İyi akşamlar hanımlar...
Oğlum kakasını yapamıyor evde kriz var dört gözle bekliyoruz kakayı...zeytinyağı sürdüm, bez bağlamadım altına ayaklı pijamalarından birini altına giydirdim, birde dalin alt açma koydum altına,minicik gözleriyle bakıyor etrafa minnoşumoff ne zor yaa onun sıkıntısı var bişey yapamıyoruz sadece bekliyoruz...bir an önce yapsa da rahatlasa kuzum benim
otri bebe dediğin burun aspiratörü mü? ben sevi bebeninkini almıştım,bazen çok iyi çekiyor bazen tırt..kızlar nasılsınız bayram kalabalıgından ve bebişle ugrasmaktan gıremedım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun nıce saglıklı huzurlu bayramlar dılerım.ayrıca Cumhurıyet bayramımız kutlu olsunbebıslerın burun tıkanıklıgı ıle ılgılı ne yapıyorsunuz otri bebe yı kullanıp memnun kalan varmı 3 kasımda doktor randevumuz var soracagım otri bebeyı ama gıdene kadar alıp kullansammı karar veremedım..kullandıgım serum işe yaramıyor sankı hep tıkanık burnu
burun tıkanıklığı tüm bebeklerde olurmuş,genizlerinde et olurmuş ve zamanla da geçermiş..damla vermiş doktor arkadaşımın oğluna,baya rahatlatmış.Benim oglusumunda burnu tikali butun gece hirladi zor uyudu cocuk ne yapsam bilmiyorum persembe doktora gidicez sikayim disimi ilac vermiyeyim diyorum kiyamiyorum otri nasil biseymis merak ettim sikdi
kızlar benim oğluşta sürekli bi ıkınma var kakamızı çok rahat yapıyoruz çözemdim neden ıkınıyo sürekli gazdanmı acaba gazını atsada ıkınıyo
Benim 2 hafta oldu iyileşti canım senin de gceer en kısa zaman da insAhh ahh benim kocamda hergun aglatiyo beni hic bi dedigimi dinlemiyo bende cocugun cani yancak diye korkuyorum ister istemez elleme diyorum cocugu oda kusuyo hemen bana sijir olup agliyorum bende biraz arastir logusa pisikolojisini diyorum anlamiyo
Ne zor dogurdum ben o cocugu bisey olcak diye odum kopuyo
Bu arada annem gitti kaynanam geldi erkenden yatti uyudu ac kaldim aksam gecede emzirmeye kalktim kac kere karnimin gurultusundan zor durdum sabaha kadar
Dikislerimin acisindan hala oturamiyorum kizlar 11 gun oldu hala felaket aciyo normal dogum yapanlar sizin dikisler ne alemde
Benim ki de dünden beri yapmadı Yaa ıkına ıkına bi hal olduSevcancim nasilsin? Emzirme durumlari nasil? Sutun artti mi? Benim hala cok az mama vermeden olmuyorbir de dunden beri kaka yapamadik kaka yapsin diye bekliyorum bol bol pirtliyor ama kakasini yapmadi daha
Bende aynı o sekildeyim ya ne yapmaki ki kakası yaptığında cıvık oluyor ama cok ikiniyor :Sİyi akşamlar hanımlar...
Oğlum kakasını yapamıyor evde kriz var dört gözle bekliyoruz kakayı...zeytinyağı sürdüm, bez bağlamadım altına ayaklı pijamalarından birini altına giydirdim, birde dalin alt açma koydum altına,minicik gözleriyle bakıyor etrafa minnoşumoff ne zor yaa onun sıkıntısı var bişey yapamıyoruz sadece bekliyoruz...bir an önce yapsa da rahatlasa kuzum benim
Annem ara ara geliyor bir kac kere birlikte temizlik yaptik ama cok yoruldu yazik anneme de kiyamiyorum genc degil ki bir daha ona is yaptirmayacam zaten yemek yapsa o daha onemli cunku ben yemek olayinda cok zorlaniyorum kiz cok vaktimi aliyor bazen ogunlerimi kaciriyorum kiz yuzunden aniden uyanip ortaligi ayaga kaldiriyor bazen uzun sure ac kaliyorum bakalim ne zaman duzene giricez kasim sonunda edremite gidicez kayinvalidemlere orda guzel besleniriz de kilo almazsam iyidir nasil vericem bu kilolari bakalim :26:
Asude bizde dort gozle bekliyoruz,kizima zeytinyagi surdum,karnina da minik minik masaj yaptim...bekliyorum su an,insallah yaparlar
pirt pirt alttan gaz cikariyor sadece,ikiniyor ikiniyor,kipkirmizi oluyor...yorgunluktan sizdi simdi
Bizde de aynidurumlar canim ama biz dunden beri yapamadik kakamizi yapsin diye bekliyorum bende
Bende aynı o sekildeyim ya ne yapmaki ki kakası yaptığında cıvık oluyor ama cok ikiniyor :S
kızlar nasılsınız bayram kalabalıgından ve bebişle ugrasmaktan gıremedım hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun nıce saglıklı huzurlu bayramlar dılerım.ayrıca Cumhurıyet bayramımız kutlu olsunbebıslerın burun tıkanıklıgı ıle ılgılı ne yapıyorsunuz otri bebe yı kullanıp memnun kalan varmı 3 kasımda doktor randevumuz var soracagım otri bebeyı ama gıdene kadar alıp kullansammı karar veremedım..kullandıgım serum işe yaramıyor sankı hep tıkanık burnu
doktor göbeği düşmeden yıkamayın dedi.15 gün oldu hala düşmedii.ıslak bezle siliyorum kuzumu.
canım o ıkınma bizde de var, kakası cıvık dediğin gibi ama yine de kıpkırmızı oluyor sıkınmaktan, şuruptan sonra gerçi biraz azaldı ama yine de hep bir ıkınmak sıkınmak sanki huy edinmiş gibi,,pırt yapsa bilee hatta kakasını baya yapsa bile sanki yetmiyor gibi hep ıkınıyor...doktorumuz 3. aydan sonra tamamen geçer dedi, bakalım bekleyip göreceğiz
canım o ıkınma bizde de var, kakası cıvık dediğin gibi ama yine de kıpkırmızı oluyor sıkınmaktan, şuruptan sonra gerçi biraz azaldı ama yine de hep bir ıkınmak sıkınmak sanki huy edinmiş gibi,,pırt yapsa bilee hatta kakasını baya yapsa bile sanki yetmiyor gibi hep ıkınıyor...doktorumuz 3. aydan sonra tamamen geçer dedi, bakalım bekleyip göreceğiz
kızlar süt için harika bi tarif kuru incir kompostosu hergün içiyorsunuz deli gibi süt yapıyor ayriyetten kuru inciride yiyin hergün inşallah sizdede işe yarar
Kızlar bu arada Hepatit-B 2. aşımızı da olduk bu gün. Doktorumuz Sağlık Bakanlığının kendi hepatit-b aşısının içersinde "civa" bulunduğunu ve bunun otizme sebep olabilme ihtimali olduğunu söyledi, bu konuda yoğun tartışmalar yaşanıyormuş ve bize civa barındırmayan özel hepatit-b aşısını önerdi. 22 TL. Aklınızda bulunsun...
kızımı banyoo yaptırdık , ne güzel bi duyguymuş Allahımm :) annem yıkadı babam su döktü eşim kameraya aldı bende öyle hayran hayran izledimm :) buarada sevi bebenin köpüklü filesini üretenden Allah razı olsun ALMAYAN ARKADAŞLARA KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUMM ..
kılzar bide bişi sorucam bebeklerinizi rutin olarak çocuk doktorunamı götürüyürsunuz yoksa aylık harici sağlık ocağınamı götürüyorsunuz yada çocuk doktoruna götürüyormusunuz özel