sanırım oyle....sonuc 28.38 cnm ama ınsallah yanlısdır..
eee aldım da tekrar yaptırmam lazım mı kı acaba?
suan ıstemesemde bır faydası yok sanırım...
kızlar spiral taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı? adet olunca taktırılıyor di mi?
ben düşünüyorum canım ama korkuyorum bir yandan çoğu tanıdığım yanlış spiral takılması sonucu tekrar hamile kaldı çocuklarının aralarında 1er yaş var. gerçi işin ehli bir doktora taktırırsak daha iyi olur eskiden sağlık ocaklarında takıyorlarmış belkide onlar takmayı beceremiyorlardı.
dr um 60 gu nlkken takıyoruz dedı ama benım pek cok arkadaşım memnun kalmayıp cıkarttırdı cnm 15 te bı kanamaları oldu
evet kanamayı arttırıyomuş ama korunma açısından da en kolayı olcak gibi sanki artık
hap zaten yasak ki ben daha önce de hap kullanmıyordum zaten
Aynen benim ki de oyle cnm ya kakası cıvık ama hep ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrumkızlar slm özlüyorum forumu evimde net yok sıkılıyorum bütün gün annemlere geldiğimde giriyorum hep umarım herkes iyidir biz oğluşla iyiyiz gaz olayınıda aşıyo gibiyiz daha rahat çıkarıyoruz gazımızı tek derdimiz oğlum kakasını gayet iyi yapıyor kabız felanda değil kaka yaparken ıkınıyo kendinden geçiyo ve ağlıyo napcağımı şaşırdım çocuğum çok kötü oluyo varmı bu durumda olan yardım edin oğlum bütün gün kucakta geziyoruz ağlamaktan helak oldu kuzum
Oyy maşallah ya cok güzeller ikisi de
benim de eşim soruyor 2.yi ne zaman yapıyoruz diyeben de isim kavgası olacaksa hiç birr zaman diyorum,çünkü loğusalığımın ilk günlerini burnumdan getirdi kayınpeder..sütüm olmucak diye çok korktum.. ben acılar çekerken beyefendi düşmüş isim derdine.benimle daha konuşmadı doğumdan beri,eeee güzel keyfi bilir..2.yi 2 sene sonra düşünebilirım,Liva kendi başının çaresine bakacak kadar büyüsün.wc,giyinme,yemek olaylarını halletsin hele..
kızlar yaaaa kızım kakasını pazar günü akşamüstü yaptı.. günde 4-5 kere yapan çocuğa noldu ki? napmalı??ıkınıyor ıkınıyor boşşşş..bol bol pırtlıyor..yıkadım poposuna z.yağı sürdüm çok az...masaj yapıyorum,karnını sırtını ovuyorum yokkk
selam annişlerr gecenlerde kolik olan bebege dinletilen bi müzikten bahsedilmişti linki varmı sizde oglumun cok gazı var yaa napıcam bilemiyorum
buzuki orhan diye arat canım çıkıyor videoları
benımde cok ısıme yarıyck benımde kızım kolık ben ındırdım sımdı cok sagol canım
buzuki orhan diye arat canım çıkıyor videoları
Hamilelik ve Annelik » Kolik albümü bebeklere ilaç gibi geldi
adam nasıl bu sarkıyı yapmaya karar vermıs bakın.tabı sarkı denırse valla BENELSE kızım ınsallah senın sayende uyur bu gece...
inşallah uyur canım, çok zor hem kendileri için hem bizim için çok yıpratıcı oluyor
ilaç tavsiye etmek ne kadar doğru bilmem ama biz infacol'ün çok faydasını gördük çok şükür rabbime
yine sancılarımız bağırmalarımız oluyor ama eskisi kadar değil
monovit de iyiymiş ancak biz ACD3 kullanıyoruz, bizimkinde A ve C vit. de ekli.
kız cınarefenınannesı oglunun banyo vıdeosunu ızledım cok tatlıymıs pasa.sımdı buyudu delıkanlı oldu kız kardesıne akıyor.kızın abısıne cok benzıyor ama
Aynen benim ki de oyle cnm ya kakası cıvık ama hep ikiniyor kipkirmizi oluyor yavrum
Oyy maşallah ya cok güzeller ikisi de
Bizim ki de pazar gunünden beri yapmadı hala ya ıkına ıkına bi hal oldu Dr sık yapmaması normal dedi ama sanki rahatsız oluyor cocuk yapamayinca
Dün doğduğundan beri en zor geceniz di doğru düzgün uyumadı hep mizil mizildi gece boyudün 1 aylık olduk de kontrolü vardı kilo alımı cok iyiymis sutum gayy yetiyormus cok sukur kalça ultrasonu da iyi çıktı şükür ve ası konusunda bütün aşıları hastanelere de saglik icaklarona dadevlet veriyormuş ikisinde de ücretsiz istediğin yerde yaptıra bilirsin dedi .rotavirus aşısını cogu Dr önermiyor bu arada kızlar bende buyuk ihtimal yaptırmam