2012 Ekim bebekleri büyüyor

Herkese selamlar..
Ben Kasım annesiyim.. 9 Kasım doğumlu Elif Mina isminde bir kızım var..
sizi sürekli takip ettim başıma daha neler gelebilir diye:)
tüm bebişlere maaşallah.. Allah hepsine sağlık sıhhat versin..Allah korusun hepsini..
Tüm annelerin de Allah yardımcısı olsun..
sağlıkla, sevgiyle kalın..

dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...

dün kv ler geldi bize bütün gece aynı babası aynı babası diye diye öldü. tabi ki benzeyecek babasına ama 35 kerede söylenmez ki. kaldı ki ikimize de benzeyen bir bebek. her neyse takmayayım diyorum ama sürekli babası da böyle yapardı babası da şöyle yapardı deyip duruyor. hayır gaz çıkarsa babası da böyle çıkarırdı diyecek o derece yani..çok sıkıldım artık bir çocuk onun bir torun onun var sanki...

ben de eşimin akrabaları geldiğinde aynı babasına benziyor diyorum çok seviniyorlar halbuki kızım daha çok bana benziyor:) gülüp geç canım, bırak böyle seviniyorlar.

kıslar dün annemler geldi antalyada sürpriz yaptılar öglene geldiler ama acaip ii geldi bana rahatladım çay bile içmeyi unutmuşum rahatça :KK1: benim kızım alıstı 1 haftadır 9 uyutuorum ama gunduz pek uyumuo napalım bunada razıyız.

canım benımkıde oyle benım bebeklık resımlerımı ecenınkılerı yanyana koy ayırt edemesın oyle benzıyor.ama kaynanam esımın babaannesı sureklı aynı babası kaslar gozler aynı babası babasıda kusardı babasıda yemezdı.vs. vs .bende bır gun dedım kı esıme donup ananın evınden mı getırdın cocugu dedım.ondan sonra sustu bırdaha soyemedı kaynanam.eskıden susardım hep ama artık susmuyorum bende coluklu cocuklu bır kadınım atık kımseye eyvallah etmıyorum esım bıle olsa...

kıslar dün annemler geldi antalyada sürpriz yaptılar öglene geldiler ama acaip ii geldi bana rahatladım çay bile içmeyi unutmuşum rahatça :KK1: benim kızım alıstı 1 haftadır 9 uyutuorum ama gunduz pek uyumuo napalım bunada razıyız.

ay canım gozun aydın ne ıyı gelmıstır.benım annemde bır alt katta ama 1 aydır ne gelıyor ne soruyor bıseye ıhtıyacın var mı dıye herkes anna olamıyor demek k.:KK43:

bütün kayınvalideler aynıı heraldee :) benimkide süreklii ağzının ucuylaa hep bana benzetiyor kızımıı :)))

Teşekkürler canım dr. ve eczacımız gece çayını pek önermediler günvitin karışık bitki çayı var ondan kullanıyorum şimdi ama ne bileyim pek etki etmiyor sanırım.Ben emzirmiyorum mama veriyorum bu arada:KK43:

doktor nie önermediki ? gerçi bitkide olsa her bitki bir ilaçmış derler , benim kız içmiyo öyle şeyleri hiç , bende aldım boşa gitmesin dedim eşimle kendime yapıyorum yatmadan önce , rahat bi uyku çekmeme yardımı oldu doğrusu :nazar:

Evet canım uykusuzluk=biz ama eskiye göre düzelme var yinede buna şükür yani.Senin için daha zor tahmin ediyorum hiç kimsen yok Allah sana güç kuvvet sabır versin.salıncak almıştın sanırım geldimi?inşallah bir faydası olur.Bak annem uydurmasyon tam çingene salıncağı kurdu sağolsun çok işime yaradı yemek yiyip tuvalete gitmek lüx tü şimdi birazda olsa zamanım oluyor bir sallayıp gidiyorum gelene kadar ancak duruyor:)
Bende gece ishal olmuşum kızlar çok halsizim başım dönüyor gibi demin biraz uzanayım dedim bizimki uyandı onu tekrar salla falan filan anlayacağınız ayakta zor duruyorum biraz çorba yaptım iyi gelir inşaallah.

geçmiş olsun , bol su iç ishal için birde muz ye varsa , inşallah ciddi bişey değildir

kızlar su face kacan arkadasları bır gerı cagırma yntemı buksak ya.gecenlerde bana ozel mesaj atıldı ıste sızde face gelın felan dıye.bır hesap acmak cok kolay ama ben ısrarla burdayım tek bende kalsam burdayım..:KK19:

gelmek isteyen geliyor zaten , davetiyemi yollicaz boşver nerde çokluk orda .... demişler hem :KK1:

ben hem dalin almıştım hem de dalan roxy, roxy çok çok daha yumuşak çıkarıyo daline göre. ama dalinin yumuşatıcısı da varmış hiç denemedim.

bende roxi kullanıyorum hiç yumuşatıcıya ihtiyaç duymadım henüz ama birazda kalitesiyle alakalı giysinin , hediye gelen bikaç şey var mesela , ne ile yıkarsan yıka kazık gibi onlar

bu resim ekleme işini ben nie beceremiyorum acep :KK43: resimler büyük sanırım

Son düzenleme:
Kizlar ceptn net paktim bittigi icin sık giremiyorum. sutu az olan annelere bi tavsiyem var. dun kv dem anason cekirdkli galeta almis tadini srvdigi icin bende baya yedim. gece ve bugun deli gibi sut yapti badim islndi. dusundum dun ne yedimde boyle oldu diye. meger anasondamis.

X