- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
bana cevap yok mu?
bir de pompa alacağım hangisini alayım?
ameda lactaline çiftli elektrikli pilli, gittigidiyorda attabebekten aldım çok uygundu. Hem de hemen geldi. Çiftli olması zamandan kazandırıyor ve beyne ikiz uyarımı göndererek sütü arttırıyormuş. Ben göğüs ucum yarayken bile sağabildim çok yumuşak:)
cimeka...
bende medela elektrikli pompa kullanıyorum cok memnunum küçük taşıması kolay...
huzursuzluğu yoksa bekle bakalım canım yapılacak herşeyi yapmışsın ,,hem pırt yapması iyi
poposuna kulak temizleme pamuğuyla zeytinyağ sürdüm, karnına kasıklarına heryanına zeytinyağ sürüp masaj yaptım, termometreyi poposuna soktum azcık, bebeyağıyla karnına masaj yaptım, karnına sıcak havlu koydum ,yarım çay kaşığı zeytinyağ içirdim, arkadaşın tavsiyesiyle ayaklarının tabanına vicks sürdüm...
geçen gün aynı problemi yaşayınca yaptıklarım bunları bilmem hangisi işe yaradı ama cts öğlen yaptığı kakadan sonra pzt sabaha kadar yapamamıştı, pzt öğlene kadar 4 tane kakalı bez değiştirdim
teşekkürler kızlar..
biz pompa siparişi verirken poşet siparişi de vereceğiz sanırım ,değil mi?
kızlar evişlerinizi nasıl yapıyosunuz? biz ya yapışık ikiz gibi kucak kucağayız yada sürekli sallanarak uyumaya çalışıyor oğlum
yanlız kalmaktan hiç hoşlanmıyor hemen basıyor yaygarayı
kızlar evişlerinizi nasıl yapıyosunuz? biz ya yapışık ikiz gibi kucak kucağayız yada sürekli sallanarak uyumaya çalışıyor oğlum
yanlız kalmaktan hiç hoşlanmıyor hemen basıyor yaygarayı
oğlum uyuyunca yapmaya çalışıyor canım. benimki de yapışık ikizim kucağımda hep uyunca ne iş yapsam diye deli oluyorum
aynen canım yapamıorum yemk bile.ya kucakta pışpış ya beşikte salla küçük hanıma ilgi alaka ewe ilgi alaka azaldı
sanırım oyle....sonuc 28.38 cnm ama ınsallah yanlısdır..aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yinedarısı başıma
eee aldım da tekrar yaptırmam lazım mı kı acaba?Aaa sen hemen dusunuyor musun asucum,e Allah gonlune gore versin insallah o zaman
Tugce kiz ay nasil dayaniyosun ogrenmeden,ben olsam catlarim:18:
Ben bu ilosu soyle duzluge cikarayim bi ele avuca gelsin saglikla,baska bisey istemiyorum,zaten benimmhamileligim en zor hamileliklerden bi tanesiydi ama buna sukur diyoruz tabii.
suan ıstemesemde bır faydası yok sanırım...kızlaaaaaaaaaaaar ikinciyi mi istiyorsunuz hemen????
ben doğumda çıkarken doktor 'çok zorlandın baska doğurmazsın ' dedi...
oğlumda cok yaramaz 6dan beri uyanığım ve hala kahvaltı yapmadım
yeni fotolarımız var albümde teyzoşlar..
tuğçe bende seni merak ediyodum, idrar testlerinden alıp yapsaydın ya evde ne çıkçak
kızlar spiral taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı? adet olunca taktırılıyor di mi?
kızlar spiral taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı? adet olunca taktırılıyor di mi?
Canım bende taktırmayı dusunuyorum spiral bakalım 4 ay sonra gidecektim kontrole o ara konusucaz o zamana kadar esim korunur bizde daha icraat yok bakalım ne zaman olucak