benımkıde eylulun 8 2 gun var aralarında.senınkı donuyor oturuyor mu benımkı hepsını yapıyor butun katı gıdaları yıyor ve dısı cıkıyor...kaynanalar hep haklı cıkıcak bısey buuyolar ben takmıyorum artık onu kendı halıne bıraktım ne yaparsa yapsın...
cok gecmıs olsun bebegım..ya cok uzuldum...yardım edebılecegım bısey varsa kalkar gelırım canım...nasıl tedavı olucakmıs?
canim gecmis olsun biran once atlatirsinizzor gunleri insallahTekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...
ooooyy bu ne kiz sen artik buyudun hem de oturuyomusun masallah subhanallah kiz 1-2 aya yurur de bu tatli cadi
Kizlar iyi dilekleriniz icin sagolun banyo suyu yutmadigna eminim ki yuzune bile bi parca su deydirmiyoruz yikarken ellerini sk agzina goturuyor cevremdekiler sagolsun kaynanam ve gorumcem isiriyor kizimin ellerini e oda agzina goturuyor laf soleyincede kotu oluyorum arkamdan demiski gorumcem abi esra napmaya calisiyor kizincada suclu oluyorum al buyur iste kizim hastalandi sayelerinde bidahaki gorusmemizde cok laf var soyleyecegim icime kin doldu.. Tugcecim sagol canim eksik olma surup ted.basladik yine flagly adi.. Haftaya tekrar tahlil var
kızım kendı oturmaya calıstıgı ıcın doktor otursun zaten engelleyemeyız dedı..erken yurur dedı.dıslerle basımız dertte...henuz tam donmmedı ara ara oturuyor ama dr erken dedı max 5 dk foto cekmek ıcın falan.. 7 aydan ıtıbaren oturucakmıs kv ısmını bıle duymaakk ıstemıyormm
hıc sorma kucuk dogdu dıye uzuluyordum sımdıkı halıne bak.canim gecmis olsun biran once atlatirsinizzor gunleri insallah
ooooyy bu ne kiz sen artik buyudun hem de oturuyomusun masallah subhanallah kiz 1-2 aya yurur de bu tatli cadi
off bu insanllar anlamaz kiben de bu konuda cok hassasim ama herkes bizim gibi hassas davranmiyo malleesefff
bende 15 ekim annnesiyim 3,5 ayımız bitti benm kuzucugmdada böbrek büüüyümesi var malesef sürekli çapaya götürüyrm aynı durumu yasayan anneler var mı acaba
merhabalar guzel anneler nasilsiniz teldrn kkya girmek.cok zor
hersey yolundadir.umarimm.omerim.ve ben iyiyizzz uslu bi oglusum var
bende 15 ekim annnesiyim 3,5 ayımız bitti benm kuzucugmdada böbrek büüüyümesi var malesef sürekli çapaya götürüyrm aynı durumu yasayan anneler var mı acaba
Kizlar bizde bir hafta sonra dort aylik olacagiz ins.gece uykulariniz nasil?artik ben dayanamiyorum.kurulu saat olsa bu kadar duzenli uyanilmaz yaa.hic uc saat kesintisiz uyudugunu gormedim dogdugundan beri.hadi duzeldi ha duzrlecek diye dort ayi devirdik ama yok bir saatte bir uyanirmi bir cocuk.ben dalana kadar yeniden uyaniyor.uyku uzaklardz bir dost artik benim icin...
bizim kuzu gece 3-4 saatte bir uyaniyor emmek icin, emip uyuyor tekrar. 4. aydan sonra uyku hormonu salgilandigindan uykular duzene giriyormus gece uykulari da uzuyormus cnm, umarim senin minis de daha uzun uyur. uykusuzluk insani delirtiyor gercekten.
bizim kuzu gece 3-4 saatte bir uyaniyor emmek icin, emip uyuyor tekrar. 4. aydan sonra uyku hormonu salgilandigindan uykular duzene giriyormus gece uykulari da uzuyormus cnm, umarim senin minis de daha uzun uyur. uykusuzluk insani delirtiyor gercekten.
merhaba canimmerhabalar guzel anneler nasilsiniz teldrn kkya girmek.cok zor
hersey yolundadir.umarimm.omerim.ve ben iyiyizzz uslu bi oglusum var
Kizlar bizde bir hafta sonra dort aylik olacagiz ins.gece uykulariniz nasil?artik ben dayanamiyorum.kurulu saat olsa bu kadar duzenli uyanilmaz yaa.hic uc saat kesintisiz uyudugunu gormedim dogdugundan beri.hadi duzeldi ha duzrlecek diye dort ayi devirdik ama yok bir saatte bir uyanirmi bir cocuk.ben dalana kadar yeniden uyaniyor.uyku uzaklardz bir dost artik benim icin...
canım salıncak demıssın ya bende gunlerdrben ve esrada telden gırıyoruz sureklı.benım kızda uslu 1 saatır salıncagında sesı bıle cıkmıyor yemek yedık oturuyoruz suan valla
Insallah cnm ya gercekten deliricem.esimede surekli sinirli davraniyorum bundan dolayi.malum kuzuya sinirli davranamadgm icin.esimde ne zmana kadar sabir gosterecek bilmiyorum
canım salıncak demıssın ya bende gunlerdr
ev tıpı bole otomatk salıncak tarzı bsı arıyorum
karar veremedım bı turlu kullananlara sormak alzım
alıp da elımde patlarsa cok uzulurum
sız nasıl bsı kullanıyosunuz
bana bole bıse onerebılcek varsa yazarmısnz kızlar
kollarım kopuyo artık onu gezreym derken evın ıcınde
sallanmayı cok sevıyo mınıgım barı oyalanır ıcınde mutfakta ben yemek yaparken fln kalsa ıcınde ne ıyı olur
hatta su an ayagımda kızım dızımde laptop baglanıyorum sıze
hepınıze gunaydın bu aradaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar yalnız dıılsınız bende sızden farksızım
gecelrı artık tam ısyan edıyorum otur kalk yapmaktan belım kopuyoo
bıtkı cayı felan verıyomusunuz bılmıyorum ama
ben mılupanın gece cayı var onu aldım gunde 2 kez verıyorum hergun aynı saatlerde bıraz yatıstrdı sankı dıyebılırım
ıcınde karısık bıtkı ozlerı var melısa nane fln yan etkısı yokmus mamaya bıle katılabılırmıs arayıp sordum mılupa uzmanlarına bızzat
bı deneyın bakalım ya kendımden bıldgmden uykusuzlugun ne dmek oldugunu kıyamam sızee
belkı cay takvıyesyle dha kalıtelı uyur mınıslerız
bizde titresimli salincakli biseyler almak istiyoruz ama benim en buyuk korkum onca masraf edip aldiktan sonraya sevmezse gecen f.p. in titresimli ana kucagindan hoslanmadi mesela icinde 5 dk durmadi..salincak titresimliler dunya para kullanmazsa yazik olacak ...
ya acaba anason veya papatya icirsek ise yarar mi ve zarari olur mu? Var mi kullanan.
canım salıncak demıssın ya bende gunlerdr
ev tıpı bole otomatk salıncak tarzı bsı arıyorum
karar veremedım bı turlu kullananlara sormak alzım
alıp da elımde patlarsa cok uzulurum
sız nasıl bsı kullanıyosunuz
bana bole bıse onerebılcek varsa yazarmısnz kızlar
kollarım kopuyo artık onu gezreym derken evın ıcınde
sallanmayı cok sevıyo mınıgım barı oyalanır ıcınde mutfakta ben yemek yaparken fln kalsa ıcınde ne ıyı olur
hatta su an ayagımda kızım dızımde laptop baglanıyorum sıze
hepınıze gunaydın bu aradaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!