2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar bebısle dısarı cıkmaya alısan var mı ben genelde hep evdeyım ya soyle alıp cıkayım dıyorum ama bır kere parka gıttım agladı durmadı hemen dondum boyle sıkıcı oluyor butun gun evde o da hava alsın ıstıyorum...

Ozaman cok guzel bir kiz olucak ilayda

Ayy tesekkur ederim masumcum
Allah yavrularimizin kaderini de guzel yazsin insallah,bizden ayirmasin,saglikli olsunlar insallah.
Yalniz bugun ilos acayip agladi,surekli agladi karni tokken de alti kuruyken de agladi.saatlerce memede tuttum yedi beni resmen,etini kopariyormusum gibi ciglik atiyor,gaz ilaclarini da verdim kakasini da yapti kac kere ama yokne uyuyorne duruyor surekli ciglik,bir de yemekten sonra surekli kusuyor dik tutuyorum gazini cikariyorum ama nafile...yarin bi doktora gotureyim diyorum,babasi gelsin de konusalim,niye boyle bu cocuk yaaa:26:
Yorgunluktan öldüm,uyumaz mi kardesim tum gun,nerdeyse bir bucuk aylik olacak ama duzeni kuramadik...
Sizlerde bu sikayetleri olan var mi?

Ben yapıyorum karbonları suyla. Göğsüm de yara da olmadı bu sayede. Annem ve anneannem de öyle yapmışlar. Tavsiye ederim.

aynı şeyleri yaşıyoruz suan hala ayakta,kemal sunalın annesi adile naşiti uyutiym derken kendi uyuması gibi babasıyla uyuduk uyucaz o cin gibi yaa.. arada aglayıp mızmızlanıyor da uyanıyoruz

Ay cnm ya benim ki de bugun sabah cok kötüydü devamlı sancılı sancılı ağladı ben uykulu uykulu ne yapacağımı şaşırdım kucağıma alıyorum buraz sakinliyor ama artık bi süre sonra sırtım ağrıyor onda da . bugun bi ilac daha almış babası ins iyi gelirde rahatlar yavrum bizim kinde alttan gaz sancısı karın ağrısı oluyor sanırsam bizde pzrtsi gunu Dr kontrolumuz var 1 ay doluyor anlaticm bakalım be diecek . İinirken fıtık olmasından korkuyorum oyle kizariyor bozariyor ki yavrum
Sizin 1 buçuk ay oldu hala düzen olmadı he bende bi an once 40 i dolsa da düzen gelse diyorum ama daha erken sanırım mecbur 3 Aya kdr sabredecez desene 😔

benim oğlum da 3 gün akşamın belirli saatlerinde ağladı durdu bende kolik oldu die düşündüm korktum bu gün de sabahtan akşama uyudu ben emzirmek için uyandırmasam hiç uyanmayacak bile ,hatta emerken bile uyudu bu sefer de neden çok uyuyo hasta mı die düşündüm anne olmak ne zormuş insan hep endişeleniyo.

Bi günleri bi günlerini tutmuyor dımı yaa bizimki de pazar gunu aksama kadar emdi uyudu o gun butun evi temizledim dinlendim sanki hamilelikten once ki günlerden bi gün gibiydi :))
Geçecek ins bu günlerde.. Ben bu günler geçsin hem geçmesin istiyorum bu melek gibi halleri cennet kokusunu coook ozleyecegim ama onun ikinirken o ızdırabını gorunce de büyüse de rahatça kakasini gazını çıkarsa diyorum kuzum benim 😥

Canım Bepanten ya da Terramicyn merhem kullan göğüslerine. Göğüs ucu kremleri bana fayda etmedi, anca yara merhemleri pakladı.

belki de arada bir günü bize tatil olarak hediye ediyolardır ama ben anlayamadım endişeden :) gaz için 3 ayı atlatalım hayırlısı ile hem sonrasında bize kahkahalar atsın gülümsesinler :) ama kesinlikle bu günlerinide çok özleriz dediğin gibi

evet eylıkduzunde ınnovıa da oturuyorum ama ben kolondan hıc memnun degılım yınede tesekurler ugun avcılar ospıtalde bır doktor buldum ılk ızlenım cok ıyıydı..

Avcılar Hospital'da hangi doktora götürüyorsun, bizde ordayız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…