2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ben de bir cit citli fanila ayagina corap ve alt ust penye takim giydiriyorum,gece de sadece karninin ustunu battaniyeyi ince katlayip ortuyorum,bu kadar,az mi acaba?

Ben de bir cit citli fanila ayagina corap ve alt ust penye takim giydiriyorum,gece de sadece karninin ustunu battaniyeyi ince katlayip ortuyorum,bu kadar,az mi acaba?

bende o kadar örtüyorum canım, istemiyor zaten üstünü örtmeyi karnına kadar örttüğüme şükrediyorum...bazen omuzlarına kadar çekmeyi deniyorum hemen başlıyor kazınmaya yatağın içinde :KK1: kaldırınca yine uykuya devam..kombi açık mecburen örtünmeyi sevmiyor

bende o kadar örtüyorum canım, istemiyor zaten üstünü örtmeyi karnına kadar örttüğüme şükrediyorum...bazen omuzlarına kadar çekmeyi deniyorum hemen başlıyor kazınmaya yatağın içinde :KK1: kaldırınca yine uykuya devam..kombi açık mecburen örtünmeyi sevmiyor

Aynen benimki de oyle,ayagini ortunce tepikleyip acacak illa onu.imkani yok ortturmuyor zillis.
Ben daha yakmiyorum oda sicakligimiz 26 derece hala.bizim evin yalitimindan gelen kaciyor burasi cehennem gibi diye.
Bir de benim kizim yatarken bazen ıh ıh hıh diye inler gibi ses cikariyor acaba biseyi mi var,sizlerde de oluyor mu?

ben de altına bir çıtçıtlı badi ve çorap üstüne de alt-üst takım giydiriyorum. gündüzleri uyurken kundağını, akşamları da uyku setinin yorganını kollarının altından örtüyorum. bizimki de ellerinin kapalı kalmasına tahammül edemiyor. hemen tepinmeye başlıyor. bugün biraz burnu tıkanmış gibi. temizledim hemen. korktum bian için üşüttü mü acaba diye ama çok şükür bir problem görünmüyor.

adet görme olayı da emzirmeye bağlı değil bence. emzirirken adet görenleri biliyorum ben. bünyeye göre değişiyor sanırım.

kızlar avent damla uçlu emzik kullanıp bebişini emziğe alıştıran var mı ???:26: ben damaklı emzik aldım ama oğlum bir türlü emmiyor.emziğe alıştırmak istiyorum bir önerisi olan var mı?:44:

kızlar avent damla uçlu emzik kullanıp bebişini emziğe alıştıran var mı ???:26: ben damaklı emzik aldım ama oğlum bir türlü emmiyor.emziğe alıştırmak istiyorum bir önerisi olan var mı?:44:
canim benim bebiste emzik tuttmuuor tok iken ac iken aliyor ama awent gecengun aldim ama genelde damaklu emzik oneriyor herkez

canim benim bebiste emzik tuttmuuor tok iken ac iken aliyor ama awent gecengun aldim ama genelde damaklu emzik oneriyor herkez

3 farklı marka damaklı emzik aldım canım ne açken nede tokken hiçbir türlü beğendiremedim. arkadasın 6 aylık bebeği var o önerdi oda hiçbir emziği emmemiş bir tek onu sevmiş

Canım bunun tek çaresi yılmadan sütü artırmak için uğraşmak. Ben artırmak için çok uğraştım ve arttı ama uğraşmayı bırakınca yine azalıyor. Foşur foşur sütü gelenlere çok özeniyorum. Ben 20 cc de olsa sağıp buzluğa attım hep.Şimdi bi göğsümden 50- 90 cc arasında çıkıyor.

Ben sana bol soğan, Humana Tea, bol çorba, bol meyve, 3 LT su öneririm.

Bu arada bu gün Humana Tea almaya giden eşime eczacı bira içsin demiş:44:Eşim e alkol bebeğe geçmez mi demiş, bir su bardağı içsin sadece bebeği etkilemez, en fazla uyku yapar ama sütü inanılmaz artırır demiş. Ben bu gün yarım bardak içtim, bakalım ne olacak.

Canım sen ne yaptııınnn ??? O birayı içtikten sonraki sütü sağıp at hemen. Alkolün azı çoğu mu var yaa ? O eczacının da aklına tüküreyim. O bira değil alkolsüz bira olacak. Sütü arttırıyor evet. Malt içecekler satılıyor zaten. O mantıkta içecekler onlarda. Eczacı yanlış bilgi vermiş. Alkol aldıktan, midye, kokoreç falan yedikten sonraki sütü sağıp atmamız gerek. Ondan önce süt sağıp bebekler için saklıyoruz o ara acıkma ihtimallerine karşı...

selam bende artik araniza katila bilirim 20 ekim de dogum yaptim cok guzel gecti, fakat emziremiyorum sütüm hic gelmiyor mamaya ali$ti arada emziriyorum süt olmasi icin bir öneriniz varmi acaba ??:26:

slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş :KK43:(

ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin :KK43:

geçmiş olsun canım bende sık giydiriyorumama bizim binayı daha ıstmadıklarından çocugum terliyemiyo malesefff

selam bende artik araniza katila bilirim 20 ekim de dogum yaptim cok guzel gecti, fakat emziremiyorum sütüm hic gelmiyor mamaya ali$ti arada emziriyorum süt olmasi icin bir öneriniz varmi acaba ??:26:

ben hala emziremiyorum canımm.ilk zamanlar süt yoktu mecburen mama verdik şimdide alıştı biberona emmiyo.allah yardımcın olsun

ben chicco almıştım ama sap kısmı kıvrılmıyor , bide çok ağır , korktuk biyerine batacak die , aventin ortodontik emziğini aldık birde nuk aldık ama hiçbirini 10 saniyeden fazla emmiyor , bakıyor süt yok pırt die çıkarıyor , çok akıllı bu bıdıklar bildiğin gibi değil :KK1:

slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş :KK43:(

ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin :KK43:

geçmiş olsun canımmm. benim oğlum da hasta ama doktora götürmedim.serum fizyolojik damlatıp aspire ediyorum. öksürük ve burun tıkanıklığı ne zaman bitecek yaa.. öneriniz var mı sen ne yapıyorsun canım..

Kızlar oğlum hasta ;( öksürüyor burnu tıkalı nefes alamıyor.. öneriniz varmı doktora götürmedim.sizce ne yapmalıyım?

kızlar bebişi emzik tutmayan ve emzik tutmasını isteyen anneler var sanırım. okudum da ne kadar çok emzik markası dolanmış :) ben oğluma wee baby damaklı emzik aldım.. bahartçılardan hamim diye bir karışım var ondan aldım. emziği hamime batırıp ağzına verdim. hamim uykuya gaz sancısına iyi geliyor. ben vandayım burda adı hamim diye geçiyor.siz baharatçıdaan sorun kendi illerinizde başka isim olabilir.oğlum ağladımı hamim tozuna batırıyorm emziğ maç maç emiyor :))

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..

ay nasıl güzellll birr yazıııııııııııı:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:teşekkürler cnm paylaşımın için:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar oğlum hasta ;( öksürüyor burnu tıkalı nefes alamıyor.. öneriniz varmı doktora götürmedim.sizce ne yapmalıyım?

burnuna serum fizyolojik damla ver (sağ-sol 1'er cc), öksürü burun tıkanıklığı hala geçmez, üstüne bide ateş eklenirse, o zaman doktora başvur, geçmiş olsun

arkadaşlar merhaba, ben siteye yeni üye oldum, bebeğim bugün tam 31 günlük, maşallah şu an herşey iyi gidiyor ama, malesef çok deli bi kıza sahibim, yenidoğan bi bebe en az 20 saat uyumalı ama benim kız sadecegeceleri uyuyor, gündüz tam uykuya dalıyor 5 dk sonra yanıyor, dalarak enaz 2 saat uyuduğu ayda yılda bir, kafayı yicem nolurbirileri bana benimki de öyle desin, yanlız olmadığımı anlayım, ayrıca siz bebeğinizin emdikten sonra doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz, ben emziriyorum, yorulupmu bırakıyo, doyuyomu bırakıyo anlayamıyorum, çünkü 5 dk sonra tekrar deli gibi meme istiyo, bebeklerde emme refleksi var zaten durmadan meme arıyolar, ama benim bebeğim bu yüzden mi aranıyo yoksa aç olduğu için mi, kıyamıyorum tekrar emziriyorum, sonra kusuyo, sonra tekrar başa dönüyoruz, ben az çok bebekten de anlarım ama deneyimlerinize ihtiyacım var

X