşığı zeytinyağı verin dedi sizde telaş yapmayın
Buarada Testım dogru cıktı kızlar.sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.neyse artık kısmet boyleymıs.zaten ıstıyorduk.olduda bıttı masallah
Ben posetle basladim 50 li aldim milkway,dolapta yer tutmasin,onlar bitince aventin kaplarini aldim onlarla devam edicem..kızlarcım süt saklama kabı mı ? poşet imi kullanıyorsunuz ? hangısını tavsıye edersınız acep ???
Aynen bizde de sifir:)))Canım bende taktırmayı dusunuyorum spiral bakalım 4 ay sonra gidecektim kontrole o ara konusucaz o zamana kadar esim korunur bizde daha icraat yok bakalım ne zaman olucak
Eki Görüntüle 551353 Eki Görüntüle 551354 işte kermit ve piggy
Kızlar başka nerede buluşuyosunuz bakayım siz? Diğer malum site, yeni grup filan, hm? :122:
kızlar çift taraflı pompalar var ya,sizce kullanışlı mı? ayarlanabiliyor mu arası? yani göğüslerim baya büyük yanyana ikisini aynı anda sağabilecek miyim? taktım şu pompa işine,almalıyım en kısa zamanda..
malum sitede aynı isimli bir grup var uzun zamandır.. ben yeni girdim..buradaki gibi paylaşım yok pek..buradaki bazi arkadaslar birbirlerini kisisel hesaplarindan,malum siteden de eklemisler sanirim :)
malum sitede kurulmus bir grup yok bildigim kadariyla.
bende lansinoh'unkini sipariş verdim çiftli. kullanımı konusundanda iyi yorumlar var. hepsiburadada indirimde haberin olsun
selam güzel anneler.. uykusuz biz gecenın ardından süt sağma olayına giriştim kızım dün gece 2 de yattı huy değiştirdi yani 6 saat uyuduktan sonra bi göğsümü emdiği için diğeri taş gibi olmuş hemen sağayım dedim veee biberonu doldurdum ilk defa ama dün gece 125 cc lik anne sütü verdiğim halde üzerine bir de 60 cc lik mama yedi benim obuz kızım ya doymak bilmiyo ya da yediğini yakıyo hem pırt hem de kusmayla ne yapalım günde bir kere mamadan da birşey olucak değil artık takmıyorum başlarda çok üzülüyodum da.. bir de mama kullanan anneler su veriyor mu bebişlerine veriyorsa kaynatıp soğutup mu veriyorlar acaba?
buradaki bazi arkadaslar birbirlerini kisisel hesaplarindan,malum siteden de eklemisler sanirim :)
malum sitede kurulmus bir grup yok bildigim kadariyla.
Buarada Testım dogru cıktı kızlar.sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.neyse artık kısmet boyleymıs.zaten ıstıyorduk.olduda bıttı masallah
Var canim ordan da konusmaya devam ediyoruz 2012 ekim anneleri diye ama gizli kapali bir grup ozelden yazarim istersen grup kurucunun adini ben her iki yeri de takip ediyorum simdilik burasi daha faal orda bu kadar yogun sohbet gecmiyor
Merhaba cnm evet onda dgm yaptım ben 1 aylık hamileyken camlica erdeme dr ayse katranci niyetiyle gittim cok doluydu bende bugün illa bi dr giricem kim müsait dedim aysegul Ünal dediler tmm dedim girdim ve cok ısındım fakat hic referansim yoktu hep kafamda acabalar vardı buradan cok ark sordum soruşturdum sonra bi gün hastanede çocukluk ark karşılaştım oda ona geliyormuş onun 3 ark daha onda dogum yapmış ovdu tavsiye etti cok rahatlatti beni oyle yani .iyi ki de devam etmisim tavsiye ederim yani memnun kalacağına eminim hastanede cok rahat hemşireler ebeler cok ilgili odalar kavobolar vs tertemiz biz bi gece kaldık sabaha kadar kac kere yanımıza geldiler sayamadik emzirebildiniz mi iyimisiniz bi sorun var mı vs diye bizim çağırmamıza bile hic gerek kalmadı