2012 Ekim bebekleri büyüyor

Merhaba hanimlar
Yine sut muhabbeti olmus benimde hala cogalmadi iki memeden 40 cc cikiyor tabi kizim onunla mumkun degil doymuyor 90 cc lik mama veriyorum bir de oyle doyuyor istahli da maasallah yapacak bisey yok onemli olan doymasi benim sutum de vitamin niyetine icecek iste geldigi kadar
Emzige alistirmaya calisiyorum elimde nuk ve aventin emzikleri var nuk un ki cok kivrik onu almayi beceremiyor oguruyor garibim aventin ki biraz daha siskin onu daha rahat kavradi simdi ona alistirmaya calisiyorum. Arkadaslarimin bebeklerinin agzinda hep emzik var bir de wee nin askisisni almislar ustlerine takmislar emzik dusmesin diye emzik buyuk rahatlik bir iki kere karni doyduktan sonra verdim tabi ac karnina vermiyorum emzigi verip uyutmak istiyorum oyle uyudu bir iki kere cogu kez agzindan dusuruyor bende yine veriyorum bakalim alisicak insaallah

cnm mamayı günde kaç kere veriyorsun ben de başlayacağım artık vermeye,oğlumu aç bırakıyorum resmen anne sütü gelecek diye,ama yine de anlamıyorum emdikten sonra bazen kusuyor doyduğunun fazla geldiğinin işareti mi bu

bende emzik kullansin istiyorum ama atiyor agzindan öguruyor, uyurken veriyorum o da 5dk sonra dusuruyor. valla denemedigim emzik kalmadi

Hic tedirgin olma bizim doktor yegenlerini saglik. Ocagina yonlendirmis asi icin diyorki bedava varken niye ucret odensin herneyse birde soyle bir durum var biz 2. Hepatiti olamadik daha saglik bakanligi asi gondermemis saglik ocagindaki ebe de kesinlikle eczaneden almami tavsiye etmedi dedi ki biz burada asilarin isilarini cok iyi muhafaza ediyoruz eczanede o kadar dikkat edildiginden emin olmadigi icin beklememizi soyledi.

Her aciktiginda veriyorum canim zaten karni doyunca uyuyor 4 saat falan

bizim bugün 20 kırkımız çıktı cıbı cıbı yaptık oğlumla ama hala göbek bağımız düşmedi çok üzülüyorum yaa niye düşmüyo bu göbek bağı

sütünüzü neden sağıyosunuz kızlar? herkes kaç cc çıktığını yazmış.
sağmak bebeğin emmesi gibi değildir. işi gücü bırakın emzirin bugünlerde. sağmak süt üretimini olumsuz etkiler bakmayın nette yazılanlara.
bebeğiniz emdiği sürece emzirin o emdikçe süt artıcaktır.

sütü artırmak için, stres yapmayın, bol su için, bol bol emzirip bebeğinizle birbirinize doyun. şimdi az olan sütünüz nasıl artıcak görün 2. aya.

bu arada sütün çok olsa da oğlun emme delisi olurdu, daha çok küçükler tek bildikleri emmek, emerken güvende hissediyolar.
gerçekten aç kalma durumu yoksa mama verme sürekli meme aranıyo diye

Son düzenleme:
mama veren anneler ne marka veriyorsunuz?
kabizlik ve gaz sorunu yapiyor mu mamaniz birde vucutta kizariklik yapiyor mu?

cnm 50 gün spnra işe başlayacağım, güya sağıp dolaba atmak ıstıyorum ama az cıkınca bıberonla bebişime içiriyorum hemen, o yuzden her gun bakıyorum kaç ml oldu diye ama maalesef artış yok

ACI ELMA YAĞI nı kullanan arkadaşlar

- günde kaç kez

- kaç damla

kullanıyorsunuz acaba ?

cnm 50 gün spnra işe başlayacağım, güya sağıp dolaba atmak ıstıyorum ama az cıkınca bıberonla bebişime içiriyorum hemen, o yuzden her gun bakıyorum kaç ml oldu diye ama maalesef artış yok

çalışan bi arkadaşım bundan yakınıyodu, sağmak bebeğin emmesi gibi değil, sütü azaltıyo diye.
evde olduğun sürece emzir. biberonla içtiğini göğsünden içse süt üretimini de uyarır bebeğin emmesi.
boşver 50 gün sonrasını, şimdi emzir sütün çoğalsın. işe başlayınca sağarsın.

ben de eylül annesiyim, sütü artırmanın tek yolu emzirmek. istersen aç gez. su içmek ve emzirmek.

benim kızım memede uyuyor,sonra da yatağına yatırıyorum..şöyle birşey aldım,gündüz de çoğunluk burada yatıyor
http://www.bebehits.com/Convers-Cibinlikli-Sallanir-AnaDizi,PR-6971.html uyanırsa çoook hafif sallıyorum titretir gibi..bazen tokken uyuyamadığında kucağıma alıyorum ninniyle uyuyor..
sağlık ocağına sor istersen. 15.gün başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam..herkes 3 damla kullanıyor.monovit adı..

çay içiyorum demişsin.humana stilltee ve hipp içtim ben..bir de tahin helvasının faydasını gördüm...

ben daha hiç sağmadım süt..ne kadar geliyor bilmiyorum ama emzirmeden önce ve sonra sıktığımda baya süt çıkıyor.. benim de kafamı kurcalayan şey internette hep birindeki süt bitsin diiğerine geçin gibi cümleler var.. benim kızım doymasına rağmen öyle süt bitmesi gibi bir durum olmuyor..rahatsız edici bir durum da yok.. göğüslerim yumuşak oluyor genelde..bazen dolgun oluyor ama hiç bir zaman sert değil..illa ki sağmam mı gerekir?

çalışan anneler şu 6 ay ucretlı ızın cıkmayacak galıba ,ben 25 aralıkta başlayacağım ıns raporla 1. dönemi bitirebilirim,siz ne zaman başlıyorsunuz bebişleri biraz buyutelım de oyle gıdelım ıslere ıns.

canım aventin damla emzik diye bir modeli varmış onu aldık bizde maşallahh alıştı, emzik almayan hınzır bebekler için ideal

coyotemmm gördüm senii

ayy ne günlerdi ama sabahın köründe coyote bize şarkı söylerdi,,sonrada kusmaya giderdi

Ekim anneleri merhabalar,

sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istiyorum.
biz 38. haftaya girmiş bulunmaktayız bugün doktor kontrolümüz vardı sancı kasılma çıkmadı ama ilk defa bu hafta başının kanala hafifçe girdiğini gördük. son haftalarda olup da bebeği hafifçe kanala girmiş olanlar olmuş muydu? kanala girmeye başladıktan ne kadar süre sonra bebiş gelmeye karar verdi?

süt mevzuu açılmışken bende birşey danışmak istiyorum. dün sabaha karşı kızım biraz emdikten sonra 125 cc sağdım bu da benim için rekor:) daha sonra akşama doğru benim sütüm azaldığı için biraz emdikten sonra 10.30 gibi hepsini verdim içti de.. ama bi türlü uyumadı 1 buçuk saat sonra zor uyudu ve 3 saat sonra uyudu. ama mama verseydim aynı miktarda daha biberondayken uyurdu ve 5-6 saat uyudrdu. şimdi sormak istediğim acaba benim sütüm doyurucu mu değil* kafama bu takıldı yani sütün doyurucu olup olmaması diye birşey var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…