- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
benim 16 ocakta bitiyor raporum. 2.dönem başlayacağım..çalışan anneler şu 6 ay ucretlı ızın cıkmayacak galıba ,ben 25 aralıkta başlayacağım ıns raporla 1. dönemi bitirebilirim,siz ne zaman başlıyorsunuz bebişleri biraz buyutelım de oyle gıdelım ıslere ıns.
süt mevzuu açılmışken bende birşey danışmak istiyorum. dün sabaha karşı kızım biraz emdikten sonra 125 cc sağdım bu da benim için rekor:) daha sonra akşama doğru benim sütüm azaldığı için biraz emdikten sonra 10.30 gibi hepsini verdim içti de.. ama bi türlü uyumadı 1 buçuk saat sonra zor uyudu ve 3 saat sonra uyudu. ama mama verseydim aynı miktarda daha biberondayken uyurdu ve 5-6 saat uyudrdu. şimdi sormak istediğim acaba benim sütüm doyurucu mu değil* kafama bu takıldı yani sütün doyurucu olup olmaması diye birşey var mıdır?
canım anne sütünün sindirilmesi mamaya göre çok daha kolay ve önce oluyormuş..ondan öyle oluyor.. daha çabuk acıkıyor,onun için öyle..hatta sadece anne sütü içen ve mama alan bebeklerin kakası bile farklı..endişelenmene gerek yok...