- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
benim uzun süre emzirmezsen 5-6 saat,5-10 dk güzel emiyor,ama sık emerse dediğim gibi yapıyor ama az da olsa geliyor sıkınca,demek fosur fosur gelmesi lazım her zaman,bizimde böyle işteSutun bittigi icin yapiyordur o huysuzlugu bizimde ayni durumlar benim kiz da cok sinirleniyor cekip cekip sut gelmeyince bende zaten gogsumu sikiyorum bakiyorum sut cikmiyor halbuki baslarda sikinca epey geliyor arada kontrol et bak
ben SMA mamasi veriyorum,doktorumuz onu onerdi.Baslarda gunde 2 defa 60ml idi,simdi gunde 4 defa 60ml'ye cikardi.
Benim kizim hep uyuyordu bende dokunmuyordum uyuyor diye,doktor uyandirip 2-3 saatte bir memeyi vereceksin ve 20 dakika emecek dedi.
sonra gazini cikarip mamasini verebilirsin dedi.Ya da bir seans emzirme bir seans mama yapabilirsin dedi.
Maalesef sutler az evet Allah bize bol sut nasip etsin insallah tez zamanda,cunku yavrum sutumu emerken gozleri parliyor ama mamayi yerken sanki mutsuz gibi hissediyorum
ah bu sütlerrrr, ne olacak böyle her duyduğumu yıyorum ıcıyorum yıne de aksam bıtıyo sutum oğlusum aksam ağlamaya baslıyor,gündüzleri anca yarım saat uyuyor sureklı memyı agzında ıstıyor napcaz kızlar boyla bu minnaklarla böyle
biz de bugün hepatit aşımızı olduk.kalça ultrasonumuzu çektirdik.bi sorun yok çok şükür..vee 18 günde tam 1170 gr almış oğluşumbaşlarda doymuyodur diye mama ver demişti dr.ben de sadece 1 hafta günde 1 defa verdim.sonra bıraktım. baktım sütüm arttı,doyuyo vermedim mamayı.ilk 2 hafta sadece 250gr almıştık.biraz küçük doğmuştuk zaten.arayı kapatıyoruz çok şükür...
Ne yazik ki benimde en buyuk yaram bu sutum bir turlu artmiyor halbu ki ilk gunden beri surekli emziriyorum bir suru sey denedim sut olsun diye ama mucize olmadi acaba irsi mi? Cunku benve abim mamayla buyumusuz annemin sutu gelmemis olabilir mi boyle bisey? :26::26:
Gecmis olsun annesi...masallah oglusuna.
Ben bu asi olayina nasil dayanicam bilmiyorum,cok agladi mi? Hepatit asisi baya yakiyor diyorlarda.
Kalca ultrasonuda mi saglik ocaginda cekiliyor?
aynen cnm ben de iki ay zar zor emmişim annemin sütü yokmus mamayla buyumusum ,inş ırsi değildircumku cok sıtıyorum 6 aya kadar sedece emzirmekNe yazik ki benimde en buyuk yaram bu sutum bir turlu artmiyor halbu ki ilk gunden beri surekli emziriyorum bir suru sey denedim sut olsun diye ama mucize olmadi acaba irsi mi? Cunku benve abim mamayla buyumusuz annemin sutu gelmemis olabilir mi boyle bisey? :26::26:
Biz bugün kırklandık oğluşumla
Şaka maka 40 gün oldu doğum yapalı,,zaman ne çabuk geçiyor...günleri saymıyoruz artık sanırım ondan olmalı
Dün gece kakamızı yaptık çok şükürsabah bana bol bol gülücükler attı paşam yıkadık mışıl mışıl uyuyor minik kuşum
ya kızlar ya benim oğlan emiyor emmesinede sırtını sıvazla sıvazla bi gak diyemiyor sonrada kusuyor alttan çıkardımı güzel çıkarıyor ama o zmana kadarda kusmuş oluyor niye çıkaramıyor benim oğlum gazını
kızlar bebişlerinizin banyoyla arası nasıl? ben banyoyu sevmez diye korkuyordum,eşimle ben küçükken nefret edermişiz..hatırlıyorum uzunca bir süre pazar akşamlarından nefret ederdim,banyo günüydü,ilkokuldayken..ama liva o kadar çok seviyor ki,gıkı çıkmıyor..başından aşağı su dökülünce içmeye çalışıyor..
bir de erken mi bilmiyorum ama beni ve eşimi çok iyi tanıyor..bana mı öyle geliyor diyorum ama değil..çok inceliyor,özellikle yüzümüzü..biz evde çok konuşuyoruz onunla..muhabbetimiz bitmiyor..şarkılar söylüyorum..bir de yaptığım herşeyi anlatıyorum,bu zekasını ve dilini geliştirirmiş..mesela şöyle diyorum şimdi biz kızımın poposunu temizleyeceğiz,sonra cici olacak kızım gibi cümleler..bunları inişli çıkışlı tonlarda söylüyorum acayip dinliyor..ve dediklerime gülüyor gibi..çok seviyorum onu..
Ne yazik ki benimde en buyuk yaram bu sutum bir turlu artmiyor halbu ki ilk gunden beri surekli emziriyorum bir suru sey denedim sut olsun diye ama mucize olmadi acaba irsi mi? Cunku benve abim mamayla buyumusuz annemin sutu gelmemis olabilir mi boyle bisey? :26::26:
Gecmis olsun annesi...masallah oglusuna.
Ben bu asi olayina nasil dayanicam bilmiyorum,cok agladi mi? Hepatit asisi baya yakiyor diyorlarda.
Kalca ultrasonuda mi saglik ocaginda cekiliyor?
Biz bugün kırklandık oğluşumla
Şaka maka 40 gün oldu doğum yapalı,,zaman ne çabuk geçiyor...günleri saymıyoruz artık sanırım ondan olmalı
Dün gece kakamızı yaptık çok şükürsabah bana bol bol gülücükler attı paşam yıkadık mışıl mışıl uyuyor minik kuşum
cnm benim maşallah minicikine geçmiş olsun darısı başımıza:) doktorum 40 gün sonra hiç cinsel ilişkiye girmeden geleceksin spiral takacağız dedi,Benim kanamam 10 gun surdu..gunluk ped kullaniyorum bazen az bisey gelmis oluyor..bugun saglik ocagindaydim.hepatit 2.dozu olduk. Igne girerken aglamadi iilaci verirken agladi.igne cikinca da sustu. 18 gunde 800 gr almis sizce nasil?hemsire iyi dedi.bir de spiral daha takilmaz ve d.kontrol hapi da kullanamazsin dedi.esin korunacak dedi.regl olmadan hamile kalanlar var dedi,ki burada dennis- nikli bir arkadasimiz vardi o regl olmadan ikinciye hamile kalmisti.2011 ve2012 ekim annesi oldu
kızlar benımkıde ılk zamanlar oyleydı 55 gunluk olduk ve artık cok rahatız.gecelerıde uyuyor ben uyandırıp doyuruyorum o kadar.sukur kı 2.ayı bıtırmek uzereyız ve sorunlar bıttıkısaca sabır