2012 Ekim bebekleri büyüyor

su veriyo musunuz bebeklere kızlar? bize doktor hem emzirmeden sonra ver dedi ama ne mümkün hiç sevmiyor suyu hemen tükürüyor dışarı

su veriyo musunuz bebeklere kızlar? bize doktor hem emzirmeden sonra ver dedi ama ne mümkün hiç sevmiyor suyu hemen tükürüyor dışarı

Ben verilmez diye biliyorum ve vermiyorum zaten,anne sutunde hepsi var zaten,mamayi da suyla yapiyorsan yeterli degil mi???

Ben verilmez diye biliyorum ve vermiyorum zaten,anne sutunde hepsi var zaten,mamayi da suyla yapiyorsan yeterli degil mi???

mama vermiyorum ben sadece anne sütü veriyorum ben ama doktor her emzirmeden sonra su vermemi söylemişti

önceleri sarılık derdine her emzirmeden sonra veriyodum şimdi o kadar önemsemiyorum illa verilmesi gerekmez diye

zaten hiç sevmiyor suyu oğlum

dedıgın gıbı ben arada emzırıyorum uyumak ıcın emıyor geneld canım.aslında ıyı olucak ıkısı bırden buyur...zaten sadece 2 tane dusunuyorduk..

tesekurler canım benım..

bısey olmaz kız korkma ben rgl oldum ama dusunmem gerekırdı olucagını ama bu bızım tup bebek oldugundan hıc normal olur dememıstım ama allahın ıısı ıste..
yaa hadi hayırlısı olsun inşallah. gözünaydın canım

tuğceserdar acaba eskiden kalma beta hcg olamaz mıymış? nasıl emin oldunuz hamile olduğuna??
sordum bı 20 gun sonra sıfırlanırmıs..

tugceserdar valla cok sasirdimmm,haydi hayirlisi.Allah yardimcin olsun.
tesekurler canım allahtan kızım cok huysuz degıl

Hayırlı uğurlu olsun Allah yardımcın olsun
sagolasın allah hepımızın yardımcısı olsun

bende hemen ıstıyordum ama suan yenı tedavıye baslıycak bır butcem yoktu allah sesımı duydu ve oldu bıraz erken ama oldu

eğer bebek mama yiyiyorsa su verilirmiş canım. günlük 8 çay kaşığı kadar. ama anne sütüyle besleniyosa gerek yokmuş. benimm doktorum böyle dedi.

kız asude damadımı buldum valla senın oglun.benım kızda uyumuyo senı kıde huyları da aynı oldu bu ıs kalkın ıstemeye gelıyosunuz...
:125:cıcegınızı ve cıkolatanızda burda alın gelın

kız asude damadımı buldum valla senın oglun.benım kızda uyumuyo senı kıde huyları da aynı oldu bu ıs kalkın ıstemeye gelıyosunuz...
:125:cıcegınızı ve cıkolatanızda burda alın gelın

hemen geliyoruz hazırız

oğlum kızını kapar getirirr

kızlar nasılsınız geçmişi biraz okuyayım dedimde ne mğmkün yine sohbet son sürat devam ediyo umarım bebişler iyidir biz bol bol gazla uğraşıyoruz gece acile gittik devamlı ağlıo oğlum durduramadık bi türlü götürdük gazdan dedi doktor gaz damlası verdi gönderdi şu 3 ay geçsin şu gaz derdi bitsin hayır yapcam hayatımız gazdan ibaret oldu bende çöktüm 2 ayda 14 kilo verdim gittikçede eriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

bızımde gazımız var cok aglıyor.ama en kılo veremedım

aranızda spiral taktıran var mı ben cuma taktırıcam çok korkuyorum ya zaten doğumdan sonra her şeyden korkar oldum

bızımde gazımız var cok aglıyor.ama en kılo veremedım

cnm bizmkinin babasının ekmeği kıymetli galiba yemek saatinde uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yemek yiyorum ne kahvaltı yapıyorum doğru düzgün çay keyfi yapmayı özledm valla 2 lokma yemek yediysem yedim yoksa fırsat vermiyo kucakçı bizimki yerne yatır arkana dönmeden başlıyo ağlamaya

benımkıde oyle ama kucagımdaykenyıyorum bende

aranızda spiral taktıran var mı ben cuma taktırıcam çok korkuyorum ya zaten doğumdan sonra her şeyden korkar oldum

bende düşünüyorum taktırmayı dediğin gibi korkudan gidemiyorum hap kullanmak istemiyorum en mantıklsı spiral geldi bana ama ya canım acırsa diyorum adet olmak gerekiyo diye duymuştum spiral için

Kızlar sızden heveslendım bızde yukledık resımlerımızı

bende düşünüyorum taktırmayı dediğin gibi korkudan gidemiyorum hap kullanmak istemiyorum en mantıklsı spiral geldi bana ama ya canım acırsa diyorum adet olmak gerekiyo diye duymuştum spiral için

bana 40. günü gel dediler öyle yapıcam çünkü doğumdan sonra bir kaç ay regl olmayan oluyormuş :26:

kızlar ya bebişlerimizle nasıl dışarı çıkıcaz emziriyoruz ya:26::26:

eğer ev gezmesiyse sorun yok..ama dışarısıysa, kızım 2 -3 saatte bir emiyor,ona göre hesaplıyorum.. giyinip herşeyi hazırlıyorum emzirip hemen çıkıyorum dışarı..işte 2-3 saat dışarıda idare ediyor mızmızlanmaya başlayınca eve doğru yol alıyoruz.. burası minicik biryer keşke emzirme odası olan yerler olsa da girsem diyorum..birkaç mekan var zor durumda kalırsam igrer emziririm diyorum.. sağma makinam olunca doldururum biberonu yanımda durur acil durumlar için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…