2012 Ekim bebekleri büyüyor

ben mamaroo 4moms kullanıyorum 5farklı sallama secenegı hız ayarı ayrıca muzıklerı var benım pasa cok sevıyor

medela pompayla aventin biberonu, galiba sular kireçli. biberon deterjanını hiç duymamıştım teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 619484

buda benım kızım bıraz once cektımm

maşallah kızına büyümüş de oturmaya başlamış :) bakalım ben ne zaman görücem o günleri, benimkinin hiç acelesi yok. daha sadece gülüyo, yan dönüyo

Evet cnm baby&me nin biberon deterjani var bende de. e bebekte var.

Desinler valla isterlerse gormemisin cocugu olmus desinler herhalikarda uzak tutucam ellerini yikatip sevmelerini saglayamadim tatli dille, ama bu sefer kati davranicam... Sanslisin valla masallah kv.ne helal olsun..

haklısın sonuna kadar , ben gelen misafirlere bile önce ellerini yıkatıyorum , ne derlerse desinler hiç önemli değil , sende at topu doktora , annesi bile sık sık ellerini yıkasın , yıkamadan kimse dokunmasın dedi de :)) yıkanmayan ellerden geçermiş bu mikrop dedi de :)) tek ayak üstünde amma yalan attım haaa napcaz başka çare yok

hazır sulara güveniliyormuki ? onlar daha berbat bence saç dökülmesine gelince geçen biri sormuştu bende kızımın dökülmüyor demiştim ama yeni farkettim dökülüyor , şapkasında baya bi saç gördüm ayrıca benimkide dökülüyor bu ara sanırım dediğiniz gibi hormonlardan ve birde saç tellerim incelmiş , eskiden baya kalındı , şaşırdım :26:

merhabalar guzel anneler nasilsiniz teldrn kkya girmek.cok zor

hersey yolundadir.umarimm.omerim.ve ben iyiyizzz uslu bi oglusum var

ne mutlu sana , karnındayken çok çektirmişti die hatırlıyorum umarım herşey yolundadır , arada uğra , burada çok güzel paylaşımlarımız oluyor

bende bılmıyordum deterjanı bırgun dergıde nuk un kını gordum e bebege cok sık gıderım ben ordada baby me nınkını gorunce 2 tane aldım 6 tl tanesını.bunun oncesındede masumıyet onermıstı burda.
Aman oturmasın bosver 2 sn yalnız bırakamıyorsun oturdugu zman ben yatırıyorum o kalkıyor cumcuk.cok erken basladı herseye endıselenıyorum bısey olur dıye dr bısey olmaz dıyor ama benım ıcım rahat degıl sureklı kalkmasına.
Evet cnm baby&me nin biberon deterjani var bende de. e bebekte var.
bende onu kullanıyorum 4 ay oldu sanırım.ıyıkı almısım.sımdı kasıkları tabaklarıda cıktı kucuk hanımın hepsıne onu kullanıyorum.
ben mamaroo 4moms kullanıyorum 5farklı sallama secenegı hız ayarı ayrıca muzıklerı var benım pasa cok sevıyor
bende soylemeyı unuttum bak benımkınınde 8 sallama secenegı ısıkları var ve 7 farklı muzıgı var ayrıca bebısın oyuncaklarını cektıgınde kendınden calmaya baslıyor.ıstersen muzıgını kendın acıyorsun ıstersen bebegın ayrıca cokda pahalı bırsey degıl.fısher prıce urunlerı cok kalıtelı yılların oyuncak markası bende 2 donencesı ve salıncagı var memnunum yanı.

du bakalım canım 4. ay bitince salgılanmöaya başlıyormuş uyku hormonu , benim kızımın gece uykuları baya iyi , bi sorunu olmazsa 5-6 saat bazen 7 saat uyuyor kesintisiz , uykusuzluk çok çok zor , Allah sabır versin sana

Masallh kuzuna bizimde rekor alti saat deliksiz uyku.

bizim anakucağımız pek markası duyulmamış bişey , annem aldığı için en ucuzunu beğendim ama o kadar güzel çıktıki , en pahalılarında bile olmayan özellikleri var , şuan koydum kızımı sallanıyo tıngır mıngır kendi kendine , müziğide açık , piyano sesi gibi yatıştırıcı bir müziği var , benim işime çok yaradı doğrusu ama biraz geç kalmışsın sanırım , genelde anakucakları 10 kg a kadar kullanılıyor , büyükleri varsada ben bilmiyorum :26: milupanın gece çayına gelince bende aldım ama kızım mümkün değil içmiyor , hiç sevmedi , bende kızımı uyutup kocacımla kendime yapıyorum birer kupa , baya rahat uyumayı sağladı bende , önceden kızım ıkk dese uyanıyordum ama çayı içince anca ağlarsa uyanıyorum

Masallh kuzuna bizimde rekor alti saat deliksiz uyku.

artık uyusada emmek istemese moduna girdim 3. ayda 7 kg oldu tombiğim biraz kilo alımı fazla gibi geldi bana , emme düzenimizde yok , bazern 1 saat bazen 1.5 gece ise 7 saate kadar çıkabiliyor işte yaptım yaptım aşureleri , şişirdim göğüsleri , kısçemde emdi durdu garibim napsın cuma günü sabah tartılıp bi emziren anne diyetine başlicam bulabilirsem , aşure filan yok artık zira ana kız tombik tombik kalıcaz bu gidişle tabi babamızıda çok ihmal ediyoruz , oda zayıflıyo bi taraftan garibim

bugun 4 ay 5 günlük kızım we dr una gittik hem bronşiolit kontrolü hemde 4 .ay asılarını hasta dıe yapınamamıstı.onları yaptırdık.daha ii kızım ama tekrarlamasın die bi ialç daaha werdi buhar olarak maskeyle werioruz.milletin cocugu arabayı sewer benımkı arabada kuduruo battaniyede sallanarak gidioz druna.bu arada sizinkilere demir witamını kullanmaya basladınızmı.dr umuz gelecek ay dedı bizede kimi dr lar 3 ayda baslatıomus

Yok ya benim kuzuda 7 kilo oldu 3 aylik ama oyle faxla fazla durmuyor. yani tosun pasa diyol gorenler ama bence asiri degil. hem hemsire korkma demisti sadece anne sutuyle beslndigi icin obez olmazmis. zaten fogum kilosuda fazlaydi ben ona bagliyorum iriydi. bizimde emme saatiniz yok. ama iki bazen uc saati buluyor. gece uyanir emzirirdim onu da biraktim. acikinca uyaniyo zaten. ben asureyi bilmeden yedim. soyleki asure ayinda kv. yapti bende cok severim 2-3 kase goturdum. ertesi gun oglum gazdan duramadi ne uyku ne bisey mahvolmustuj. sonra korktum bi daha yemeye. zaten cok sukur sutum var extra yapmim dedim. asure yerine bulgur pilavi ye canim. o da deli givi sut yapio. hem kalorili degil asure gibi.

senınkıde bronschıolıt olmustu demı benımkı atlattı asılarınıda oldu.gectı gıttı sız hastanede yattınız mı?
bızım demır ılacını 2 aydır kullanıyoruz

haklısın benımde var aynı endısem ama bu rıske grmek zorundayım ıyıce kucakcı olucak yoksa etrafta kımse de de yok kı 2dk koysam denesem
mecbur alıcam artık ondan ınce eleyp sk dokuyorum fıyatlarda yuksek oldukca haklısın...
anason ve papatya benm bu dedgm cayın ııcınde var zaten bıtkısel seylarn zararı olmuyo dıolar ama sen ynede doktoruna danıs tabıı
ben fısher prıce take along delux kullanıyorum canım e bebk camlıcadan aldım.cok cok kurtarıcı bısey benım elım ayagım oldu
chıcco ve grasco arasında kaldım bnde dedgn urunu de bılıyorum bakmstm netten
ben kızım uc aylık oldgu ıcın yere yakın modellerden zıyade bıraz yuksek olsun ıstıyorum
anakucagı gbı yatarak dııl de bacakları sarkcak sekılde dursun dıyorum o da chıcco da var sdece
kararsz kaldım o da bıraz basıt geldı sonradan gozume:26::26:
bı karar verp alıcam artk bırını
onuda bılıyorum canm kullananlar baya memnun ama fıyatı cok ucuk geldı bana

evet yaa cok pahalılar en basıtı dıyosun ama o bıle fazla dedgn gbı
gormustum ıncelerken bunu da ama ıste azıcık da gec kaldım ya ben dedgn gbı o yuzden yatarlı pozısyon dııl de
tam salıncak tarzı alayım dıyorum
hos gercı benım kızım cok mınyon 3aylıgz ve sdce 5kg su anda bu gdısle 1 yasına kadar kullanır bu modelı bıle
o knuda sktı yok yanı

ben dogmadan aldım ne lazımsa oyle alıp geldık.yuksekde vardı ama ben bunu aldım zaten bıraz buyudulermı orda oturucaklaarını dusunmuyorum.yurutec alınıcak emeklemeye baslıycaklar en azından benım kızım okadar uzun surelı oturmaz bızım max. 1.5 saat.

mrb bende eylül annesiyimve salincaktan bahsetmissin ben kendi adima konusrarak fazlasiyla tavsiye ederim kizim 2 aylikken aldik ve süper birsey yemegini yapa biliyorsun yemegini yiye biliyorsun isini hallediyorsun misafirin varken hizmet ederken o salincakta sallaniyor
biraz alismasi sürdü salincaga ama simdi ise onda uyuyup öyle besige gidiyor ben kizimi 2 ay boyunca kucaktan indiremedim uykuyu 1 saat kucagimda kalanini besikte uyuyordu simdi ise bu salincakta uyuyor sallanarak ondan sonra besige gecis yapiyoruz yyani tavsiye ederim biraz sürüyor alismasi bir iki aglatiyorsun salincakta cünki geri kucak istiyor ama 2 3 defa direnirsen bebisinde alisir bu seferkucagi cok fazla istemiyor orda kendi kendine oyalaniyor oyuncaklar asa biliyorsun onlarla oyalaniyor yani kendi adimiza tavsiye ede bilirim ama yinede bebisini en iyi sen tanirsin .
bol bol sütlü bebislerinizle hayirli günler hanimlar

bu kadar olur tam bulgur pilavı yapmıştım yanınada ayran ve hem yemek yiyip hemde bi pc bakim dedim malum 2-3 işi bi arada yapmak gerekiyo artık kalbin temizmiş anne sütü obez yapmaz diyorlar haklısın zaten benim kızım 3350 doğdu ama benim sülale tarafı etli butludur hep o yüzden extra korkuyorum :18: benimde hep kilolarla başım dertte olduğundan kızımda aynı sıkıntıları yaşasın istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…