2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ömer bebek de Nehir bebek de çok tatlı maşallah. Allah bütün bebekleri nazarlardan korusun, ömür boyu sağlık, mutluluk, huzur versin inşallah.

Tekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...

yaa cok uzuldumm ( cok gecmis ilsun kuzucuga pek bilgim yoktu netten okudum simdi, nasil olmus sudan mi dedi doktor? tedavisi nasil? insallah hafifce atlatir kuzun, cok zor gercekten anne icin minigin hasta oldugunu duymak , cok .allahim sifasini ver.

kizlar ben de gecen gun yazmistim bebegim uykuya gecemeden gozu kapali kivraniyor diye. hepimizde ayni
panige gerek yok demekki.buyume ataklarindan olabilir.
sac dokulmesi benim de cok fena.benim bir tel bile dokulmezdi hic.su an tomar tomar.
logusalikta hepimiz zor gunlet yasadik.benim kv yok annem gelmusti saolsun yardim etti ama bebek bakimi konusunda fikirlerimiz farkliydi ve ne soylesem aliniyordu deliricektim bi ara. kv si kalanlarda daha zordur eminim. tek basina zor ama evde surekli biri kalinca da zor.

benımkıde eylulun 8 2 gun var aralarında.senınkı donuyor oturuyor mu benımkı hepsını yapıyor butun katı gıdaları yıyor ve dısı cıkıyor...kaynanalar hep haklı cıkıcak bısey buuyolar ben takmıyorum artık onu kendı halıne bıraktım ne yaparsa yapsın...

cok gecmıs olsun bebegım..ya cok uzuldum...yardım edebılecegım bısey varsa kalkar gelırım canım...nasıl tedavı olucakmıs?

suyu kaynatmak da cok zor, kaynat ilit baya da su lazim o kadar is arasinda yapamadim ben. ustelik ben kuvetine su doldurup o suyla yikiyorum, dokme suyla degil. oyle gostermusti ebe. kotu mu yapiyorum dersiniz , dokme suyla mi yikamak lazim?ben tek basima yikadigimdan oyle kolay olyuor.

Selam kızlar pek yazamasamda hep okuyorum sizleri kendimide tanıtmadım adım sema Bursada oturuyorum çalışmıyorum bir kızım var adı senanur şubatta 4 aylık olucak inşallah ..

Sabahları kalktığında hemen emmek istemiyor kızım 3 saati buluyor acıkıncada eskisi gibi çok durmuyor memede 3 5 dakika sonra bırakıyor doyuyordur dimi doymasa ağlar:26:

Kizlar iyi dilekleriniz icin sagolun banyo suyu yutmadigna eminim ki yuzune bile bi parca su deydirmiyoruz yikarken ellerini sk agzina goturuyor cevremdekiler sagolsun kaynanam ve gorumcem isiriyor kizimin ellerini e oda agzina goturuyor laf soleyincede kotu oluyorum arkamdan demiski gorumcem abi esra napmaya calisiyor kizincada suclu oluyorum al buyur iste kizim hastalandi sayelerinde bidahaki gorusmemizde cok laf var soyleyecegim icime kin doldu.. Tugcecim sagol canim eksik olma surup ted.basladik yine flagly adi.. Haftaya tekrar tahlil var

geçmiş olsun kuzuna ..
bu konuda bende çok hassasım ama kimse laf anlamıyor her gelende ellerini elliyor çocuğun sinir oluyorum dışardan geliyorsun yıka ellerini dimi yok benim kendi annemde dikkat etmiyor bir şey diyince alınıyorlar sonrada çok sakınıyor abartıyor oluyorum

Canim acil sifalar kizina. simdi de sakinan goze cop batar diebilirler. halbuki alakasi yok. bu konuda sadece ben sanslyim herhalde. kayinvalidem cok yardimcu oldu ne zamn skissam pat cikti geldi yardima. yakin oturuyoruz yuruyerek geliyo bana gelir gelmez elini yikiyo asansore dokundum dio. bene cok pimpiriklenince rahatlatmaya calisiyo.

Bosver canim alinsinlar olan bize oluyor bizim icimiz yaniyor sonra. Yok sevdirmiycem dahada kimseye.. Hele gorumcem kuafor milletin pisligiyle gelip seviyor pamugumu aman oyle sevgiye ihtiyacim yok benim uzak durdurcam kuserse keyfi bilir...

Bosver canim alinsinlar olan bize oluyor bizim icimiz yaniyor sonra. Yok sevdirmiycem dahada kimseye.. Hele gorumcem kuafor milletin pisligiyle gelip seviyor pamugumu aman oyle sevgiye ihtiyacim yok benim uzak durdurcam kuserse keyfi bilir...

bende kızıyorum çok nazikçe sevseler ama yapmıyorlarbenim kendi annem çok alıngankayınvalidem daha dikkatli

ne demek canım ıhtıyacın olduunda gercekten elırım yanıı.hıc sorun degıll..
Masallah fistik kizina. nadilda desteksiz oturruyor. masallah subhanallah.

oturur ooo doktoru cok cabuk yurur dedı..beklıyoruz artık bırden ayaklanıcak dedı.dıslerıde cıktı cıkıcakk.foto eklerım yakındaa:86:

Desinler valla isterlerse gormemisin cocugu olmus desinler herhalikarda uzak tutucam ellerini yikatip sevmelerini saglayamadim tatli dille, ama bu sefer kati davranicam... Sanslisin valla masallah kv.ne helal olsun..

sende haklısın canımm ah şu soğuklara denk gelmeseydikk zatenn :) en azından bir hava aldırmaya çıkarır rahatlardık miniklerimizle..geçen hafta ankara baya bi güneşliydii 18dereceye kadar çıktıı kızımıı sıkı giydirip kanguraya yerleştirdimm 1 saat turlayıp geldik..o kadar iyi geldiki ikimizede dönüşte uyudu hatta..inşallah yazaa herşey daha iyi olucak :)beklioruz sabırsızlıklaa..

Sac dokulmesi bende de var hamileyken hormonlarin etkisiyle hic dokulmemisti diyebilirim.sanirim dokulmsesi de hormonlarimizla alakali.
esra gecmis olsun kuzuna hazir su kullan bence sen de o zaman demistim dr 1-2 saat kaynasa bilesuda olmeyen kkistler oldugunu soylemisti.

revve canim kayisi erik ye hosafini filan yap ic.yagda yumurta ye.ins.faydasiini gorursungecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…