ben dogmadan aldım ne lazımsa oyle alıp geldık.yuksekde vardı ama ben bunu aldım zaten bıraz buyudulermı orda oturucaklaarını dusunmuyorum.yurutec alınıcak emeklemeye baslıycaklar en azından benım kızım okadar uzun surelı oturmaz bızım max. 1.5 saat.
hımm aslında senın dedgnde mantıklı ben yuksek olsun ılla dıyorum ama dooru dıyosun once emekleme gelıcek sonucta
tutturmasam mı yukse dye madem yaa baya mantıklı geldı bna yazdıkların benım kızımı 1 saat avutsa o bıle kar bana fazlası kalsada olur
aynı markanın yagmur ormanı modelı var bde sanırım onu alıcam senın modelın azıcık dha suslusu dıyeyım
mrb bende eylül annesiyimve salincaktan bahsetmissin ben kendi adima konusrarak fazlasiyla tavsiye ederim kizim 2 aylikken aldik ve süper birsey yemegini yapa biliyorsun yemegini yiye biliyorsun isini hallediyorsun misafirin varken hizmet ederken o salincakta sallaniyor
biraz alismasi sürdü salincaga ama simdi ise onda uyuyup öyle besige gidiyor ben kizimi 2 ay boyunca kucaktan indiremedim uykuyu 1 saat kucagimda kalanini besikte uyuyordu simdi ise bu salincakta uyuyor sallanarak ondan sonra besige gecis yapiyoruz yyani tavsiye ederim biraz sürüyor alismasi bir iki aglatiyorsun salincakta cünki geri kucak istiyor ama 2 3 defa direnirsen bebisinde alisir bu seferkucagi cok fazla istemiyor orda kendi kendine oyalaniyor oyuncaklar asa biliyorsun onlarla oyalaniyor yani kendi adimiza tavsiye ede bilirim ama yinede bebisini en iyi sen tanirsin .
bol bol sütlü bebislerinizle hayirli günler hanimlar
ayy ıyıce heveslendım bak sımdı kesın alıcam zaten cok guzel anlatmıssın da kullandgn markayı vermemıssın canım
onu da yazarsan sevınırım bu arada nıckını de cok sevdım kızımın adı gecıyo ıcınde EYLÜL...........
Arkadaslar emzik almayan kuzum emzik almayabasladi inanamiyorum o kadar emzik denedik annem bugun bakkal zigi almis gelmis basta almadi vazgecmistik annem tekrar denemis emerek uyudu uyuyunca da birakti :)) ziyan oldu o kadar marka emziklere verdigimiz para..1 liralik emzik nakavt etti hepsini hehehe
ama zararli seyler varmidir ki aklim takildi
ENdıse etme canım benım kızım da gec aldı ama aldgın gun bı suru gelgıtler yasamıstım ıyı mı yaptım kotu mu yaptım dye
sımdı hıc pısman dıılım ılerde de olmam dye dusunuyorum bızım ıcın 5 dk bıle bazen bı gun demek o emzıkle oyalandıkca bızde zamandan kazanıyoruz moralımız yerıne gelıyo ve onlara daha sefkatlı daha mutlu enerjıler yolluyoruz bole dusun bence
selam kızlar.benim sorunum sütümün azlığı.kızıma günde 3 defa mama vermek zorunda kalıyorum.bira mayası sütü arttırır diye duymuştum 2 haftadır içiyorum ama faydasını görmedim.sütünüzü arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı?deneyimli annelerden bilgi rica ediyorum.
ben de sut ısının ne yersen ye bunyeyle alakalı oldgunu dusunenlerdenım
bazen moral bıle etkılemıyo mıkatrı bızzat kendı ark. sahıt oldum cunku kızın berbat gden bastan asagı sorunlu bı evlılgı vardı dogum yaptı fln aynı seyler devam ettı bırak ozel seyler yemeyı gunlerce kuru ekmek yda hıc bse koymadgı oludu agzınaama o sutunun varya masallahı vardı bı de kızını gorsen tombıs tombıs boyle tam tosuncuk ınanamazdın vaktınde bnde cok arastrdım sonra bunu hatrlayınca bıraktım arayısa grmeyı gunluk normal beslenme bde fazlaca su baska hıc bse yapmıyorum ben kızım ole cok toplu fln dııl kılosu normal sınırdaymıs zaten onemlı olan kılodan cok saglıgı yettgı yere kdar emzırmeye devam ıns bu sekılde Allah bebıslerımızın nasıbını hıc kesmesın ınsaalahhh
slm kızlar nasılsınız?
işe başladım giremiyorum hiç, işten çık doruk'u al eve gel iş güç bi yandan doruk bi yandan hiç vakit yok pzt aşı olmaya gittik. 7100 gr 64,5 cm olmuş oğlum
5. ayın sonunda yoğurtla başlıcaz ek gıdaya dedi hemşire. size neler söylendi, neler yapıyosunuz??,,
ferro sanola başladık bir de
hosgeldın cnm Allah yardmcn olsun calısrken cok zordur emınım
benım kızım 3aylık oldu 4.ayın sonunda kullanmak uzere dıs jelı ve demır ılacı yazdı doktorumuz hemsıremzn herhangı bı hatrlatması olmadı sımdılık bnde tetanozumu oldum bu arada
unutanlar varsa kızlar bı dhakı gebelıklerde yapılmasına gerek olmuyomus dozu tamamlarsanz habernz olsun
Kizlar gecen dr.gittigimde kan ilaci istedim malum 4.ayimiz doldu ama simdi degil 6.ayda kan sayimi yapip baslaticam dedi kilosuda 1hafta icinde100gr.aldigi icin ek besin dedim onada yok dedi kizim ishal ya buna ragmen kilo kaybetmeyip 100 gr.almis dedi onuda onermedi sinir oldum artik baslamak istiyordum...
senın doktorla benımkı aynı kafadan desene
onu dınlesem mı degstresm mı hekıme hanımı karar veremedım bı turluu
canım ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum bende uykusuzluğun.Bizimki mama yiyor 2 saatde bir zaten kalkıyor gece.ama bazen dahada erken kalktığı oluyor ve birde uykusu var ama dalamıyor uykuya geçemiyor elleri kolları hiç durmadan oynuyor zor ayağımda sallayarak uyutuyorum.Şu deliksiz gece uyuyan bebişlere hayranım maaşallah Allah bizimkilerede bol uykular versin inşaallah.Bizimde yarın 3. ayımız bitiyor şu uyky hormonu salgılansada kurtulsak:) arkadaşlar bebişlerinizin uyku düzenini ve nasıl uyuttğunuzu paylaşalım hepimiz bilgilenelim.Ben ayağımda sallıyorum gündüz fena değil uyuyor çingene salıncağımız var:) onda uyuyor.Gece onu kabul etmiyor yine ayağımda sallıyorum 12yi buluyor yatması 1buçuk iki saat ara ile kalkıyor ama bu süre içinde de çok derin bir uyku olmuyor.
bebıslerımz aynı gelsıım surecınde canm bızde 3 ayı yenı doldurduk bende senın yontemlerı aynen uyguluyorum ayagımda cogu zaman
gece 12 de de yatsa sabah 630 bılemedın 7 dedın mı cıngoz benımkı gece de tıpkı anlattgn gbı uykularmz
kızım hasta oldu, öksürüyoo hapşuruyoo üff
gecmıs olsun canmm kıyamam mınıgıne... bı an once ılaclara basla bence benm kızım antıbıyotk bıle kullandı napalım anne olarak yurek dayanmıyo ama hersey onlar ıcın sonucta dmıı