2012 Ekim bebekleri büyüyor

hayirli olsun cnm, bebeginizle guzel gunlerde oturun insallah..
kendı evımı satmak orunda kalmasaydım bu eve cok sevınırdım ama benım evım daha uzel bu yenı evden napalım ınsallah hayırlısı olur canım yaa.
Hadi hayirli olsun canim agiz tadiyla oturmak nasip etsin allah, alisirsin alisirsin avcilardan mi aldiniz.

malesef avcılarda canım dun emlakcıyla goturduk musterılerı bızım eve ınsanların dıbı dustu resmen..bayıldılar bense evıme veda edıyordum ıcten ıce.satıcagım evle alıcahım evın resımlerını koyarım bı ara da gor nasıl?

merhabalar herkese 1 kac gundur girip okuyup cikiyorum anca firsat olmuyo yazmaya iyisinizdir insallah
benim bebisim de iyi problemimiz istahsizlik hala devaaam ediyo anca uykuda verebiliyorum kilosu minicik 15 ocakda 5800 gr boyuda 60 sm 11aralikdan buyana 800 gr almis dr.iyi dedi 2800gr dogmusdu .3 ekimde 4 ayimiz doluyo bide resmimizi ekleyelim canim Omer oglum
hadi kizlar bebislerimizin fotolari gelsin bakem

kızlar bugün ilk defa sütümü sağıp biberonla kızıma vermeye çalıştım ama tam tutamadı biberonu..şimdiden alıştırma yapın dedi doktorumuz işe başlamadan önce alışsın sıkıntı yaşamayın dedi ama bizimki sinirlendi almadı biberonu biara tuttu sonra geri çıkardı ağzından.. denediğim biberon ağzı geniş ağızlı damaksız acaba damaklı biberon mu alıp denesem bilemedim?!?:44:

Son düzenleme:

walla tavsiyen uzerine asure yaptim ben de, yalniz bi tencereye 3 kasik seker koydum kilo yapmasin diye, nasilsa kuru meyve var.beceremdim pilav gibi oldu sifir sos, ama yedim ve sutler costu bi gunde akti bileee. pilav milav yedim walla marifet icindekilerdeymis.

cok tatlimis yaaa masallahhh sagliklo olsyn da kilo onemli degil

mümkün olduğunca sulu yapmaya çalış canım çünkü ne kadar sıvı alırsak o kadar iyi , şimdide benim kızı taşımakta zorlanır oldum bugün her istediğinde emzirmedim baya bi ağladı , baya bi cebelleştik ama 2 saatte acıkıyor miniğim , 2 saatten sonra oyalayamıyorum tombikimi , inşallah alışır saatli beslenmeye bir an önce emzikte almıyor cadı kızım

oyyy bu ne tatlılıktır yarabbim ? 41 kere maşallah bende koyucam kızımın resmini ama fotolar çok büyük dio ekleyemedim :26:

Oyy masallahh subhanallahhh cok tatli kuzulariniz kizlar allah nazarlardan esirgesin

Kizlar resim nasil ekleniyor ama telden.. Bide mobil siteden giriyorum ben bilen var mi?

41 kere masaallah kuzucuklarimiza...cook tatlilar Allah esirgesin...

Hep beraber eski halimize doneriz inssllah yaza kadar gider gobislrr bahar gelsin bebek arabalarini alip dogru yuruyuse cikariz..bu gobek gidecek:))..yasasin ekim anneleri..
Bu arada esra tavsiyen uzerine dr erhan atesin modern bbek bakimi kitabini edindim okumaya da basladim..gercekten super..tesekkur ederim...

41 kere maşallah dünya tatlısı bebişin. bende bi ara fırsat bulursam oğluşumun fotosunu ekliyeceğim.

ben geçen hafta işe başladım canım çok zor oldu. bir yandan süt nedeniyle sızlayan göğüsler bir yandan kafa sürekli bebişte ağlıyormu anneannesi bakabiliyormu düşüncesi bir yandan iş ... nasıl düzene gireceğim bilemedim. ben sıvı sabunla temizliyordum bir arkadaşım sakın sıvı sabun kullanma çocuk ishal olur dedi çok az mini minicik bir damla bulaşık deterjanı kullan sonrada kaynar suyla durula dedi bende öyle yapıyorum. çorap bizde de iz bırakıyor iki tane üst üste gyidirdiğim için snaırım ama üşür diya korkuyorum.

cok tatlimis yaaa masallahhh sagliklo olsyn da kilo onemli degil

oyyy bu ne tatlılıktır yarabbim ? 41 kere maşallah bende koyucam kızımın resmini ama fotolar çok büyük dio ekleyemedim :26:
tesekkurler kizlar biz de oglumla bekliyoruz sizin fotolari
ayyy bu ne bakis bu ne endam yerim ben seni annesinin kuzusuNazarNazarNazar
Oyy masallahh subhanallahhh cok tatli kuzulariniz kizlar allah nazarlardan esirgesin

41 kere masaallah kuzucuklarimiza...cook tatlilar Allah esirgesin...

41 kere maşallah dünya tatlısı bebişin. bende bi ara fırsat bulursam oğluşumun fotosunu ekliyeceğim.

tesekkurler kizlar

Masallahhh. bayildim ya cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…