2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlaaaaaaaaaaaar ikinciyi mi istiyorsunuz hemen????
ben doğumda çıkarken doktor 'çok zorlandın baska doğurmazsın ' dedi...
oğlumda cok yaramaz 6dan beri uyanığım ve hala kahvaltı yapmadım

ben daha doğumda oğlum ilk çıktığı anda onu görünce eşime sormuştum ikinciyi ne zman yapıyoruz diye

bende ne zaman oglum uyurken sagiyimda biriksin dursun kenarda desem hemen uyaniyor mecbur kaliyorum vermeye durmuyor kenarda hic, oyuzden sagmiyorum ayirmak icin normal emziriyorum ikisini eger tam bosalmassa o zaman sagiyorum bosalsin diye.

Ah canım öyle de oluyor olmaz mı?? Tam oturuyorum sağmak için bir bakıyorum mıkmıklanıyor... Hooppp aleti bırakıyorum bir kenera :) Hemen emziriyorum. Baktım birini emdi öbürünü emmedi. Hemen onu sağıyorum :)

kızlar bebek emzirirken bişey yenip içilmez diye bişey duydunuz mu ?
emzirirken siz bişeyler yeyip içiyomusunuz?

Canım benim kaç kere akşam yemeğini oğlumu emzirirken yedim En çok da su içiyorum emzirirken

sağol canım 5 - 6 ay kadar bekleyim bari doktora ayıp olmasın şaka bi yana nasipse inşallah istiyoruz

Benimkilerin arası 3 yaş canım ve kızım bazen çıldırtmasına rağmen çoğunlukla yardımcı ve işimi kolaylaştırıcı oldu. Tuvaletini ve yemeğini kendi hallediyor olması bile bir avantaj. 2.yi düşünürken bunları da dikkate alın bence.

kızlaaaaaaaaaaaar ikinciyi mi istiyorsunuz hemen????
ben doğumda çıkarken doktor 'çok zorlandın baska doğurmazsın ' dedi...
oğlumda cok yaramaz 6dan beri uyanığım ve hala kahvaltı yapmadım

ben doğumdan sonra eşime dedim ki kesinlikle başka çocuk doğuramam ben

kendisi acıktığında uyanıyor,2-3 saatte bir oluyor bu da..
eldiven artık takılmamalıymış,çünkü dış dünyayı elleriyle tanımaya başlıyorlar artık..dokunma hissi çokkk önemliymiş bu aralar..
çok merak ettim kız..eee nasıl anlaşılacak işin doğrusu..
valla ben son memeden başlamaya çalışıyorum ama genelde de tek memeden emdiği iin öyle birşey zor..
sağma makinası alacağım..nedir tavsiyeniz,çalışan bir anne için???
bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorum babannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini
sanırım bir aksilikte kolay müdahale etmek içinmişş..
çok geçmiş olsun..belirtiler kusma ve ağlama mıydı?yanılmıyorsam camokanın kızı da aynısını yaşıyor..
güzellikler..
tamam hadi 1 yıl olsun

kız 2 sezeryan arası en az 1 yılmış haaaaaaaaaaaaaa...

benim de eşim soruyor 2.yi ne zaman yapıyoruz diye ben de isim kavgası olacaksa hiç birr zaman diyorum,çünkü loğusalığımın ilk günlerini burnumdan getirdi kayınpeder..sütüm olmucak diye çok korktum.. ben acılar çekerken beyefendi düşmüş isim derdine.benimle daha konuşmadı doğumdan beri,eeee güzel keyfi bilir..2.yi 2 sene sonra düşünebilirım,Liva kendi başının çaresine bakacak kadar büyüsün.wc,giyinme,yemek olaylarını halletsin hele..

kızlar yaaaa kızım kakasını pazar günü akşamüstü yaptı.. günde 4-5 kere yapan çocuğa noldu ki? napmalı??ıkınıyor ıkınıyor boşşşş..bol bol pırtlıyor..yıkadım poposuna z.yağı sürdüm çok az...masaj yapıyorum,karnını sırtını ovuyorum yokkk

Son düzenleme:
ben hala dogumun sokunu atlatamadım ıkıncıyı sımdılık dusunmuyorm :18:
bence dogum seklının de onemı var 2. ıstemekte o sancıyı cekmeseydım belkı bende hemen ısteyebılırdım

hele suyu kesinlikle içemiyorum ben ,sebebini bilmiyorum ama korkuyorum emzirirken bişey içmeye yemeye

banada dedıler bısı yeme ıcme emzırırken die ama ben en cok emzırırken susuorum acıkcası bardak bardak içiom bişide olmuo nolcakmış kız ye iç takıl

bizim paşa uyursa yemek yapıcam,,yoksa yine yemek işi eşime kalıcak

bizim paşa uyursa yemek yapıcam,,yoksa yine yemek işi eşime kalıcak

dün benim oğlum sağolsun bütün malzemeyi doğrayıp tencereye koyana kadar uslu uslu anakucağında yanımda oturdu mutfakta

tencerenin kapağını kapattığım an bastı yaygarayı ,dedim buna da şükür

bugünün yemeğini de gece yaptım işim yok bugün

bana cevap yok mu?

bir de pompa alacağım hangisini alayım?

bana cevap yok mu?

bir de pompa alacağım hangisini alayım?

poposuna kulak temizleme pamuğuyla zeytinyağ sürdüm, karnına kasıklarına heryanına zeytinyağ sürüp masaj yaptım, termometreyi poposuna soktum azcık, bebeyağıyla karnına masaj yaptım, karnına sıcak havlu koydum ,yarım çay kaşığı zeytinyağ içirdim, arkadaşın tavsiyesiyle ayaklarının tabanına vicks sürdüm...

geçen gün aynı problemi yaşayınca yaptıklarım bunları bilmem hangisi işe yaradı ama cts öğlen yaptığı kakadan sonra pzt sabaha kadar yapamamıştı, pzt öğlene kadar 4 tane kakalı bez değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…