2012 Ekim bebekleri büyüyor

bana cevap yok mu?

bir de pompa alacağım hangisini alayım?

ameda lactaline çiftli elektrikli pilli, gittigidiyorda attabebekten aldım çok uygundu. Hem de hemen geldi. Çiftli olması zamandan kazandırıyor ve beyne ikiz uyarımı göndererek sütü arttırıyormuş. Ben göğüs ucum yarayken bile sağabildim çok yumuşak:)

cimeka...
bende medela elektrikli pompa kullanıyorum cok memnunum küçük taşıması kolay...

cimeka...
bende medela elektrikli pompa kullanıyorum cok memnunum küçük taşıması kolay...

huzursuzluğu yoksa bekle bakalım canım yapılacak herşeyi yapmışsın ,,hem pırt yapması iyi

teşekkürler kızlar..

biz pompa siparişi verirken poşet siparişi de vereceğiz sanırım ,değil mi?

kızlar evişlerinizi nasıl yapıyosunuz? biz ya yapışık ikiz gibi kucak kucağayız yada sürekli sallanarak uyumaya çalışıyor oğlum

yanlız kalmaktan hiç hoşlanmıyor hemen basıyor yaygarayı

teşekkürler kızlar..

biz pompa siparişi verirken poşet siparişi de vereceğiz sanırım ,değil mi?

amedanın 2 sağma kabı da yanında geliyor, çok az çıktığı zaman onların içinde biriktirip, son sağdığımla birleştirip 1 öğün çıkartıyorum, Ali doymadığı için yarım saat geçmeden de mama veriyorum gerçi.

oğlum uyuyunca yapmaya çalışıyor canım. benimki de yapışık ikizim kucağımda hep uyunca ne iş yapsam diye deli oluyorum

aynen canım yapamıorum yemk bile.ya kucakta pışpış ya beşikte salla küçük hanıma ilgi alaka ewe ilgi alaka azaldı

oğlum uyuyunca yapmaya çalışıyor canım. benimki de yapışık ikizim kucağımda hep uyunca ne iş yapsam diye deli oluyorum

aynen canım yapamıorum yemk bile.ya kucakta pışpış ya beşikte salla küçük hanıma ilgi alaka ewe ilgi alaka azaldı

uyuyunca da dalamıyor ki illa sallanmak istiyor paşa

bugün banyo yaptırdım emzirdim oh dedim güzel uyudu. makineye yarım saatlik çamaşır attım, onları asamadan uyandı. max. yarım saat oldu yani

aaaa ne güzelll tuğçee bebek mi var yine darısı başıma
sanırım oyle....sonuc 28.38 cnm ama ınsallah yanlısdır..
eee aldım da tekrar yaptırmam lazım mı kı acaba?
kızlaaaaaaaaaaaar ikinciyi mi istiyorsunuz hemen????
ben doğumda çıkarken doktor 'çok zorlandın baska doğurmazsın ' dedi...
oğlumda cok yaramaz 6dan beri uyanığım ve hala kahvaltı yapmadım
suan ıstemesemde bır faydası yok sanırım...

yeni fotolarımız var albümde teyzoşlar..

benim oğlumdan daha çok saçı olan bir bebek çok tatlı maşallah tam ısırmalık yanaklar, dayanamıcam birgün ısırıvercem oğlumun yanaklarını diye korkuyorum bende

oğlumun yeni doğduğundaki resmini de ekledim çok değişmiş kuzum ya

kız cınarefenınannesı oglunun banyo vıdeosunu ızledım cok tatlıymıs pasa.sımdı buyudu delıkanlı oldu kız kardesıne akıyor.kızın abısıne cok benzıyor ama

kızlar spiral taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı? adet olunca taktırılıyor di mi?

ben düşünüyorum canım ama korkuyorum bir yandan çoğu tanıdığım yanlış spiral takılması sonucu tekrar hamile kaldı çocuklarının aralarında 1er yaş var. gerçi işin ehli bir doktora taktırırsak daha iyi olur eskiden sağlık ocaklarında takıyorlarmış belkide onlar takmayı beceremiyorlardı.

kızlar spiral taktıran ya da taktırmayı düşünen var mı? adet olunca taktırılıyor di mi?

Canım bende taktırmayı dusunuyorum spiral bakalım 4 ay sonra gidecektim kontrole o ara konusucaz o zamana kadar esim korunur bizde daha icraat yok bakalım ne zaman olucak

Son düzenleme:
Canım bende taktırmayı dusunuyorum spiral bakalım 4 ay sonra gidecektim kontrole o ara konusucaz o zamana kadar esim korunur bizde daha icraat yok bakalım ne zaman olucak

ben adet olunca giderim diye düşündüm ama gelen giden yok daha

icraat bizde de yok adam artık dayanamadı benimle hiç ilgilenmiyosun dedi geçen gün napıyım dedim uykum vaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…