hımm aslında senın dedgnde mantıklı ben yuksek olsun ılla dıyorum ama dooru dıyosun once emekleme gelıcek sonucta
tutturmasam mı yukse dye madem yaa baya mantıklı geldı bna yazdıkların benım kızımı 1 saat avutsa o bıle kar bana fazlası kalsada olur
aynı markanın yagmur ormanı modelı var bde sanırım onu alıcam senın modelın azıcık dha suslusu dıyeyım
ayy ıyıce heveslendım bak sımdı kesın alıcam zaten cok guzel anlatmıssın da kullandgn markayı vermemıssın canım
onu da yazarsan sevınırım bu arada nıckını de cok sevdım kızımın adı gecıyo ıcınde EYLÜL...........
ENdıse etme canım benım kızım da gec aldı ama aldgın gun bı suru gelgıtler yasamıstım ıyı mı yaptım kotu mu yaptım dye
sımdı hıc pısman dıılım ılerde de olmam dye dusunuyorum bızım ıcın 5 dk bıle bazen bı gun demek o emzıkle oyalandıkca bızde zamandan kazanıyoruz moralımız yerıne gelıyo ve onlara daha sefkatlı daha mutlu enerjıler yolluyoruz bole dusun bence
ben de sut ısının ne yersen ye bunyeyle alakalı oldgunu dusunenlerdenım
bazen moral bıle etkılemıyo mıkatrı bızzat kendı ark. sahıt oldum cunku kızın berbat gden bastan asagı sorunlu bı evlılgı vardı dogum yaptı fln aynı seyler devam ettı bırak ozel seyler yemeyı gunlerce kuru ekmek yda hıc bse koymadgı oludu agzınaama o sutunun varya masallahı vardı bı de kızını gorsen tombıs tombıs boyle tam tosuncuk ınanamazdın vaktınde bnde cok arastrdım sonra bunu hatrlayınca bıraktım arayısa grmeyı gunluk normal beslenme bde fazlaca su baska hıc bse yapmıyorum ben kızım ole cok toplu fln dııl kılosu normal sınırdaymıs zaten onemlı olan kılodan cok saglıgı yettgı yere kdar emzırmeye devam ıns bu sekılde Allah bebıslerımızın nasıbını hıc kesmesın ınsaalahhh
hosgeldın cnm Allah yardmcn olsun calısrken cok zordur emınım
benım kızım 3aylık oldu 4.ayın sonunda kullanmak uzere dıs jelı ve demır ılacı yazdı doktorumuz hemsıremzn herhangı bı hatrlatması olmadı sımdılık bnde tetanozumu oldum bu arada
unutanlar varsa kızlar bı dhakı gebelıklerde yapılmasına gerek olmuyomus dozu tamamlarsanz habernz olsun
senın doktorla benımkı aynı kafadan desene
onu dınlesem mı degstresm mı hekıme hanımı karar veremedım bı turluu
bebıslerımz aynı gelsıım surecınde canm bızde 3 ayı yenı doldurduk bende senın yontemlerı aynen uyguluyorum ayagımda cogu zaman
gece 12 de de yatsa sabah 630 bılemedın 7 dedın mı cıngoz benımkı gece de tıpkı anlattgn gbı uykularmz
gecmıs olsun canmm kıyamam mınıgıne... bı an once ılaclara basla bence benm kızım antıbıyotk bıle kullandı napalım anne olarak yurek dayanmıyo ama hersey onlar ıcın sonucta dmıı