2012 Ekim bebekleri büyüyor

arkadaşlar bu 40 ne zaman çıkar doğduğumuz günü de sayarak mı hesaplıyoruz?annemle hesap yapmaya çalışıyoruz da 27 eylül doğumlu oğlum..yarın mı yoksa 6sında mı çıkcak şimdi bizim kırkımız?kırk çıkarılırken neler yapılıyo acaba?büyük oğlumda yapmıştık bişeyler sanki ama hiiiççç hatırlamıyorum.gerçi herkes farklı şeyler yapıyo sanırım..

Kizlar bugun oglumun gobegi dustu ama yarim yani mandalli yeri dusmus ama gobek deliginin ortasinda top gibi bi parca kalmis
Boyle bisey yasayan varmi sizin gobekler nadil dustu cok tedirginim o parca cikmayacakmis gibi duruyo korkuyorum
ayni oldu bikac gune oda kuruyo cnm korkma. Sen yinede neyle temizliyosan sık gunde 1 kere..

Sab kullandim.. Dr nurse verdi surup dimi tok karna 1 tatli kasigi siringayla veriyorum. Bak o iyi gelio zincoda gece veriyorum simdilik fena degil... Bizdechic derin uyumadik ins gece uyur.. Yoksa nobet var..

Bizde 26 eylul.. Benim yarin kirk. Senin sali bnm hesabima gore. Bizde yumurta kabugunu olcu yapip kirk sayarak doldurdum bi masrafaya icine biraz tuz... En son onu doktum banyo suyunada altin attim.. Annem ole dedi :)))

Mavibattaniye ne guzel ama ben hic su duzrnli icemiyorum gunde anca 1lt bazen 2 oluyor

Yok canım olmaz öyle.. Sen de benim gibi doldur şişeleri hemen.. En önemlisi su çünkü. Baak kızarım aaa Hem bol su içmek biliyorsun ki vücuttaki toksinleri ve iltihap varsa onları da attırıyor. Belki su içe içe kilo bile veririz.. Midede de doygunluk hissi yaratıyor çnkü

Canım okuyacağım paylaşımını muhakkak. Senin de başarını tebrik ediyorum. Hemen aldanıp mama verseydin işin çok ama çok zor olacaktı. Sütün geleceğine inanmak, azmetmek, bol bol emzirmek ve sağmak... Bunlar süt yapıyor bence

Ah canım aynen yaa... Oğlum en son 54 cm. idi. Yalnız ne var ki yine de olmuyor şuan tulumlar. Ayaktan ve popodan kasıyor. Artık giydiremiyorum. İnşallah birinin işini görür o tulumlar. Allahtan ben 3 tane tulum almıştım. Pek zararım olmadı Gerisi hep alt üst

Bizde 26 eylul.. Benim yarin kirk. Senin sali bnm hesabima gore. Bizde yumurta kabugunu olcu yapip kirk sayarak doldurdum bi masrafaya icine biraz tuz... En son onu doktum banyo suyunada altin attim.. Annem ole dedi :)))

o zaman benim hesabım doğru.ben de salı diyodum çünkü.yarın çıksaydı şu kırk güzel olacaktı evlilik yıldönümümüz de yarın

Canım sab simplexi kullan kesinlikle. Kime sorsam herkes onu öneriyor. Herkes memnun neredeyse. Günde 3 kere 1er damla kullanıyorum. memnunum bende.

Canım sab simplexi kullan kesinlikle. Kime sorsam herkes onu öneriyor. Herkes memnun neredeyse. Günde 3 kere 1er damla kullanıyorum. memnunum bende.

1er damla mı?dr bize 8 damla ver dedi.hatta okudum prospektüste de 7 damla yazıyo:44: gerçi ben de günde 3 kere falan vermedim ama..1 damla işe yarıyo mu bari?

o zaman benim hesabım doğru.ben de salı diyodum çünkü.yarın çıksaydı şu kırk güzel olacaktı evlilik yıldönümümüz de yarın
Bi gun erteliyiver cnm artik :) ne cabuk gecti ya ben simdiden ilk hallerini bile ozluyorum .. Bebeklerin bu zamanlarini seviyorum..

1 damla mii... Ve etki etti.... Cok iyi bana dr gunde 4 kez 8 damla dedi..bende gunde 20 damla veriyodum cok mu diye dusunuyodum dr diyince rahatladimm..

1er damla mı?dr bize 8 damla ver dedi.hatta okudum prospektüste de 7 damla yazıyo:44: gerçi ben de günde 3 kere falan vermedim ama..1 damla işe yarıyo mu bari?

Canım hala gazdan kustuğu oluyor.. Benim oğlan kusuyor diye verildi o ilaç. Gazıyla beraber fışkırtıyordu ağzından. Hala daha aynı hatta. Çok sıkışmasın daha sık gaz çıkarsın diye verdi. Kusması deam ettiği için ben 2şer damlaya çıkaracağım.

Bnm kizimda cok kusuyu bazennposa bazen sut olarak.. Evet o gazdan ana nolursa olsun kusar dedi bize 7-8 ay.. Su yan yatirma yastiklarini kesinlikle tavsiye ederim gece rahatboluyo kussada yan yattigi icin.

Evet etki etti. Ben farkı anlıyorum ama işte 2şer damlaya çıkaracağım. Çünkü daha sık gaz çıkarmamız lazım....

Son düzenleme:
Kizlar nasil uyutuyosunuz.. Bnm kizim sallanmayi cok seviyopilli salincak aldim gunduz onunla uyuyo muzikli fln.. Cok huysuzlandimi supurgeyi calistryrm. Onun sesiyle uyuyo.. Ayamdada salliyorum cunku karyolamiz sallanmiyo.. Gaz sancisi varsa sallaninca rahatliyo sanki.

biz şimdilik genelde emerken uyuyoruz hep.gazdan uyanıyo bazen.gazımızı çıkarıp emziğini veriyorum uyuyo öyle.bazen babamız kucağında uyutuyo,babamızın çok hoşuna gidiyo kucağında uyumasıanakucağında daha çabuk geçiyo uykuya benim paşa.sallamak istemiyorum şimdilik pek.ama bazen anakucağını hafif salladığımızda hemen susup uyku moduna geçiyo paşam,seviyolar sallanmayı

Aynen canım ya :) Rabbim saglikla kavuştursun onları torunlarına
Ben henüz onları kullanmadım ama herkez memnun sanırım

Suan biogaia yı kullanıyorum bitince devm ederse ikinmalar sab alicam ins

Baslardan bizde ole emip uyuyodu... Hele suan ayamda ve mikir mikir... Bugun az su ictim dun catlayan goguslerim bugun sunger gibi.. Still tea icicem simdi.. Dopingliyim kendimi yetistiremiyorum bu obura..

Kızlar kızımın mıgdesı bulanıyor 8 saatır uykuya dalamıyor ne yapıcam sasırdım valla ya.3 ayına gırıyo ama sorunlar artıyo..

sallanma meraklısı bir oğlum var ilk doğduğunda sallanan koltukta emzirdim sürekli sanırım o yüzden oldu, tabii birde babasının sürekli kucağında sallayarak ve gezdirerek uyutması tuz biber oldu ana kucağı, salıncak ne varsa sallanan sırayla turluyoruz akşama kadar,,ama ana kucağının müziğini falan açarsak homurdanmaya başlıyor hemen hiç istemiyor bizimde karyolamız sallanmıyordu ama baktık olmuyor yatak odamıza sallanan beşik aldık..

Son düzenleme:

capaklanma bizde de oldu.doktora gitmeyi bekledim.damla verdi gunde dort kere.bir de arkadasim parmagimla goz pinarina masaj yapmami soyledi.c.tesi bir damla pazar bir damla kullandik.dun gun boyu aklima geldikce masaj yaptim ve tamamen gecti.daha once bilseydim de yapsaydim masaji keske..bir gunde gecmesine cok sasirdim..cunku ilk haftadan beri cooook fazla vardi capaklanma..

Benım kızda sallanmayı cok sevıyor.bızım ıkı besıkte sallanıyor cok sukur.ıykı oyle almısız.gaz ılacından bahsetmıssınız ben gunde 1 defa bıo gaıa gunde 4 defada sab verıyorum gaz sorunumuz hıc yok.bırde colıx dıye masaj kremı kullanıyorum.cok cok rahatladık bırde bızde colık var ılk ay hergun hastaneye tasınmıstık resmen...

Bırkac gun once esım arabamı satıcagını soyledı.cok cok uzulmustum ben resmen arabasına asık bırıyım.bugun ogrendım kı yenısını alıcakmıs.cok cok sevındım buyuk suprız oldu ıcım ıcıme sıgmıyor.sızlerle paylasmak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…