Ben de bir cit citli fanila ayagina corap ve alt ust penye takim giydiriyorum,gece de sadece karninin ustunu battaniyeyi ince katlayip ortuyorum,bu kadar,az mi acaba?
bende o kadar örtüyorum canım, istemiyor zaten üstünü örtmeyi karnına kadar örttüğüme şükrediyorum...bazen omuzlarına kadar çekmeyi deniyorum hemen başlıyor kazınmaya yatağın içindekaldırınca yine uykuya devam..kombi açık mecburen örtünmeyi sevmiyor
canim benim bebiste emzik tuttmuuor tok iken ac iken aliyor ama awent gecengun aldim ama genelde damaklu emzik oneriyor herkezkızlar avent damla uçlu emzik kullanıp bebişini emziğe alıştıran var mı ???:26: ben damaklı emzik aldım ama oğlum bir türlü emmiyor.emziğe alıştırmak istiyorum bir önerisi olan var mı?:44:
canim benim bebiste emzik tuttmuuor tok iken ac iken aliyor ama awent gecengun aldim ama genelde damaklu emzik oneriyor herkez
Canım bunun tek çaresi yılmadan sütü artırmak için uğraşmak. Ben artırmak için çok uğraştım ve arttı ama uğraşmayı bırakınca yine azalıyor. Foşur foşur sütü gelenlere çok özeniyorum. Ben 20 cc de olsa sağıp buzluğa attım hep.Şimdi bi göğsümden 50- 90 cc arasında çıkıyor.
Ben sana bol soğan, Humana Tea, bol çorba, bol meyve, 3 LT su öneririm.
Bu arada bu gün Humana Tea almaya giden eşime eczacı bira içsin demiş:44:Eşim e alkol bebeğe geçmez mi demiş, bir su bardağı içsin sadece bebeği etkilemez, en fazla uyku yapar ama sütü inanılmaz artırır demiş. Ben bu gün yarım bardak içtim, bakalım ne olacak.
slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş(
ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin
selam bende artik araniza katila bilirim 20 ekim de dogum yaptim cok guzel gecti, fakat emziremiyorum sütüm hic gelmiyor mamaya ali$ti arada emziriyorum süt olmasi icin bir öneriniz varmi acaba ??:26:
kızlar avent damla uçlu emzik kullanıp bebişini emziğe alıştıran var mı ???:26: ben damaklı emzik aldım ama oğlum bir türlü emmiyor.emziğe alıştırmak istiyorum bir önerisi olan var mı?:44:
slm herkese
epeydir giremiyorum kızlar umarım siz ve melekleriniz iyisinizdir
kayınvalidemler burda olduğu için nete gelemiyorum
kızım çok hasta öksürük burun tıkanıklığı üstüne bir de idrar yolu enfeksiyonu olmuş(
ahhh neler çekiyorum geceleri aman dikkat edin bebklerinize
nasıl giydiriyosunuz ben çok mu giydiriyorum acaba çok terliyo yavrum saçları sırılsıklam
her gece kıyafetleri su içinde oluyo değiştiriyorum dua edin kızıma çabuk iyileşsin
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit
bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Çocuk büyüyüp sütten kesilme zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla..
Kızlar oğlum hasta ;( öksürüyor burnu tıkalı nefes alamıyor.. öneriniz varmı doktora götürmedim.sizce ne yapmalıyım?