2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar kusura bakmayın teknoloji özürlü olduğum icin alıntıyla Cvp veremiyorum tellede beceremedim bir de kayinvaludeyle yaşadığım icin cok takilamiyorum her seye söyleniyor malum...zaten stressliyim bir de o karışıp soylenmedigi an yok...şimdide göğsüne soğan koycam diyor bende kac gundur direndim bugun pes ettim koysunda sussun dedim ama ya bebek tiksinirse zaten 1 taneyle idare ediyorum....Yarin haftalık tartimiz var 20gr günlük almışsa rahayliycam dua edin bana ben anne olan bebek bakan herkese dua ediyorum hep..

kızlar

bebek yorganı alıcam ne alıyım...

taç organik mi,othello mu,penelope mi ne alıcam?

sizler ne kullanıyosunuz?

nevresim ,yorgan,oyun parkı içi visko yatak alınacak...ne marka alıcam bilemedim...sizler ne aldınız?

tatlım aynı dertten bende muzdaribim hep sorunluyduk doğumdan sonrada devam etti dediğin gibi herşeye karışıyor çocuğun sütü boğazına aldırması bile benm hatam burnunun tıkanmasıda benm hatam ilk 15 gün kaldı yanımda ama bende benden geçtim yani evimin düzeinini ble değiştirmiş ben eskiye çevirincede neden böyle yaptın diyo hiç lohusalık nazı yapmadan kalktım hastaneden gelir gelmez son günlerde ben ona hizmet ettim sonrada kalmadı zaten

Sarilik icin veriliyor ama,Artik verme bence gerek yok...

emzirme işi öldürücek beni artık. ağlaya ağlaya emzirmeye başladım. sol göğüs uçum ikiye bölünmüş durumda resmen sütler sızıp sızıp duruyo. ondan emzirmek ölüm gibi. emzirmesem bi dert ,napacağımı şaşırdım kaldım. sağmak da aynı acı...
aşağıya pet yukarıya pet bebeğe bez... nasıl bi hayat bu böyle... doğumdan korkuyodum,doğum sonrasıymış asıl korkmam gereken.müthiş yorulduğumu hissediyorum. 22 gündür sadece bi kez çıktım dışarı,soluklanmaya.bu kış ev hapsinde olucam galiba. bi yardımcı da bulamadım. memlekette işsiz yok,paraya ihtiyacı olan yok anlaşılan. gelip şöyle ev işlerini yapan biri olsa hafiflicem bi. annemler de nereye kadar yardım etsinler,onların da işleri güçleri var.
hatıra defterime en son doğuma giderken bişiler yazdım,20 gündür 20 dk bulup bi şeyler karalayamadım.
zormuş,çok zor...

sude tatlım nasılsın bebiş nasıl ıhmal ettın bızı

benim kayınvalidem anlatırdı emziremediği için sütü geri kaçsın diye soğanlı bir karışımdan bahsediyordu böylelikle sütünü geri kaçırdığını söylemişti bence soğan koymak fikrini bir kez daha düşünün derim .

Canim sen yine sanslusin 15 gün neki ben 10 yıldır brbim neler cektim...neyse Simdi önemli olan bebeğim düzelsin iki gigsumude iyice alsin yeter .....sagdigimi göğsünden tek seferde 30cc çıkıyor kaşıkla verdim ardından göğsümü veriyorum insallah doyuyordur....offf ne zor bir iş ya...ilk oğlum ne guzel emmisti....

Galiba bu sefer alıntı yapabildim...canim aynı şeyleri yaşıyoruz resmen seni cookk iyi anlıyorum..ben 21 gundur dışarı bile cikmadim...birde kaynana durdurup...off...hemen doktora git sana antibiyotik vercek bi süre emzirme diycek benim de öyleydi yarilmusti Resmen tum acilara rağmen dayaniyordum ama doktor kes dedi Simdi ucu duzelmek üzere ne zaman tam gecer emziririm bilmem...

ay canim ciddimisin off nasil vazgecircem...eşimi devreye sokmaktan garibim bikti ...en iyisini o bilurmis hayatta vazgeçmez neyse iyileşti falan diyeyim ...

ay canim ciddimisin off nasil vazgecircem...eşimi devreye sokmaktan garibim bikti ...en iyisini o bilurmis hayatta vazgeçmez neyse iyileşti falan diyeyim ...

dediğim gibi kayınvalidem hep anlatır ilk doğumunda bebek ölü doğduğundan emzirememiş ve sütü kaçsın diye soğanlı bişeyler bağlamış süt kaçmış hatta ondan sonra da doğan 3 çocuguda hiç emmemiş hepsini mamayla büyütmüş bana anlattığı buydu sen en azından kayınvalidene bizimkinin yaşadığını anlat ben de bilmiyorum ne derece doğru da sen yine de yaptırma bence doktor ne diyorsa onu yap.

gsmpy kayınvalidene söyle de göğüsüne soğan koyacağına fırına koysun da közlesin közlenmiş soğanın vücuttan iltihabı atma özelliği de var doğal antibiyotik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…