lansinoh elektrikli ile sağıyorum cnmsutunu ne ile sagiyorsun? Manuel mi elektrikli mi?
cnm mamayı günde kaç kere veriyorsun ben de başlayacağım artık vermeye,oğlumu aç bırakıyorum resmen anne sütü gelecek diye,ama yine de anlamıyorum emdikten sonra bazen kusuyor doyduğunun fazla geldiğinin işareti mi buMerhaba hanimlar
Yine sut muhabbeti olmus benimde hala cogalmadi iki memeden 40 cc cikiyor tabi kizim onunla mumkun degil doymuyor 90 cc lik mama veriyorum bir de oyle doyuyor istahli da maasallah yapacak bisey yok onemli olan doymasi benim sutum de vitamin niyetine icecek iste geldigi kadar
Emzige alistirmaya calisiyorum elimde nuk ve aventin emzikleri var nuk un ki cok kivrik onu almayi beceremiyor oguruyor garibim aventin ki biraz daha siskin onu daha rahat kavradi simdi ona alistirmaya calisiyorum. Arkadaslarimin bebeklerinin agzinda hep emzik var bir de wee nin askisisni almislar ustlerine takmislar emzik dusmesin diye emzik buyuk rahatlik bir iki kere karni doyduktan sonra verdim tabi ac karnina vermiyorum emzigi verip uyutmak istiyorum oyle uyudu bir iki kere cogu kez agzindan dusuruyor bende yine veriyorum bakalim alisicak insaallah
Merhaba hanimlar
Yine sut muhabbeti olmus benimde hala cogalmadi iki memeden 40 cc cikiyor tabi kizim onunla mumkun degil doymuyor 90 cc lik mama veriyorum bir de oyle doyuyor istahli da maasallah yapacak bisey yok onemli olan doymasi benim sutum de vitamin niyetine icecek iste geldigi kadar
Emzige alistirmaya calisiyorum elimde nuk ve aventin emzikleri var nuk un ki cok kivrik onu almayi beceremiyor oguruyor garibim aventin ki biraz daha siskin onu daha rahat kavradi simdi ona alistirmaya calisiyorum. Arkadaslarimin bebeklerinin agzinda hep emzik var bir de wee nin askisisni almislar ustlerine takmislar emzik dusmesin diye emzik buyuk rahatlik bir iki kere karni doyduktan sonra verdim tabi ac karnina vermiyorum emzigi verip uyutmak istiyorum oyle uyudu bir iki kere cogu kez agzindan dusuruyor bende yine veriyorum bakalim alisicak insaallah
Bende saglik ocagina gideyim dedim kani orda verdik ilk topuktan.. Esim bidahakine gitme hasta olmayan cocugu hasta edeceksin kucuk ve kalabalik dedi,.. Bnide tedirgin etti ama bu ay goturebilirim.. Evelden saglik ocaginin asilari ates agri yapio ozeller yapmiyo diyolardisimdi ozelede ocagada saglik bakanligi ayni asiyi veriyomus. Tek fark para odersin dediocaktaki hemsire ama yinede tedirginim dedim gibi..
cnm mamayı günde kaç kere veriyorsun ben de başlayacağım artık vermeye,oğlumu aç bırakıyorum resmen anne sütü gelecek diye,ama yine de anlamıyorum emdikten sonra bazen kusuyor doyduğunun fazla geldiğinin işareti mi bu
hayırlı ugurlu olsun cnm güle güle büyütelim bebişlerimizi inşbizim bugün 20 kırkımız çıktı cıbı cıbı yaptık oğlumla ama hala göbek bağımız düşmedi çok üzülüyorum yaa niye düşmüyo bu göbek bağı
kızlar morlim çok bozuk sütüm resmen yok gibi oğlum emme delisi bi bebek,mama vermek istemiyorum ama napıcağımı şaşırdım dun 3 saat uyudu kalkınca sol gögsümü emzirdim sağı da sağdım 20 ml cıktı anca,internette yazan bütün kürleri denedim mutfak masamın ustu çaylar,dut,incirle dolu ama nafile...mama veren anneler,sütü çok olan anneler bana bı akıl verin nasıl bu sorunu cozdunuz,günde kaç kez mama veriyosunuzya da bu süt nasıl artar acaba
cnm 50 gün spnra işe başlayacağım, güya sağıp dolaba atmak ıstıyorum ama az cıkınca bıberonla bebişime içiriyorum hemen, o yuzden her gun bakıyorum kaç ml oldu diye ama maalesef artış yoksütünüzü neden sağıyosunuz kızlar? herkes kaç cc çıktığını yazmış.
sağmak bebeğin emmesi gibi değildir. işi gücü bırakın emzirin bugünlerde. sağmak süt üretimini olumsuz etkiler bakmayın nette yazılanlara.
bebeğiniz emdiği sürece emzirin o emdikçe süt artıcaktır.
sütü artırmak için, stres yapmayın, bol su için, bol bol emzirip bebeğinizle birbirinize doyun. şimdi az olan sütünüz nasıl artıcak görün 2. aya.
bu arada sütün çok olsa da oğlun emme delisi olurdu, daha çok küçükler tek bildikleri emmek, emerken güvende hissediyolar.
gerçekten aç kalma durumu yoksa mama verme sürekli meme aranıyo diye
cnm 50 gün spnra işe başlayacağım, güya sağıp dolaba atmak ıstıyorum ama az cıkınca bıberonla bebişime içiriyorum hemen, o yuzden her gun bakıyorum kaç ml oldu diye ama maalesef artış yok
benim kızım memede uyuyor,sonra da yatağına yatırıyorum..şöyle birşey aldım,gündüz de çoğunluk burada yatıyorKizlar nasil uyutuyosunuz.. Bnm kizim sallanmayi cok seviyopilli salincak aldim gunduz onunla uyuyo muzikli fln.. Cok huysuzlandimi supurgeyi calistryrm. Onun sesiyle uyuyo.. Ayamdada salliyorum cunku karyolamiz sallanmiyo.. Gaz sancisi varsa sallaninca rahatliyo sanki.
sağlık ocağına sor istersen. 15.gün başlamıştık yanlış hatırlamıyorsam..herkes 3 damla kullanıyor.monovit adı..Arkadaslar sizlere bir sorum olacak bizim doktorumuz gecen hafta gittigimiz aylik kontrolumuzde de D vitaminini soylemedi acaba unutmus olabilir mi? Ben de sormayi unuttum acaba eczaneden alip kullanmaya baslasam mi gunde 3 damlaydi degil mi ya da once doktorumu arasam yardimci olursaniz sevinirim.
kızlar morlim çok bozuk sütüm resmen yok gibi oğlum emme delisi bi bebek,mama vermek istemiyorum ama napıcağımı şaşırdım dun 3 saat uyudu kalkınca sol gögsümü emzirdim sağı da sağdım 20 ml cıktı anca,internette yazan bütün kürleri denedim mutfak masamın ustu çaylar,dut,incirle dolu ama nafile...mama veren anneler,sütü çok olan anneler bana bı akıl verin nasıl bu sorunu cozdunuz,günde kaç kez mama veriyosunuzya da bu süt nasıl artar acaba
Cnm nasil bisi aldin bende degistircemde karar veremiyorum karyolami bez besik mi odamda kucuk
Merhaba hanimlar