Hem mama hem sut veren arkadaslar sizlere bir sorum olacak cevremde mama verdigim takdirde bebege su da vermem gerektigini soyluyorlar sizler de veriyomusunuz ya da verilmesi gerekiyor mu ben biraz vermeyi denedim ama tadini begenmedi hic icmek istemiyor bebegim.
aynen öylehele bi kez Şafak Pavey diyeceğine Paşak fayev gibi bişey demeye çalıştı
iloşş hanım napıyor bakalım yerim onun popişini öyle söyle ona :)
kızlar bebeğinin gözü çapaklanan varmı ??
sütümle sildim hep ama geçmiyor hatta daha fazla çapaklanma var bugün
yavrum tek gözünü açamadı çapaktanne yapmak lazım acaba?
bana kan hapın bitince yenisini alma dedi..benim kızımda terleme olmuyor,ev serin..aslında bence 2 kat üst tek kat alt çok normal..24 derece olmalıymış ev.. belki o sıcak geliyordur.sadece emzirirken terliyorsa,çok doğal,çünkü emmek acayip zor bişey gibi görünüyor..slm kızlar. bebeğim 18 günlük oldu, ama emzirirken resmen ter içinde kalıyor yavrum, birde uyanınca yine ter içinde. ev kaloriferli ve 24 saat kaloriferler yanıyor bebeğimin uyuduğu odada iki tane kalorifer peteği var, acaba benmi çok giydiriyorum bebeğimi, ama iç zıbın dış zıbın ve ayaklı alt giydiriyorum, tabi eldivenleri ve çorapları hiç eksik olmuyor. gündüzleri uyurken tek penye battaniye altınada yinde yün örgü battaniye var, geceleride iki tane penye battaniye örtüyorum. çokmu abartıyorum acaba. birde bizler demir hapını daha ne kadar içeceğiz.hamileliğimin 7 ayından bu yana kullnıyorum, doktor devam etmem gerektiğini söyledi.
benimki de sese alışık,gündüz oturma odasında duruyor..bu arada elektrik süpürgesinden bile rahatsız olmadı demişsin,en sevdiği ses elektrik süpürgesi sesiymiş bu yaramazların..Ben gunduz kizi salona aliyorum sepet yatagini tasiyorum odaya tv acik muzik kanallari acik gayet sesli bir ortam ama uyuyor alisik benimki hatta gecen hafta temizlikvardi elektrik supurgesinin sesinden bile rahatsiz olmadi
huggies primaya göre daha küçük..hiç sızdırmadı bende de..elindeki bitince 3 e geç artık..o kilo sınırları tam olmuyor..Arkadaslar kizimin altini actim az once ne isemis ne isemis epey doluydu bezi zaten ona uyandi. Huggies yeni bebek baglamistim hic sizdirma yapmamis cok hosuma gitti yalniz 2 numara bize tam geliyor 3 numarasina mi gecsem :26: prima premium care de 2 numarasi biraz bol ikisini de kullaniyorum memnunum cok
sarı sıvı vardı bir iki gün,ben pansuman yapmadım hiç,düştükten sonra,üstünü 1-2 gün sargı beziyle kapadım. et parçası dediğin şey kurumuş bir kabuksa evet bende de oldu..çıldıraceğiimmm yahu bu göbek bağı düştükten sonra göbeğin deliğinde top gibi et parçası var bu nedir arkadaşlar bide dün gece düştü göbeğimiz hala tam kuru değil normalmi bu ltf cevap verin kızlarrrrr
idrar kokusu eğer çok bekletmişsem bende de oluyor..denediğim tüm bezlerde de oldu..kızlar bende prıma premıum care kullanıyordum ılk haftalarda baktım isilik gibi kabartı oldu degiştirdim 2 haftadırda huggies kullanıyorum yalnız bebeği kucağıma alıyorum idrar kokusu gelıyor sızdede oluyormu prımada olmuyordu..ben mı yanlıs bağladım altını dıyorum kontrol edıyorum yok dogru baglamısım ,ha 1-2 kerede idrarı sızdırmış,dogru bagladıgım halde..molfix numunesı vardı elımde onu denedım ondada bacak arasında kalan kısmı ınceltmısler kesimi güzel bebeğin bacakları ayrık kalmıyor fakat emiş gücü berbat hiç beğenmedim..neyse huggies kullanıyorsunuz ya idrar kokusu gelıyormu burnunuza yoksa benım burnumdamı problem var :111:
benim ilk 3 gün oldu..susuz kalmışım ben,ben susuz kalınca bebe de kalmış..zaten sütüm de azdı o günler..suyu arttır bakalım bi...KIZLAR NOLUR YARDIM EDİN..
bebeğim bugün 18.gününde..ama ılk 3.gunden snra bezınde kan damlaları vardı 1 gun oluyor 1 gun olmuyor duzensız.doktora göturdum ıdrar tahlılı yapıldı ıdrarında kan çıkmadı dedıler ama hala duzelmedı cok korkuyorum kız bebklerde normal dıyorlar nolur bısey söyleyın kız bebegı olanların basına geldımı hıc ????
bende de var albümde fotolar..tek asuda yle en koymusuz albume bebıslerımızın resımlerını....hepınızın totıslerıe vurucaz valla
İlos hanim yaramazlik yapiyor alti kuru karni tok gaz ilacini da veriyorum ama gene de agliyor durmuyor,mavisim benim
Popisi de cok tatli ama bazen oyle guzel beline kadar yapiyor ki,popis gorunmuyoNasil temizleyecegimi sasiriyorum bi de ayagini elimden kurtarip ustune basmiyo mu oooohhhh!siva kizim siva diyorum
kızlar bebeğinin gözü çapaklanan varmı ??
doktorumuz bize damla yazdi ayni sikayetten dolayi ama aninda gecmedi 10 gun surdu.
doktor kontrolünde sordum,damla verdi..bir damla damlattım..bir gün boyunca aklıma geldikçe gözpınarına parmak ucumla masaj yaptım o bir günde bitti...
tek asuda yle en koymusuz albume bebıslerımızın resımlerını....hepınızın totıslerıe vurucaz valla
doktorumuz açık ılık çay ile temizle dedi 2 günde geçti. bir de damla vermişti...kızlar bebeğinin gözü çapaklanan varmı ??
Coyotem senin zilli mavis mi olucak? Goz rengi ne zaman belli olucak acaba bende merak ediyorum acik tenli saclari da acik renk anneme benzermis bi de sarisin renkli gozlu olurmus
kızlar bide bebişlerinizin kilo alımı nasıl bizimkisi 3 haftada 400 gr anca almış bana az geldi normalmi sizce??
Zaten esim diyo ki kucuk coyote buOhhh kendime bnzettim iste