2012 Ekim bebekleri büyüyor

Valla canim cok ii bir cocuk cerrahi soyledi bunu
Para olayini benim yigenime de yapmislar
Ustelik babasi doktor
İse yariyormus sanirim

iyi geceler kızlar kimseler kalmadı sanırım geçmişi okudum biraz süt sağma olayını çoğunlukla yapıyorsunuz sanırım ben hiç sütümü sağmıyorum ilk önceleri göğsüm sertleşiyordu süt kaldığı için sanırım ama geçti artık bir onu bir diğerini derken emziriyorum sağmıyorum öyle boşaltıyorum tam boşaltmıyor kızım ama böyle bir düzen oluşturduk kızımla kilo alımı iyi dedi ebe sütün yarıyor dedi çevremde de sağan kimse yok hem sağdıklarınızı birberonla mı veriyorsunuz?
bu arada kızımın kanayan göbeğindeki kabuk düştü bu üçüncü düşüşü tabiiii inş tekrar kanamaz gecce itibari ile 23 günlük olduk bizde kızım huy değiştirmeye başladı kucak istiyor sallamak gezdirmemizi istiyor inatla yapmamaya çalışıyorum ayağımda hiç sallamadım kucağımda da gezdirmiyorum bakalım inş alışmaz öyle. Allahtan tek dileğim hastalık falan olmadan sağlıklı büyümesi gelişimi iyi dedikçe içim rahatlıyor Allaha emanet bütün yavrularımız korusun rabbim hepimizinkini neyse benimki uyuyor gece uyutmayacak beni en iyisi yatıp uykumu alayım görüşürüz kızlar

Kizlar ikra huy degistirdi 90cc mamayedi.butun gun beni emdi simdi uyudu anakucaginda uyuyakaldi sallanirken bende almadim yatagina uyancak.die ama hic icim rahat degil

Son düzenleme:
Neyse hanımlar ben yatayım da dinleneyim herkeze iyi uykulu huzurlu geceler insaallah yavrularınıza da huzurlu uyku versin Rabbim ins :))

Buarada Testım dogru cıktı kızlar.sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.neyse artık kısmet boyleymıs.zaten ıstıyorduk.olduda bıttı masallah

Buarada Testım dogru cıktı kızlar.sevınsem mı uzulsem mı bılemedım.neyse artık kısmet boyleymıs.zaten ıstıyorduk.olduda bıttı masallah

aaaa hayirli olsun guzelim ne diyelim..vardir bunda da bir hayir..cok yeni yaaaa...ben tirsiyorum cok sahsen..emzirme isin bitecek sanirim..bir de merak ettim su iki sezeryan arasi en az iki yil olmasi gerek konusu nasil olacak..

İnanmıyorum yok artık Çok çok erken olmuş be canım ama hayırlısı ne diyeyim. Bir de süt korur derler...

Regl olmuş muydun peki? Ben daha olmadım. Eşim süt korur bahanesiyle korunmak istemiyordu, seni söyleyeyim de kapak olsun

Gerçi bende doğumdan beri tık yok, doğumdan önce hormonlarım tavan yapmıştı, şimdi kaçacak delik arıyorum resmen Böyle frijit gibi kalmam umarım

Tebrikler canım, hayırlısı olsun ne diyelim

Son düzenleme:
aaaa hayirli olsun guzelim ne diyelim..vardir bunda da bir hayir..cok yeni yaaaa...ben tirsiyorum cok sahsen..emzirme isin bitecek sanirim..bir de merak ettim su iki sezeryan arasi en az iki yil olmasi gerek konusu nasil olacak..
doktorum emzırebılırsın dedı henuz sutumde var.ya canım o bunye meselesı benım bunye kendını cabuk toparlıyor.doktor sorun olmıycagını ama vucudu cok zorladıgını soyledı.
sut korur derler ama korumuyor cunku aktıf olarak emmıyor kızım bu yuzdende regl oldum.ve hop.artık saglık olsun dıycez ne yapıcagımıza karar vermedık gercı daha ama bakalım

Canım işin zor, Allah kolaylık versin...
Benim doktorum da sezaryenden sonra ikinci için iki yıl geçmesi gerekiyor demişti ve hamileyken emzirmek düşüğe sebep oluyor diye duymuştum. Gerçi sen çok fazla emziremiyordun zaten...
Vallahi çok şaşırdım ve kendi adıma da korktum. Ben iki yıl sonra sadece düşünmeye başlarım ancak, bir de birincinin tadını doya doya çıkaramadan, ikincinin telaşına girmek pek bana göre değil...

Sana da Allah güç kuvvet versin, hayırlısı böyleymiş demek ki...

Son düzenleme:
3 ay sonra tam olarak hormonlar yerine geliyormus..cinsellik konusunda ben de istekli sayilmam..iki kere denedik ilki baya acidi.ikincisi daha iyiydi..ben korktugum icin oldu sanirim..bir de hormon olayi iste..
tugceserdar tebrik ederim..daha once de dedim buradaki annelerden biri (niki dennis-ruj gibi birseydi)2011de de ekim annesiydi..2012de de anne oldu..o 6.aya kadar emzirip birakmisti..uzun zamandir da girmiyor..

kizlar gordugunuz gibi korunmaya cok dikkat etmek gerek..bizde esim korunacak..sonrasi dusunulur

hosgeldin cinarefeninannesi..benim kizim uyuyor ama ikinmasindan ben uyuyamadim..

kizlar ya edaaaamdan haber aldik mi hic dogumdan sonra?merak ediyorum..bir de camoka uzun zamandir giremiyor..

slmm rahat uyuyun kızlar nöbeti devraldım ben :))))
Nobeti ben alabilirim,5 ten beri ayaktayiz:))

hosgeldin cinarefeninannesi..benim kizim uyuyor ama ikinmasindan ben uyuyamadim..

kizlar ya edaaaamdan haber aldik mi hic dogumdan sonra?merak ediyorum..bir de camoka uzun zamandir giremiyor..

Canim camoka yi gormedim ama edamm diger malum sitede giriyor goruyorum sorun yok...

Kiz benim psikolojimi bozdun zaten korkuyorum,adama hic yaklastirmam simdi:))

Saka bir yana hayirlisi olsun,simdi 2013 temmuz annesi mi olacaksin???

hoşbulduk cnm benımde kuzucuklar uyuyor abı kardes benımde uykum kactı bı bakayım dedım
edam da facede göruyorum cnm ıyıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…