2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ahh canim benim annem 63 yasinda kadincagiza torun verene kadar bu zamana kadar kaldik ben 34 yasindayim dusun hersey gec oldu bizde cok sukur bugunleri gorduk mutluyuz

o nerden çıktı tatlım yaa bakanlık niye öyle bişi yapmış ki pufff

Canım vallahi ben de bu gün doktorumuzdan öğrendim bunu. İçimize sinmedi, özel civasız olanı yaptırdık. Bakanlığın sadece Hepatit-B aşısında civa varmış, diğer hiçbir aşısında yokmuş, beni önermiyorum dedi, miktarı az da olsa neticede civa dedi. Otizme sebep olma ihtimali şu sıralar yoğun tartışma konusu dedi.

Benim içime sinmedi, sizi de bilgilendireyim dedim...

benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktorlarını pek önermiyorlar nedense bende o yüzden oraya götürmüyorum haftalık kontrol dediler devlete götürdüm iyi bi çocuk doktoru bulmam lazım benim ya

saol canım artık bizde alırı< öyle bişi varsa kimse bebeğini riske atmak istemez

Ahh canim benim annem 63 yasinda kadincagiza torun verene kadar bu zamana kadar kaldik ben 34 yasindayim dusun hersey gec oldu bizde cok sukur bugunleri gorduk mutluyuz

benim annem 59 yaşında..ilk torunu liva.. herşeyinde onu görebilirsem bunu görebilirsem diyor,mesela acaba evlendiğini görebilir miyim falan diyor,üzülüyorum.. biraz geç kaldık biz de.. 26 yaşında evlendim.29 yaşında anne oldum..annem de geç doğurmuş beni..okuldu atamaydı biraz bekar gezeyim biraz da evlilik otursun,tadını da çıkarayım derken bu yaş oldu.. kızımı erkenden evlendireyim

benim annem 59 yaşında..ilk torunu liva.. herşeyinde onu görebilirsem bunu görebilirsem diyor,mesela acaba evlendiğini görebilir miyim falan diyor,üzülüyorum.. biraz geç kaldık biz de.. 26 yaşında evlendim.29 yaşında anne oldum..annem de geç doğurmuş beni..okuldu atamaydı biraz bekar gezeyim biraz da evlilik otursun,tadını da çıkarayım derken bu yaş oldu.. kızımı erkenden evlendireyim

Selam kizlar
Geceleri bebiklerinizinuzerine ne ortuyorsunuz acaba?benim kizim uzerini ortturmuyor hele ayaklari kapaninca tekmeleyip aciyor,battaniyesini incecik katlayip sadece karninin uzerini ortuyorum bende,gogsune kadar cekmiyorum bacaklar da acikta pijamasiyla tabii,sadece karin bolgesini orttturuyo ama acaba usuyor mu diye huzursuzum.

Bircan: Ben de senin gibiyim. Saat 1 gibi uyanıyor. Aralarda uyuyacak gibi olsa da 7 ye kadar uyumuyor. Gaz icin ne yapilmasi lazım bilen var mı? Ben dietimi değiştirmeyi denedim ise yaramadı.
canım valla işimiz çok zor ben fön akinesi açmaya başladım sakinleşiyo en azından 4saatte 1 de damlalarını veriyorum ben rezene içiyorum arada ona anason veriyorum en azından gazını çıkarmaya yardımcı oluyo inş 3aylık biterde rahatlarız kızımın 8ay sürmüştü((

aynen canım yaa,,bende hemen yan çeviriyorum..böyle hıkk hıkk diye çekiyor birde çekerken nasıl beceriyorsa dudaklarının yanlarından baloncuk gibi dışarı püskürtüyor

emme işi bizde de sık sık var canım...hele gece 4:30 gibi bir uyanıyor emiyor kaka yapıyor temizliyorum yerine yatırıyorum bu kez kusuyor sonra değiştiriyorum üstünü tam yerine koyuyorum bu kez emmek istiyor yine emziriyorum tam yatırıcam bu kez kaka yapıyor, alıyorum yine temizliyorum altını yine yerine koyuyorumm vee yine kusuyorrr şaka gibi vee inanırmısın sabaha kadar bunu tam arka arkaya 6 kez yapıyor sayısı hiç şaşmıyor bana bunları yapan hınzır oğlum sabah namazına kalkan babasını görünce hemen uyuyor hınzır

kılzar bide bişi sorucam bebeklerinizi rutin olarak çocuk doktorunamı götürüyürsunuz yoksa aylık harici sağlık ocağınamı götürüyorsunuz yada çocuk doktoruna götürüyormusunuz özel

canım doğum yaptığım hastanede ki çocuk doktorumuza devam ediyoruz,,1 yaşına kadar da her ay ona kontrole gideceğiz...sağlık ocağına hiç götürmedik,,zaten karma aşılarını da doktor hastanede yapacağını söyledi...şimdilik hastane kontrollerine devam ediyoruz

Bizde de durum aynı uyurken bile örtünce hemen homurdanıyor birde çok sinirli hemen başlıyor humm humm humm diye saçlarını suratını ovalamaya ne olacak bilmem uyku tulumuna koyalım dedik bi gece Allahıımmmm krizzz diye bağırmadığıı kaldı hınzırın

Gunaydin Kizlar

Uzun bir geceydi ama kizim sonunda kakasini yapabildi.

Zeytinyagi surmek gercekten ise yaradi :) Kizimin izdirabi gecti.Darisi tum kaka yapamayan bebislerin basina insallah.

Bizden haberler simdilik bu kadar.

Fön makinesinin yaydığı radyasyon başka hiçbir ev aletinde yok.. Onn yerine youtube'dan fön makinesi yazıp aratın.. Bilgisayardan dinletin.

Son düzenleme:
Benim oğlummun başı gazlarla dertte.. Alttan üstten çıkar çıkar bitmiyor. Özellikle üstten olanı çok çok zor çıkarıyor. Emdikten sonra en az yarım saat omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum.. Bu sefer de kucağa alışıyor küçük canavar. Sabb simplex gaz ilacını kullanıyoruz. Nispeten biraz rahatlatıyor. Emzik için avent nuk gezmeyin.. wee'nin damaklı emziğini alın.

Bu arada oğlunun hayalarında su çıkan birisi vardı. Benim de oğlumun hayalarında su var. Hatta ultrasonda görmüştü dr, daha 36. haftadayken. Ama 3 farklı çocuk dr'u gördü, 3'ü de önemsiz 3-4 aya kapanır dedi. O yüzden dert etme.. Bazı bebeklerde oluyormuş. Eskiler hiç önemsemiyormuş bile, kendi kendine kapanıyormmuş. Zaten ciddi bir şey görseler ameliyat ediyorlarmış. Bu arada internetten de araştırma yapma. Çok korkunç şeyler söylüyorlar. Doktorların dediğini dinle yeter.

günaydınn guzel bebışlerımızın guzel annişleri özledim sizlerı veeeeeeee sonunda ankarada evımızdeyız:))

ziilli kızım her gecen gun buyuyor ama dun gece uyumadı hıç desem yerıdır.

kızlar sıze bışı sorcam benım kızım 26 gunluk oldu ve esımın ısrarı uzerıne bırlıkte olduk hatta olmaya calıştık yaa esımle tam 8 aydır bırlıkte olmamıştık ve hep korkuttular benı ılk gecekı gıbı olur canında acır fılen dıye aklı sıra espırı yaptılar ama ben o lafların etkısıyle canıım çok yandı ve kastım kendımı vajınusmus olmaktan korkuyorum resmen ne yaptıysam olmuyor sankı vajına gırısım kapanmış gıbı anlatamıyorumda ((

benım annem 39 yasında bende 21 oda erken oldugu ıcın sıkayetcı.aslında annemden cok babam alısamadı bu duruma malum ılk torun her ıkı tarafında.

benım annem 39 yasında bende 21 oda erken oldugu ıcın sıkayetcı.aslında annemden cok babam alısamadı bu duruma malum ılk torun her ıkı tarafında.

bende 26 yasıma yenı gırdım 5 yasında oglum ve 26 gunluk mınnak kızım var annemle bıyere gıderlerken oglumu annemın çocugu sanıyolar hatta bıgun otobuste oglumla beraberken ablan otursun sende kucagına otur dedıler :)))

Benim kiz hala kakasini yapmadi bugun 3. Gun olucak bol bol pirtliyor cisini yapiyor ama kakasi yok bende bugun 1 ck zeytinyagi icirdim ne yapacagimi sasirdim edremitten getirdigim zeytinyagi esimin akrabalari yapiyor fabrikasyon degil ph i dusuk iyi oldugunu bildigimden verdim kiza insaallah bugun kaka yapar :18:

Aynen cnm yaaaa hep ayni seyler.benimki gunde bi kere zorlanio kaka yaparken.yapio ama az yapiyo.sonra hep ikiniyo neden bilmiyoum ya.ben gece altini almiyoum cok aglarsa anca aliyorum.cunku uyaniyo hemen

insallah yapar canim.
Ben karninada bebek yagi ile masaj yaptim,kulak cubugu ile popo etrafina zeytinyagini surdum dairesel olarak,birde yikadim belki sicak su iyi gelir diye.
Aksaminda yapti...Su an hala ikiniyor ama icinde var daha sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…