2012 Ekim bebekleri büyüyor

ben su veriyorum canım. doktor söyledi günde 8 çay kaşığı kadar verilebilirmiş. anne sütüyle beslenenlerde gerek yokmuş

aynen öyle hele bi kez Şafak Pavey diyeceğine Paşak fayev gibi bişey demeye çalıştı

iloşş hanım napıyor bakalım yerim onun popişini öyle söyle ona :)

İlos hanim yaramazlik yapiyor alti kuru karni tok gaz ilacini da veriyorum ama gene de agliyor durmuyor,mavisim benim
Popisi de cok tatli ama bazen oyle guzel beline kadar yapiyor ki,popis gorunmuyoNasil temizleyecegimi sasiriyorum bi de ayagini elimden kurtarip ustune basmiyo mu oooohhhh!siva kizim siva diyorum

kızlar bebeğinin gözü çapaklanan varmı ??
sütümle sildim hep ama geçmiyor hatta daha fazla çapaklanma var bugün
yavrum tek gözünü açamadı çapaktan ne yapmak lazım acaba?

doktorumuz bize damla yazdi ayni sikayetten dolayi ama aninda gecmedi 10 gun surdu.

bana kan hapın bitince yenisini alma dedi..benim kızımda terleme olmuyor,ev serin..aslında bence 2 kat üst tek kat alt çok normal..24 derece olmalıymış ev.. belki o sıcak geliyordur.sadece emzirirken terliyorsa,çok doğal,çünkü emmek acayip zor bişey gibi görünüyor..
Ben gunduz kizi salona aliyorum sepet yatagini tasiyorum odaya tv acik muzik kanallari acik gayet sesli bir ortam ama uyuyor alisik benimki hatta gecen hafta temizlikvardi elektrik supurgesinin sesinden bile rahatsiz olmadi
benimki de sese alışık,gündüz oturma odasında duruyor..bu arada elektrik süpürgesinden bile rahatsız olmadı demişsin,en sevdiği ses elektrik süpürgesi sesiymiş bu yaramazların..
huggies primaya göre daha küçük..hiç sızdırmadı bende de..elindeki bitince 3 e geç artık..o kilo sınırları tam olmuyor..
sarı sıvı vardı bir iki gün,ben pansuman yapmadım hiç,düştükten sonra,üstünü 1-2 gün sargı beziyle kapadım. et parçası dediğin şey kurumuş bir kabuksa evet bende de oldu..
idrar kokusu eğer çok bekletmişsem bende de oluyor..denediğim tüm bezlerde de oldu..
benim ilk 3 gün oldu..susuz kalmışım ben,ben susuz kalınca bebe de kalmış..zaten sütüm de azdı o günler..suyu arttır bakalım bi...
tek asuda yle en koymusuz albume bebıslerımızın resımlerını....hepınızın totıslerıe vurucaz valla
bende de var albümde fotolar..

Coyotem senin zilli mavis mi olucak? Goz rengi ne zaman belli olucak acaba bende merak ediyorum acik tenli saclari da acik renk anneme benzermis bi de sarisin renkli gozlu olurmus

doktor kontrolünde sordum,damla verdi..bir damla damlattım..bir gün boyunca aklıma geldikçe gözpınarına parmak ucumla masaj yaptım o bir günde bitti...

doktor kontrolünde sordum,damla verdi..bir damla damlattım..bir gün boyunca aklıma geldikçe gözpınarına parmak ucumla masaj yaptım o bir günde bitti...

anladım canım kuzenimin bebişininde öyle olmuş oda masaj yap dedi denicem bakalım olmadı dr kontrolümüz 19 una olmadı bu hafta götüreyim

kızlar bide bebişlerinizin kilo alımı nasıl bizimkisi 3 haftada 400 gr anca almış bana az geldi normalmi sizce??

Bebeklerinizin dili pamukcuk olmasin diye gogsunu karbonatli su ile veya ozel bir yontem ile temizleyen var mi?

doktorumuz açık ılık çay ile temizle dedi 2 günde geçti. bir de damla vermişti...

Coyotem senin zilli mavis mi olucak? Goz rengi ne zaman belli olucak acaba bende merak ediyorum acik tenli saclari da acik renk anneme benzermis bi de sarisin renkli gozlu olurmus

Buyuk ihtimalle oyle olacak canim,su an mavi,doktorumuz da renkli gozlu olur bu kiz dedi.
Tabi anneanneye benzeyebilir ececik de.

Kızlar benim sol gögsüm cok kucuk duruyo sağ gögsumu daha cok alıyor bu durum duzelırmıı

kızlar bide bebişlerinizin kilo alımı nasıl bizimkisi 3 haftada 400 gr anca almış bana az geldi normalmi sizce??

3500 e düşmüştü,tam bir ay sonra 1300 almıştı..seninki bana da az geldi ama bilemiyorum kaç alması gerek..kontrolde anlaşılır..her bebek aynı değil..

Slm anneler nasilsiniz biz eylul.ikra ile iyiz 2 aylik olduk cmtsi mevlutumuz var bugun biraz huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…