- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
Masallahhh. bayildim ya cok tatli
tesekkur canim senin bebisin de cok tatli Allah nazarlardan korusun sen de pek hos hatunsun bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahhh. bayildim ya cok tatli
gunaydin canlar
bebegim 2 gecedir iyi uyuyamiyor surekli eli agzinda ne zaman baksam basini 1 saga 1sola ceviriyo damagimi kasiniyo ne anlamadim gitdi gozu kapali oluyo ama bi turlu uykuya gecemiyo yavrum
bi de kizlar benim saclar fena dokuluyo:18: normal dogum yapdim epiduralsiz baska neyin etkisi ola bilir ki her taradigimda dokulen saclarima bakip aglayasim geliyo zaten bu aralar canim sikkin gobegim gitmek bilmiyo bebigim istedigim gibi emmiyo bi de kaynim bizde kaliyo universiteye hazirlaniyo kursa gidip-geliyo her gun yemekyap onun dersleriyle ilgilen dogum yapip hastaneden geldigim gunden tek basima her gun ayni seyleri tekrar tekrar yapmakdan sikildim inanin
slm bende eylul annesıyımm . bebeklerın buyume atagı denılen donemlerı var o donemlerde huzursuz uykuya dalamama gıbı sorunlar yasamaları normal neten okuyabılırsın.. deedıgın gıbı bende epıduralsız normal dogum yaptım saclarım avuc avuc dokuluyor.. belıme kadar olan saclarmı sımdı omzuma kadar kestırdımm .. sımdılık degısen bısey olmadı hala dokuluyor.. napıcam bılemıyorumm.. basında bıde kaynın varmıss.. alllahh yardım etsın cok zor.. ben yanlızımm kımsemde yok herkess uzak sehırlerde.. bazen yanlızlık kotu bısey olsada en azından kafam rahat ... bebısını benım ıcın kokla..
kaynim 15 yasinda evin kucuk cocugu ben dogum yapmadan once bize geldi onceleri cok rahatdi hersey ama dogum yapip eve geldim ertesi kv memleketine dondu annem de evine benyalniz basima herseye yetinmeye calisdim 1ay tamamen zor oldu dersleriylede ilgilenemedim anca capucak yemek yapa biliyordum cunki ackalmasin derse gidip-geldiginde bi de kasim sonu odasina girip defterlerine baktigimda tamamen okumadigini anladim kocama soyledim o da annesini arayip durumdan haberdar etdi kv de beni arayip onun dersleriyle ilgilenmemi rica etdi tamam dedim baska bisey de soyleyemedim dogumdan sonra annemlerde kalcakdim sirf bu yuzdem gidemedim inanin icim dopdolu Allah yardimcim olsun
slm bende eylul annesıyımm . bebeklerın buyume atagı denılen donemlerı var o donemlerde huzursuz uykuya dalamama gıbı sorunlar yasamaları normal neten okuyabılırsın.. deedıgın gıbı bende epıduralsız normal dogum yaptım saclarım avuc avuc dokuluyor.. belıme kadar olan saclarmı sımdı omzuma kadar kestırdımm .. sımdılık degısen bısey olmadı hala dokuluyor.. napıcam bılemıyorumm.. basında bıde kaynın varmıss.. alllahh yardım etsın cok zor.. ben yanlızımm kımsemde yok herkess uzak sehırlerde.. bazen yanlızlık kotu bısey olsada en azından kafam rahat ... bebısını benım ıcın kokla..
merhaba canım bende eylul annesıyım.annem alt katta kaynanam ust katta bende dogumdan sonra k.v kaldım da ne ıse yarıyorlar.k.v sankı cocuk onun da ben ablasıymısım gıbı davranıyor.gırtlagını sıksım var esım ıcın susuyorum.buarada senın bebısın eylulun kacında dogdu benım kız eylul 8 de.benımde saclarım dokuluyor.8-9 cm acıklıga kadar normal dogum denedım nerdeyse dogmustu kızımın kalp atısları durunca sezeryana aldılar bızı.benımde kafamda sac dıye bısey kalmadı.
hepınıze merhaba annecıkler....
bayadır ugrayamadım baglantı sorunu yuzunden...
umarım sız ve bebıslerınz ıyısınzdr
kızımla uc ayı devırdık bız de nıhayet
resım ekleyen arkdasların bebıslerıne bayıldım bu aradaa cok tatlılar masaallah
pc format yedıgınden resım fln kalmadı makıneden aktarınca bende ekleycegım moınnosumun resmınıı
tanıssın kuzularr,cımcımelerrr
mrb canım resmen kendımı dınlıyo gbı oldum su anlattıgın durumungunaydin canlar
bebegim 2 gecedir iyi uyuyamiyor surekli eli agzinda ne zaman baksam basini 1 saga 1sola ceviriyo damagimi kasiniyo ne anlamadim gitdi gozu kapali oluyo ama bi turlu uykuya gecemiyo yavrum
bi de kizlar benim saclar fena dokuluyo:18: normal dogum yapdim epiduralsiz baska neyin etkisi ola bilir ki her taradigimda dokulen saclarima bakip aglayasim geliyo zaten bu aralar canim sikkin gobegim gitmek bilmiyo bebigim istedigim gibi emmiyo bi de kaynim bizde kaliyo universiteye hazirlaniyo kursa gidip-geliyo her gun yemekyap onun dersleriyle ilgilen dogum yapip hastaneden geldigim gunden tek basima her gun ayni seyleri tekrar tekrar yapmakdan sikildim inanin
eylulun 6 da yavrum dunyay geldı... bız uzak yasıyyoruzz allahtan hergun gormeye katlanıcak gucum kalmadı. en son noktada 3 aylıkkenn kızımın sutummun kesılmesı 3 ay sureklı hergun agladım sayesınde.. sonra bunları soleyıncede ben bısey yapmadım dedı esımee.. esım ınanmadı benım yanımda herzaman ama logusalıgımı burnumdan getırdıı.. hıcbırseyı ısteyerek farkında olarak yapmamıss. kıvırmaya calıstı. ama allah buyukk.. allaha havale edıyorumm allah bıldıgı gıbı yapsın.. sac konusuna gelınce.. cok dokuluyor saclarımm allahtan cok gurdu yoksa kel kalmıstım
cok tatli masallahhh o ne manali bakislar oyleee
Hep beraber eski halimize doneriz inssllah yaza kadar gider gobislrr bahar gelsin bebek arabalarini alip dogru yuruyuse cikariz..bu gobek gidecek:))..yasasin ekim anneleri..
Bu arada esra tavsiyen uzerine dr erhan atesin modern bbek bakimi kitabini edindim okumaya da basladim..gercekten super..tesekkur ederim...
canım merhaba,,Tekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...
Gerçekten yazdıklarınızı okudukça hiçbirimizin birbirimizden farkı yok onu anlıyorum..40mız çıkana kadar fena bunalıma girmiştimm aynaya baktıkça aglıyordumm..saç baş sağılmış kaç gündür değişmeyen pijamalar üstümde sürekli ağlayan uyutmaya çalıştığımız bebeğimm..yeme içmeden kesildiğim için 40 günde bütün aldığım kilolarım gitmişti..şükrediyorum ki sütüm bu durumdan dolayı azalmadı ve bebeğimin kilo alışı gayet iyiydi.. eşimin büyük desteği olmasa daha da atlatamazdım inanın..o kadar yardımcı oldu ki bana..her anlamda iyi hissettirdi kendimi..ailem de artık kendine gel toparlan şükret dedikçe...bi sabah kalktım pijalarımı değiştirip eşofmanlarımı giydim bi maskara bi allık sürdüm saçlarımıı topladımm..şimdi hergün fırsatımı bulduğum anda ilk yaptığım şey üstümü değiştirip saçımı toplamak en azından bi allık sürüp yüzüme renk vermek..bi deneyin nasıl kendinizi iyi hissedeceksiniz..çok şükür atlattık o günlerii..şükürler olsun Allah evlat nasip etti inşallah bütün isteyenlerede nasip eder..annelik gerçekten çok zor ama tek bakışları herşeyi kolaylaştırıyo...kendinize iyi bakın ki bebeğinizede mutluluğunuz yansısın..sewgiyle kalın..
Tekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...
Tekrarlanan gaita tahlilimizde dizanteri cikti cok uzgunum...
Kızlar yardımınıza çok ihtiyacım var doğumdan bu yana kabızım artık wcye gitmeye korkuyorum resmen ağlıyıyorum canım yanmasından bir haftadır da kanamam var sanırım makatta çatlak oldu ne yapmalıyım ne yemeliyim ki düzelsin. her sabah aç karnına zeytinyağı içiyorum, kuru incir yiyorum bol su içiyorum ama nafile değişen bir şey yok, geçen hafta itibariyle de işe başladım, çok zor durumdayım artık oturamaz oldum ağrıdan. Yardım edin ne önerirsiniz...