- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su veriyo musunuz bebeklere kızlar? bize doktor hem emzirmeden sonra ver dedi ama ne mümkün hiç sevmiyor suyu hemen tükürüyor dışarı
Ben verilmez diye biliyorum ve vermiyorum zaten,anne sutunde hepsi var zaten,mamayi da suyla yapiyorsan yeterli degil mi???
dedıgın gıbı ben arada emzırıyorum uyumak ıcın emıyor geneld canım.aslında ıyı olucak ıkısı bırden buyur...zaten sadece 2 tane dusunuyorduk..Canım işin zor, Allah kolaylık versin...
Benim doktorum da sezaryenden sonra ikinci için iki yıl geçmesi gerekiyor demişti ve hamileyken emzirmek düşüğe sebep oluyor diye duymuştum. Gerçi sen çok fazla emziremiyordun zaten...
Vallahi çok şaşırdım ve kendi adıma da korktum. Ben iki yıl sonra sadece düşünmeye başlarım ancak, bir de birincinin tadını doya doya çıkaramadan, ikincinin telaşına girmek pek bana göre değil...
Sana da Allah güç kuvvet versin, hayırlısı böyleymiş demek ki...
tesekurler canım benım..3 ay sonra tam olarak hormonlar yerine geliyormus..cinsellik konusunda ben de istekli sayilmam..iki kere denedik ilki baya acidi.ikincisi daha iyiydi..ben korktugum icin oldu sanirim..bir de hormon olayi iste..
tugceserdar tebrik ederim..daha once de dedim buradaki annelerden biri (niki dennis-ruj gibi birseydi)2011de de ekim annesiydi..2012de de anne oldu..o 6.aya kadar emzirip birakmisti..uzun zamandir da girmiyor..
kizlar gordugunuz gibi korunmaya cok dikkat etmek gerek..bizde esim korunacak..sonrasi dusunulur
bısey olmaz kız korkma ben rgl oldum ama dusunmem gerekırdı olucagını ama bu bızım tup bebek oldugundan hıc normal olur dememıstım ama allahın ıısı ıste..Nobeti ben alabilirim,5 ten beri ayaktayiz:))
Canim camoka yi gormedim ama edamm diger malum sitede giriyor goruyorum sorun yok...
Kiz benim psikolojimi bozdun zaten korkuyorum,adama hic yaklastirmam simdi:))
Saka bir yana hayirlisi olsun,simdi 2013 temmuz annesi mi olacaksin???
yaa hadi hayırlısı olsun inşallah. gözünaydın canım
sordum bı 20 gun sonra sıfırlanırmıs..tuğceserdar acaba eskiden kalma beta hcg olamaz mıymış? nasıl emin oldunuz hamile olduğuna??
tesekurler canım allahtan kızım cok huysuz degıltugceserdar valla cok sasirdimmm,haydi hayirlisi.Allah yardimcin olsun.
sagolasın allah hepımızın yardımcısı olsunHayırlı uğurlu olsun Allah yardımcın olsun
bende hemen ıstıyordum ama suan yenı tedavıye baslıycak bır butcem yoktu allah sesımı duydu ve oldu bıraz erken ama oldukizlar nasilsiniz iki gundur giremiyorum sayfalar önceki topik kadar olmasada akip gitmis yazilanlari okuyorum tam cevap yazicam basliyorum da yazmaya oglum mizirdiyor
tugceserdar tcanim hayirlisi olsun senin adina. bende ikinciyi hemen dusunenlerdenim esim nisan gibi baslariz diyorda bakalim bende tam bir yasini doldursun öyle diyorum, bakalim hayirlisi artik.
felisimfelis canim kuzucuklarina bayildim masallah ikiside cok guzeller.
su veriyo musunuz bebeklere kızlar? bize doktor hem emzirmeden sonra ver dedi ama ne mümkün hiç sevmiyor suyu hemen tükürüyor dışarı
kız asude damadımı buldum valla senın oglun.benım kızda uyumuyo senı kıde huyları da aynı oldu bu ıs kalkın ıstemeye gelıyosunuz...
:125:cıcegınızı ve cıkolatanızda burda alın gelın
hemen geliyoruz hazırız
oğlum kızını kapar getirirr
kızlar nasılsınız geçmişi biraz okuyayım dedimde ne mğmkün yine sohbet son sürat devam ediyo umarım bebişler iyidir biz bol bol gazla uğraşıyoruz gece acile gittik devamlı ağlıo oğlum durduramadık bi türlü götürdük gazdan dedi doktor gaz damlası verdi gönderdi şu 3 ay geçsin şu gaz derdi bitsin hayır yapcam hayatımız gazdan ibaret oldu bende çöktüm 2 ayda 14 kilo verdim gittikçede eriyorum allah hepimizin yardımcısı olsun
bızımde gazımız var cok aglıyor.ama en kılo veremedım
cnm bizmkinin babasının ekmeği kıymetli galiba yemek saatinde uyanıyo başlıyo ağlamaya ne yemek yiyorum ne kahvaltı yapıyorum doğru düzgün çay keyfi yapmayı özledm valla 2 lokma yemek yediysem yedim yoksa fırsat vermiyo kucakçı bizimki yerne yatır arkana dönmeden başlıyo ağlamaya
aranızda spiral taktıran var mı ben cuma taktırıcam çok korkuyorum ya zaten doğumdan sonra her şeyden korkar oldum
bende düşünüyorum taktırmayı dediğin gibi korkudan gidemiyorum hap kullanmak istemiyorum en mantıklsı spiral geldi bana ama ya canım acırsa diyorum adet olmak gerekiyo diye duymuştum spiral için
kızlar ya bebişlerimizle nasıl dışarı çıkıcaz emziriyoruz ya:26::26: