Evet o Korse daha iyi galiba ama benim oyle olan çok kalındı o yüzden kilotlu olanı giyiniyorum. Kahve çizgi bende de var ama cok kötü değil geçer herhalde . Ben gebelikten one lazer yaptırmıştım cok iyi olmuş Yaa ağda zor olurdu sanırım.
Evet katılıyorum canım sütun kalitesi emekle ilgili kesinlikle. Çökme olarak benimde yüzüm çoktu rengim kacik bugün bira allik sürdüm dayanamadım ruh gibiyim :S
Canım sonunda doğurduk şükürler olsun :) maşallah bebeğinebenim ikinci gün öyleydi gündüz uyandıramadım ama şimdi iyi gecede hep memede uyumak istiyor bende koyamıyorum ama annem kızıyor alışırsa cok zorlanırsın diyor :S
Sarılık emerk atar annesi merak etme :) bu arada sütun var mı canım ?
arkadaşlar göğüs pompalarınızı nerden aldınız lütfen cevapppp bir de marka ve memnuniyetiniz nedir.
az yersin canım..tahin bence daha da tehlikeli tek başına,o sonuçta bir çeşit yağbenımde 10 kılo gıttı ,humana stıl bendede ıse yaradı,tahın helvası yerıne tahın ı sade yesek olmaz mı acaba boşuna şeker almayayım ???
süt hemen sindirilen birşeymiş ve onun için de sıklıkla istiyorlarmış,ama mama sindirilmesi zormuş onun için daha çok uyuyorlarmış mama yiyince..emzirdikçe süt artıyor bence..ilk hafta özellikle 3-4 gün kızım aç kaldı..azıcıktı sütüm..çekmeyi de beceremedi kızım..emdikçe geldi..mama hiç vermedim ama biraz daha zorlansaydık verecektim..kızlar bızım doktor bebege mamayı bıberonla verme kasıkla ver demıstı bende 1 kere denedım bıberon kolayıma geldıgı ıcın bır daha denemedım ama alışırsa memeyı almaz cunku bıberondan akıs daha guclu dedı.son 3-4 gundur oğlum mememle ask yasıyor sankıagzına alıyor laf sayıyor alttan tekme atıyor resmen konusuyor memeyle,sonra agzından cıkıyor sinirden basıyor cıglıgı,bıraz once arkadasımla konustum kızı 1 yasında o da dedıkı mamayı kasıkla ver ben vermedım kasıkla, benım kızım ne guzel emıyor dedım 4.aydan sonra almadı memeyı sadece bıberonu aldı dedı ,kafam karsıtı valla bu gece kasıkla verecem bakalım,ya bırde kendılerıde mama takvıyesı yaptıkları halde mama vermemeye calıs dıyorlar ya sankı keyfımden verıyorum,insana kendını kötu hıssettırıyorlar,gunduzlerı vermıyorum mamayı kestım sadece gece veıyorum yoksa az uyuyor mama verınce en az 3 saat uyuyor ama gunduzlerı sadece memeyle 3 saat uyuyor cözemedım arkadas ben bu işi sütüm yetiyor mu yetmıyor mu ???:26::26::26::26: dun gece önce meme verdım ardından mama verdım herzaman kı gıbı gazını aldım yatırdım 10 dakıka sonra kustu neden acaba sütüm yettide mama fazla gelmıs olabılır mi??:26::26::26:
sezeryandan sonra korse oluyor mu ki??Kizlar korse kullaniyor musunuz gobuslerimizin kuculmesi icin? Ben giyiyorum ama bir kac saat sonra cikariyorum cok bunaltan bisey
o fısfıslı yeri sıkacaksın sümüğe yaklaşacaksın ve elini bırakacaksın fısfıslı yeri,vakumla gerçekleşmiş olacak sümük avı..kızlar bu burun aspıratoru nasıl kullanılıyor mothercaeden bakım seti almıstım ıcınde aspırator var ondan kullanan var mı?fızyolojık serum kullanıyorum ama mukus var hala delıklerınde...
Kızlar bu günleri de gördük şükür.. Oğluma gelincegündüzleri uyandırıp uyandırıp emzirmek zorunda kalıyorum. Burnu sıkıyorum falan emsin diye. Gece ise allahım memeden indiği anda başlıyor mıkmıklanmaya. Tabiki sonra da feryat figan ağlıyoruz. Bütün gece durmadan emmek istiyor. Gündüz de uyur tabi. Aynı karnımdaki gibi düzeni. Gündüzleri sakin gece kuduruktu. Bakalım ne olacak halimiz... Sizin bebekler ilk günler nasıldı? Benimki bugün 4. günü çok mu uyuyor diyorum bazen. Yani gündüzleri. Bir oynaşamadık bu yüzden oğlumla. Sarılığımız biraz varmış ama çocuk dr.u çok çok az dedi. Perşembe tekrar bakalım artmaz ise önemli değil dedi. Sizin bebekler ilk gnler böyle miydi? Bütün gün uyuması gibi yani ???
Canim bizimkinin de sag gozunde hep sari capak oluyor,pamuk ve serum fiz le siliyorum ben de.sen napiyosun?bir de hic disari cikmiyoruz surekli aman soyle mi aman boyle mi doydu mu emdi mi sari mi bilmem ne demekten biraz bunalima girdik galiba,evdeki kasvet bu yuzden bence.biraz ele gelseler de azicik disari ciksak:26:ahhahh ne evhamlı olduk yaaa... ben de bebeğin gözünde capak oluşmuş,rengi sararmışmı ne,burnumu tıkalı hırlıyomu,doyuyomu,sütüm arttımı ki.. bu sorular ve evhamlarla kafayı yicem yakında..
eşim bugün evde bir kasvet var bunu atmamız lazım dedi evet ya o ortamı ben yaratıyorum eşim oyunlar oynuyo kızımızla, fotograflar videolar cekiyo, konusuyo.. bense paranoyak gibiyim öpmeye bile kıyamıyorum
atmam lazım bu tedirginliği üzerimden.. yardım pleaseeeeeeeeeee
kızlaaaar livanın kakası sarı turuncuydu ama birkaç gündür sarı yeşil,yeşili çoğunluk,nedir bu?
Canim bizimkinin de sag gozunde hep sari capak oluyor,pamuk ve serum fiz le siliyorum ben de.sen napiyosun?bir de hic disari cikmiyoruz surekli aman soyle mi aman boyle mi doydu mu emdi mi sari mi bilmem ne demekten biraz bunalima girdik galiba,evdeki kasvet bu yuzden bence.biraz ele gelseler de azicik disari ciksak:26:
Cimikcim bizin eve bebe hemsiresi gelmisti dedi ki yediklerinle alakali olarak bebegin kakasinin rengi degisebilir ornegin ispanak yedin daha yesil olabilir demisti.yesil bisey yedin mi?
Canim bizimkinin de sag gozunde hep sari capak oluyor,pamuk ve serum fiz le siliyorum ben de.sen napiyosun?bir de hic disari cikmiyoruz surekli aman soyle mi aman boyle mi doydu mu emdi mi sari mi bilmem ne demekten biraz bunalima girdik galiba,evdeki kasvet bu yuzden bence.biraz ele gelseler de azicik disari ciksak:26:
Cimikcim bizin eve bebe hemsiresi gelmisti dedi ki yediklerinle alakali olarak bebegin kakasinin rengi degisebilir ornegin ispanak yedin daha yesil olabilir demisti.yesil bisey yedin mi?
dün oğlum butun gun uyudu dolayısıyla gece oturdu arada bırde gazı geldı cıglıgı bastı ,,herkes gunduz uyutma dıyor :26: bır bebek gunduz nasıl uyutulmaz arkadaslar ??
dün oğlum butun gun uyudu dolayısıyla gece oturdu arada bırde gazı geldı cıglıgı bastı ,,herkes gunduz uyutma dıyor :26: bır bebek gunduz nasıl uyutulmaz arkadaslar ??
annem hep çaylı pmukla silelim diyor bir de anne sütü damlatıp pamuğa öyle silelim diyor hayır dedim ama deniyim birini...
kızlaaaar livanın kakası sarı turuncuydu ama birkaç gündür sarı yeşil,yeşili çoğunluk,nedir bu?