2012 Ekim bebekleri büyüyor

ben oturunca kuyruk sokumumda agri oluyor sadece, onun harici dikislerim falan acimiyor hic. 2 hafta oldu benimde dogum yapali.

Sevcancim nasilsin? Emzirme durumlari nasil? Sutun artti mi? Benim hala cok az mama vermeden olmuyor bir de dunden beri kaka yapamadik kaka yapsin diye bekliyorum bol bol pirtliyor ama kakasini yapmadi daha

sabahtan beri beni minik kızımmm uyumuyooo. nasıl uyutucam ben bu şirineyiii

Tesekkurler sevcancim bende kokluyorum senin tatli kizini masallah

Bende de sut sorunu var,sutum az oldugu icin doktorumuz SMA mama yazdi.
Humana Tea alacagim faydasi olursa paylasirim deneyimlerimi.

Masumiyet benim de Kizim 2 gundur de kakasini yapamiyor Normal mi acaba bu durum?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz Kutlu Olsun Arkadaslar

CAnim seninde:))yetmedgini agladiginda mi anliyorsun,aylik kontrol ne zaman kilo alimina gore de izlersin,kakasini rahat yapsin diye annem yarim caykasigi zyagi verelim demisti ben kiyip veremedim ama(sen bir arastir istersen...

Aycaca masallah kizinabu ecelerde pek bir tatli oluyor ya...

Kizlarrr oglumun Akike kurbanini kestik,annem simdi hazirliyor pazara mevlutumuz var,hepinizi beklerim:))))

Sevcancim nasilsin? Emzirme durumlari nasil? Sutun artti mi? Benim hala cok az mama vermeden olmuyor bir de dunden beri kaka yapamadik kaka yapsin diye bekliyorum bol bol pirtliyor ama kakasini yapmadi daha

sorma canım defnoşta dünden beri mahvoldu kaka yapamıyordu neyseki azönce yapıp rahatladı yavrum aglıycaktım nerdeyse.. inşallah ece bebişte kurtulur Allahım onlara hiçbir sıkıntı vermesin inşllah..

sütüm arttı sanırım canım, artık mama vermiyorum.. bizimkinin aksam 11 ile gece 2 arası bir krizi geliyor memnun edemıyosun ıhlayıp pıhlıyor uyumuyor bazen arada doymadığını düşünürsem o zaman veriyorum caresizlikten.. doymadığı zaman napıyor ece,defne memeyi tutup bırakıyor sonra tekrar almak ıstiyor sinirlenip tekrar bırakıyor ordan anlıyorum son zamanlarda doyup uyuyor çok şükür.. komposto içe içe bir hal oldum ve gündüz de uyumaya çalısıyorum ayrıca hiçbir iş yapmıyorum böylelikle arttı.. normal düzene gecınce ne olur bilmiyorum canım..

Benim oglusumunda burnu tikali butun gece hirladi zor uyudu cocuk ne yapsam bilmiyorum persembe doktora gidicez sikayim disimi ilac vermiyeyim diyorum kiyamiyorum otri nasil biseymis merak ettim sikdi

otri süper bişeymiş chicconunkini almıştım hiç beceremdim çekmeyi otriyle harıl harıl sümük çekiyoruz ama 1 kkutu damlayı bitirdik 1 haftayı geçti burun tıkanıklığı geçmedi daha

kızlar benim oğluşta sürekli bi ıkınma var kakamızı çok rahat yapıyoruz çözemdim neden ıkınıyo sürekli gazdanmı acaba gazını atsada ıkınıyo

Benim kizi da yikadik simdi uyuyor guzelce bir de kakasini yapsa bari de rahatlasa
Valla benim sutumun yetersiz oldugu pompaya sagdigim sutten belli oluyor iki memeden 40-50 cc cikiyor anca hala artmadi bende ictim hep komposto pekmez tahin humana still tea imnu malt kahve dereotu kim ne dediyse yaptim ictim niye artmiyor anlamiyorum mutlaka emziriyorum ardindan mama yapiyorum cunku kiz mememle savas veriyor agzindan cikartiyor memenin ucunu cekip uzatiyor tabi benim canimi cok yakiyor sonra memeyi bulamiyor tam sokuyor agzina bakiyor ki gelmiyor basiyor yaygarayi bende mememisikiyorum bakiyorum hakikaten sut bitmis cunku baslarda siktigimda sut akiyor goruyorum

2 kasima randevu alicam kalca usg si cekilecek bi de hepatit b asisi hem de muayene edilir iste de daha alamadim randevumu tatil diye calisan yok galiba aradim vermediler randevu yarin arayacam yine

Ben iyi kotu evin isleriyle ugrasiyorum yemek yapiyorum surekli camasir cikiyor kizin gunde kac kere degisiyorum dun utu yaptim 2-3 saat surmustum cok yorgunum zaten az uyumaktan temizlige de kadin cagirdim carsambaya bana gelecekler var ayip ama kimse gelsin istemiyorumugrasicak halim yok misafirle ama gelmeyin de diyemem ki

canım anneni çağırsan en azından 40 ına kadar ev işleri ve ütüyle o ugrassa ya da kadının basında dursa bile yeter sen de biraz rahatlar kafanı boşaltırsın.. baslarda aynı bizde öyleydik ümitsizliğe kapılma artar sütün bence.. benımde daha 3-5 ündür böyle öncesinde aynı sizin gibiydik.. bol salata- düzenli öğün- dinlenme-bol su ve sulu ıcecekler caylar.. bak gör artacak canım artmazsa da ne yapalım yani biz uğrasıyoruz elimizden geleni yapıyoruz gerekirse tek mama vereceğiz ne yapalım sağlıklı olsunlar da..

İyi akşamlar hanımlar...

Oğlum kakasını yapamıyor evde kriz var dört gözle bekliyoruz kakayı...zeytinyağı sürdüm, bez bağlamadım altına ayaklı pijamalarından birini altına giydirdim, birde dalin alt açma koydum altına,minicik gözleriyle bakıyor etrafa minnoşum off ne zor yaa onun sıkıntısı var bişey yapamıyoruz sadece bekliyoruz...bir an önce yapsa da rahatlasa kuzum benim

Son düzenleme:
doktor göbeği düşmeden yıkamayın dedi.15 gün oldu hala düşmedii.ıslak bezle siliyorum kuzumu.

Anladim canim gobek bugun yarin duser,o zaman tek yapabileecgin sallamak,araba varsa arabayla gezdirebilirsiniz,gazi varsa bataniyede sallayabilirsin yavas yavas..

Asude cim mama veriyormuydun,o zaman daha az yapiyorlarmis,insallah bir an once yapar cok uzuluyorum ben kuzulara,hic zorlanmasinlar istiyorum((

Asude cim mama veriyormuydun,o zaman daha az yapiyorlarmis,insallah bir an once yapar cok uzuluyorum ben kuzulara,hic zorlanmasinlar istiyorum((

hayır canım mama vermiyorum...doğduğundan bu yana hiç sıkıntımız olmadı kaka yapmada ama bugün sabahtan beri yapamadı kuzum..

evet göbeği düştü düşecek zaten. karnına gaz sancısı giriyo galiba. tam uykuya dalıyo sonra cıyaklayarak ortalığı ayağa kaldırıyo. aslında gazınıda çok rahat çıkarıyo hem alttan hem üstten anlamadım gitti. neyse şimdilik uyudu bakalımm

Annem ara ara geliyor bir kac kere birlikte temizlik yaptik ama cok yoruldu yazik anneme de kiyamiyorum genc degil ki bir daha ona is yaptirmayacam zaten yemek yapsa o daha onemli cunku ben yemek olayinda cok zorlaniyorum kiz cok vaktimi aliyor bazen ogunlerimi kaciriyorum kiz yuzunden aniden uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor bazen uzun sure ac kaliyorum bakalim ne zaman duzene giricez kasim sonunda edremite gidicez kayinvalidemlere orda guzel besleniriz de kilo almazsam iyidir nasil vericem bu kilolari bakalim :26:

Asude bizde dort gozle bekliyoruz,kizima zeytinyagi surdum,karnina da minik minik masaj yaptim...bekliyorum su an,insallah yaparlar
pirt pirt alttan gaz cikariyor sadece,ikiniyor ikiniyor,kipkirmizi oluyor...yorgunluktan sizdi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…