- 24 Ocak 2012
- 506
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medela pompayla aventin biberonu, galiba sular kireçli. biberon deterjanını hiç duymamıştım teşekkür ederim.canım bende pompamı ve bıberonları kaynatıyorum ama kırec olmadı.pompa hangı marka belkı kotuyse yada suların cok kıreclı.ben baby me kullanıyorum bıberonları yıkamak ıcın.bırde nuk var bıberon yıkama deterjanı....
Ayrıca sacmada olsa sor canım bızde bırcok sacma soru sormusuzdur gecen yıldan berı
medela pompayla aventin biberonu, galiba sular kireçli. biberon deterjanını hiç duymamıştım teşekkür ederim.
maşallah kızına büyümüş de oturmaya başlamış :) bakalım ben ne zaman görücem o günleri, benimkinin hiç acelesi yok. daha sadece gülüyo, yan dönüyo
Desinler valla isterlerse gormemisin cocugu olmus desinler herhalikarda uzak tutucam ellerini yikatip sevmelerini saglayamadim tatli dille, ama bu sefer kati davranicam... Sanslisin valla masallah kv.ne helal olsun..
Sac dokulmesi bende de var hamileyken hormonlarin etkisiyle hic dokulmemisti diyebilirim.sanirim dokulmsesi de hormonlarimizla alakali.
esra gecmis olsun kuzuna hazir su kullan bence sen de o zaman demistim dr 1-2 saat kaynasa bilesuda olmeyen kkistler oldugunu soylemisti.
revve canim kayisi erik ye hosafini filan yap ic.yagda yumurta ye.ins.faydasiini gorursungecmis olsun.
bende 15 ekim annnesiyim 3,5 ayımız bitti benm kuzucugmdada böbrek büüüyümesi var malesef sürekli çapaya götürüyrm aynı durumu yasayan anneler var mı acaba
merhabalar guzel anneler nasilsiniz teldrn kkya girmek.cok zor
hersey yolundadir.umarimm.omerim.ve ben iyiyizzz uslu bi oglusum var
bende bılmıyordum deterjanı bırgun dergıde nuk un kını gordum e bebege cok sık gıderım ben ordada baby me nınkını gorunce 2 tane aldım 6 tl tanesını.bunun oncesındede masumıyet onermıstı burda.medela pompayla aventin biberonu, galiba sular kireçli. biberon deterjanını hiç duymamıştım teşekkür ederim.
maşallah kızına büyümüş de oturmaya başlamış :) bakalım ben ne zaman görücem o günleri, benimkinin hiç acelesi yok. daha sadece gülüyo, yan dönüyo
bende onu kullanıyorum 4 ay oldu sanırım.ıyıkı almısım.sımdı kasıkları tabaklarıda cıktı kucuk hanımın hepsıne onu kullanıyorum.Evet cnm baby&me nin biberon deterjani var bende de. e bebekte var.
bende soylemeyı unuttum bak benımkınınde 8 sallama secenegı ısıkları var ve 7 farklı muzıgı var ayrıca bebısın oyuncaklarını cektıgınde kendınden calmaya baslıyor.ıstersen muzıgını kendın acıyorsun ıstersen bebegın ayrıca cokda pahalı bırsey degıl.fısher prıce urunlerı cok kalıtelı yılların oyuncak markası bende 2 donencesı ve salıncagı var memnunum yanı.ben mamaroo 4moms kullanıyorum 5farklı sallama secenegı hız ayarı ayrıca muzıklerı var benım pasa cok sevıyor
Kizlar bizde bir hafta sonra dort aylik olacagiz ins.gece uykulariniz nasil?artik ben dayanamiyorum.kurulu saat olsa bu kadar duzenli uyanilmaz yaa.hic uc saat kesintisiz uyudugunu gormedim dogdugundan beri.hadi duzeldi ha duzrlecek diye dort ayi devirdik ama yok bir saatte bir uyanirmi bir cocuk.ben dalana kadar yeniden uyaniyor.uyku uzaklardz bir dost artik benim icin...
du bakalım canım 4. ay bitince salgılanmöaya başlıyormuş uyku hormonu , benim kızımın gece uykuları baya iyi , bi sorunu olmazsa 5-6 saat bazen 7 saat uyuyor kesintisiz , uykusuzluk çok çok zor , Allah sabır versin sana
kızlar yalnız dıılsınız bende sızden farksızım
gecelrı artık tam ısyan edıyorum otur kalk yapmaktan belım kopuyoo
bıtkı cayı felan verıyomusunuz bılmıyorum ama
ben mılupanın gece cayı var onu aldım gunde 2 kez verıyorum hergun aynı saatlerde bıraz yatıstrdı sankı dıyebılırım
ıcınde karısık bıtkı ozlerı var melısa nane fln yan etkısı yokmus mamaya bıle katılabılırmıs arayıp sordum mılupa uzmanlarına bızzat
bı deneyın bakalım ya kendımden bıldgmden uykusuzlugun ne dmek oldugunu kıyamam sızee
belkı cay takvıyesyle dha kalıtelı uyur mınıslerız....
Masallh kuzuna bizimde rekor alti saat deliksiz uyku.
artık uyusada emmek istemese moduna girdim 3. ayda 7 kg oldu tombiğim biraz kilo alımı fazla gibi geldi bana , emme düzenimizde yok , bazern 1 saat bazen 1.5 gece ise 7 saate kadar çıkabiliyor işte yaptım yaptım aşureleri , şişirdim göğüsleri , kısçemde emdi durdu garibim napsın cuma günü sabah tartılıp bi emziren anne diyetine başlicam bulabilirsem , aşure filan yok artık zira ana kız tombik tombik kalıcaz bu gidişle tabi babamızıda çok ihmal ediyoruz , oda zayıflıyo bi taraftan garibim
bugun 4 ay 5 günlük kızım we dr una gittik hem bronşiolit kontrolü hemde 4 .ay asılarını hasta dıe yapınamamıstı.onları yaptırdık.daha ii kızım ama tekrarlamasın die bi ialç daaha werdi buhar olarak maskeyle werioruz.milletin cocugu arabayı sewer benımkı arabada kuduruo battaniyede sallanarak gidioz druna.bu arada sizinkilere demir witamını kullanmaya basladınızmı.dr umuz gelecek ay dedı bizede kimi dr lar 3 ayda baslatıomus
haklısın benımde var aynı endısem ama bu rıske grmek zorundayım ıyıce kucakcı olucak yoksa etrafta kımse de de yok kı 2dk koysam denesembizde titresimli salincakli biseyler almak istiyoruz ama benim en buyuk korkum onca masraf edip aldiktan sonraya sevmezse gecen f.p. in titresimli ana kucagindan hoslanmadi mesela icinde 5 dk durmadi..salincak titresimliler dunya para kullanmazsa yazik olacak ...
ya acaba anason veya papatya icirsek ise yarar mi ve zarari olur mu? Var mi kullanan.
chıcco ve grasco arasında kaldım bnde dedgn urunu de bılıyorum bakmstm nettenben fısher prıce take along delux kullanıyorum canım e bebk camlıcadan aldım.cok cok kurtarıcı bısey benım elım ayagım oldu
onuda bılıyorum canm kullananlar baya memnun ama fıyatı cok ucuk geldı banaben mamaroo 4moms kullanıyorum 5farklı sallama secenegı hız ayarı ayrıca muzıklerı var benım pasa cok sevıyor
Sunny Baby TY-802 Pandora Anakucağı Taşıma Yeni! GittiGidiyor'da 74962712
bizim anakucağı bundan , annem aldığı için kıyamadım , uygun olanını aldım ama ne kadar pahalılaşmış biz aldığımızda 120 tl idi :26:
haklısın benımde var aynı endısem ama bu rıske grmek zorundayım ıyıce kucakcı olucak yoksa etrafta kımse de de yok kı 2dk koysam denesem
mecbur alıcam artık ondan ınce eleyp sk dokuyorum fıyatlarda yuksek oldukca haklısın...
anason ve papatya benm bu dedgm cayın ııcınde var zaten bıtkısel seylarn zararı olmuyo dıolar ama sen ynede doktoruna danıs tabıı
chıcco ve grasco arasında kaldım bnde dedgn urunu de bılıyorum bakmstm netten
ben kızım uc aylık oldgu ıcın yere yakın modellerden zıyade bıraz yuksek olsun ıstıyorum
anakucagı gbı yatarak dııl de bacakları sarkcak sekılde dursun dıyorum o da chıcco da var sdece
kararsz kaldım o da bıraz basıt geldı sonradan gozume:26::26:
bı karar verp alıcam artk bırını
onuda bılıyorum canm kullananlar baya memnun ama fıyatı cok ucuk geldı bana
evet yaa cok pahalılar en basıtı dıyosun ama o bıle fazla dedgn gbı
gormustum ıncelerken bunu da ama ıste azıcık da gec kaldım ya ben dedgn gbı o yuzden yatarlı pozısyon dııl de
tam salıncak tarzı alayım dıyorum
hos gercı benım kızım cok mınyon 3aylıgz ve sdce 5kg su anda bu gdısle 1 yasına kadar kullanır bu modelı bıle
o knuda sktı yok yanı
canım salıncak demıssın ya bende gunlerdr
ev tıpı bole otomatk salıncak tarzı bsı arıyorum
karar veremedım bı turlu kullananlara sormak alzım
alıp da elımde patlarsa cok uzulurum
sız nasıl bsı kullanıyosunuz
bana bole bıse onerebılcek varsa yazarmısnz kızlar
kollarım kopuyo artık onu gezreym derken evın ıcınde
sallanmayı cok sevıyo mınıgım barı oyalanır ıcınde mutfakta ben yemek yaparken fln kalsa ıcınde ne ıyı olur
hatta su an ayagımda kızım dızımde laptop baglanıyorum sıze
hepınıze gunaydın bu aradaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yok ya benim kuzuda 7 kilo oldu 3 aylik ama oyle faxla fazla durmuyor. yani tosun pasa diyol gorenler ama bence asiri degil. hem hemsire korkma demisti sadece anne sutuyle beslndigi icin obez olmazmis. zaten fogum kilosuda fazlaydi ben ona bagliyorum iriydi. bizimde emme saatiniz yok. ama iki bazen uc saati buluyor. gece uyanir emzirirdim onu da biraktim. acikinca uyaniyo zaten. ben asureyi bilmeden yedim. soyleki asure ayinda kv. yapti bende cok severim 2-3 kase goturdum. ertesi gun oglum gazdan duramadi ne uyku ne bisey mahvolmustuj. sonra korktum bi daha yemeye. zaten cok sukur sutum var extra yapmim dedim. asure yerine bulgur pilavi ye canim. o da deli givi sut yapio. hem kalorili degil asure gibi.