Kizlar korse kullaniyor musunuz gobuslerimizin kuculmesi icin? Ben giyiyorum ama bir kac saat sonra cikariyorum cok bunaltan bisey
kızlar hiç kafanıza takmayın bebişinizle ilgili olaylarda.En büyük şans bebekleriniz yanınızda huzurlu .Benim bebeğim kaç ay hastanede kalacak.Yaşam tehlikesi var.İçim acıyor bunları yazarken.O kadar özeniyorum ki burdaki annelere.Allah Bebeklerinize uzun ömürler versin.
Slm anneler bende persembe gunu gelicem araniza insallah doktor dogumu baslayalim dedi suni sanci ve rahime hap konacak acilsin diye
Ben mevlut sekerlerini gitti gidiyor dan aldim memnun kaldim hemen geldi kirilir diye korkmustum ama cok guzel paketleyip gondermisler tanesini 1.40 a aldim ciciler 110. Sayfadada resmi var
kızlar hiç kafanıza takmayın bebişinizle ilgili olaylarda.En büyük şans bebekleriniz yanınızda huzurlu .Benim bebeğim kaç ay hastanede kalacak.Yaşam tehlikesi var.İçim acıyor bunları yazarken.O kadar özeniyorum ki burdaki annelere.Allah Bebeklerinize uzun ömürler versin.
kızlar bu burun aspıratoru nasıl kullanılıyor mothercaeden bakım seti almıstım ıcınde aspırator var ondan kullanan var mı?fızyolojık serum kullanıyorum ama mukus var hala delıklerınde...
senin oğlunda benim ki gibi sümüklü mü kızz
sümüklü valla teyzesifışır fışır fışırdıyor emerken napacam ben :26:
sümüklü valla teyzesifışır fışır fışırdıyor emerken napacam ben :26:
Kızlar bu günleri de gördük şükür.. Oğluma gelincegündüzleri uyandırıp uyandırıp emzirmek zorunda kalıyorum. Burnu sıkıyorum falan emsin diye. Gece ise allahım memeden indiği anda başlıyor mıkmıklanmaya. Tabiki sonra da feryat figan ağlıyoruz. Bütün gece durmadan emmek istiyor. Gündüz de uyur tabi. Aynı karnımdaki gibi düzeni. Gündüzleri sakin gece kuduruktu. Bakalım ne olacak halimiz... Sizin bebekler ilk günler nasıldı? Benimki bugün 4. günü çok mu uyuyor diyorum bazen. Yani gündüzleri. Bir oynaşamadık bu yüzden oğlumla. Sarılığımız biraz varmış ama çocuk dr.u çok çok az dedi. Perşembe tekrar bakalım artmaz ise önemli değil dedi. Sizin bebekler ilk gnler böyle miydi? Bütün gün uyuması gibi yani ???
Evet o Korse daha iyi galiba ama benim oyle olan çok kalındı o yüzden kilotlu olanı giyiniyorum. Kahve çizgi bende de var ama cok kötü değil geçer herhalde . Ben gebelikten one lazer yaptırmıştım cok iyi olmuş Yaa ağda zor olurdu sanırım.Ben gİyilen degilde gobege sarilan cirtcirtli var ama ben 2-3 saat bile dayanamiyorum yarim saat sonra atiyorum...
Kizlar 1. Soru;su gobegimizde boydaaaann boyaaa cikan ve hamileyken bayildigimiz cizgi varya ne zaman gidecek ay gordukce kendimden soguyorum:)))
2. Soru;agda durumunu nasil yapicaz be zamandan sonra olabiliyor????
Evet katılıyorum canım sütun kalitesi emekle ilgili kesinlikle. Çökme olarak benimde yüzüm çoktu rengim kacik bugün bira allik sürdüm dayanamadım ruh gibiyim :Sİyi akşamlar hanımlar...Oğlum uyurken fırsat bu fırsat bir bakayım dedim
Kilolardan sanırım hepimiz kurtulduk çok şükür,,benimde aldığım 9 kilo gitti ve emzirmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum fazladan 3 kilo daha verdim...Eşim sürekli söyleniyor suratın çöktü biraz daha yee diye
Kızlar birde süt konusu konuşulmuş,, çocuk doktorumuz bana son kontrolde söylemişti,,gebelikteki gibi beslenmene önem ver sadece sıvı alımını arttırman tek başına yeterli olmaz demişti...Ayrıca gıdanı kuvvetli aldığında sütünün artması bir yana bebeğinde uzun süre uyur çünkü sütün yağlı olur tok tutar demişti...Kızlar su ve ayran örneği ile durumu anlattı kısaca,,bir bardak su içmek var dedii birde suya iki kaşık yoğurt katıp ayran yapıp içmek var dedi...
Kısacası ben yediklerime gebelikteki gibi devam ediyorum,,sık sık tatlı şeyler yemiyorum mesela helva falan hiç yemedim...Tatlı yersem baklava ve sütlü tatlı tüketiyorum...Humana ve ımnu aldığım gibi duruyor daha hiç içmedim...Birde pirinç pilavı tavsiye etmişti,,ayrıca beyaz ekmek onu da doktorun tavsiyesi üzerine yemeye başladım tam buğday ekmeğini bıraktım...Etini,sebzeni meyveni bol bol tüket her gün duş al ve rahat ol demişti...Laf aramızda rahat ol tavsiyesini sürekli eşime karşı kullanıyorum :))
Kızlar son olarak bakliyat yiyebilirsin demişti ama içine kimyon kat demişti denedim hiç gaz yapmadı oğluma...Balık, kestane kesinlikle uzak dur demişti bende hiç yemeyi düşünmüyorum...
Canım sonunda doğurduk şükürler olsun :) maşallah bebeğineKızlar bu günleri de gördük şükür.. Oğluma gelincegündüzleri uyandırıp uyandırıp emzirmek zorunda kalıyorum. Burnu sıkıyorum falan emsin diye. Gece ise allahım memeden indiği anda başlıyor mıkmıklanmaya. Tabiki sonra da feryat figan ağlıyoruz. Bütün gece durmadan emmek istiyor. Gündüz de uyur tabi. Aynı karnımdaki gibi düzeni. Gündüzleri sakin gece kuduruktu. Bakalım ne olacak halimiz... Sizin bebekler ilk günler nasıldı? Benimki bugün 4. günü çok mu uyuyor diyorum bazen. Yani gündüzleri. Bir oynaşamadık bu yüzden oğlumla. Sarılığımız biraz varmış ama çocuk dr.u çok çok az dedi. Perşembe tekrar bakalım artmaz ise önemli değil dedi. Sizin bebekler ilk gnler böyle miydi? Bütün gün uyuması gibi yani ???