- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
2 haftadir cok sikinti cektim
Bu ikinma olayina
Benim kiz surekli ikiniyor
3 doktora goturdum
Ki ii doktorlar hepsi
Cunku cok zorlaniyor
Sonuc gaz ve 3 ay cekcez dedi
Artik rahatladim dalga geciyorum
Sanki cocuk da rahstladi biraz
Demek benim stresim de yansiyor
Napalim 3 ay ikincaz artik
[SUB][/SUB]slm kızlar bebişleriniz nasıl. benim oğluşum 23 günlük oldu ilk zamanlar herhangi bir sıkıntımız yoktu ama 4-5 gündür müthüş gaz sancılarımız var gece boyunca ara ara sancı ile uyanıyor yavrum ıkına ıkına resmen renk değiştiriyor, eşim ilaç kullanma konusunda çok hassas daha 1 aylık olmayan yavruma ilaç veremem diyor. bir arkadaşımdan duydum elma yağını ayaklarının altına ve göbeğinin etrafına masaj yaparak sürüyormuş gaz sancısını büyük ölçüde azaltıyor dedi. sizde deneyen varmı günde kaç defa elma yağını uygulamam lazım. lütfen yardımlarınızı beklitorum.:18:
buzuki orhan diye arat canım çıkıyor videoları
uyu şekerim ben nöbeti alırım bu geceuykusuzluk baş ağrısı yapıyor ara ara bende yaşıyorum...
bana cevap yok mu?
bir de pompa alacağım hangisini alayım?
[SUB][/SUB]slm kızlar bebişleriniz nasıl. benim oğluşum 23 günlük oldu ilk zamanlar herhangi bir sıkıntımız yoktu ama 4-5 gündür müthüş gaz sancılarımız var gece boyunca ara ara sancı ile uyanıyor yavrum ıkına ıkına resmen renk değiştiriyor, eşim ilaç kullanma konusunda çok hassas daha 1 aylık olmayan yavruma ilaç veremem diyor. bir arkadaşımdan duydum elma yağını ayaklarının altına ve göbeğinin etrafına masaj yaparak sürüyormuş gaz sancısını büyük ölçüde azaltıyor dedi. sizde deneyen varmı günde kaç defa elma yağını uygulamam lazım. lütfen yardımlarınızı beklitorum.:18:
kızlarcım süt saklama kabı mı ? poşet imi kullanıyorsunuz ? hangısını tavsıye edersınız acep ???
Benin Dr normal dedi ama iste sıkıntısı varmış gibi olunca ana yüreği dayanmıyor birde ben ikinmaktan fıtık olacak diye korktum Dr fıtık ondan yada ağlamalardan olmaz olacaksa olur dedi sebebi o degil dedi Nets'e sabredecez artık biz daha 1 aylık olduk 2 ay kaldı2 haftadir cok sikinti cektim
Bu ikinma olayina
Benim kiz surekli ikiniyor
3 doktora goturdum
Ki ii doktorlar hepsi
Cunku cok zorlaniyor
Sonuc gaz ve 3 ay cekcez dedi
Artik rahatladim dalga geciyorum
Sanki cocuk da rahstladi biraz
Demek benim stresim de yansiyor
Napalim 3 ay ikincaz artik
Ohh maşallah ya bende o günlere bi geleyimsabır diyoruz bizde 6 gün sonra 2 ayımız bitiyor, kalıyor 1 ay inşallah
kızlarcım süt saklama kabı mı ? poşet imi kullanıyorsunuz ? hangısını tavsıye edersınız acep ???
Benin Dr normal dedi ama iste sıkıntısı varmış gibi olunca ana yüreği dayanmıyor birde ben ikinmaktan fıtık olacak diye korktum Dr fıtık ondan yada ağlamalardan olmaz olacaksa olur dedi sebebi o degil dedi Nets'e sabredecez artık biz daha 1 aylık olduk 2 ay kaldı
Ohh maşallah ya bende o günlere bi geleyim
Benim pompam lansinoh elektrikli onun saklama kabini aldım koydum buzluga sonrada poşete geçtim daha hesaplı o ilk aldığım kaplara döküp isiticam yani poşet daha avantajlı ve aynı sekilde koruyorda hem
Dogru demis
Fitik olayini ben de sordum
Hem de ii bir cocuk cerrahina
Profa sordum
O da eger fitik olacaksa olur dedi
İkininca 1 ayda cikar ikinmazsa 2 ayda
Yani fitigin sebebi degilmis
burnumun direği sızladı.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/150256_10151244363359255_1299868578_n.jpg
bu süt saklama poşetleri tekrar kullanlan bişey mi atılıyor mu?cahilim valla..
kızımın kakası 48 saati geçti yok. ne zamana kadar beklemeliyim?masaj yapıyorum,hop hop hopluyoruz,poposuna az z.yağı da sürdüm..güzel pırtlıyor..
bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorumbabannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini
ıkınmayan bebeklerde fıtık olduğunu hiç görmedim. hep gazlı, ıkınan bebeklerde fıtık oluyor.. benim oğlum da acayip gaz var ve sürekli ıkınıyor. dr'um kolik dedi ve oğlumda fıtık var. eskiler para bağlıyormuş. yeğenimin fıtığına para bağlamışlardı, geçmişti.
selam annişlerr gecenlerde kolik olan bebege dinletilen bi müzikten bahsedilmişti linki varmı sizde oglumun cok gazı var yaa napıcam bilemiyorum
kız asude ne yapıyosun bakalım?