- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
Hatunlar nerdesiniz sayfa takilmis kalmis... Topik pazar tatiline girmiscanim skiliyo ya kizce uyudu kocis tv izliyo kizimi uyandirsam mi naapsam
Slm canlar hasta bebisler iyilesmis emmeyen beebisler duzelmis uyumayan bebisler-benimki mesela- uymus olsunlar..
ise baslayacak annelerimize kolay gelsin zor olacak ama hep onlar icin ...
Anne sutu direk isitilmaz diye duymustum benmari usulu isitilmali diyorlardi sanki yada okudum bir arstirin yanlis olmasin
evett yeni sohbet. konumuz gobislerimizi ne yaptik eski haline donebln vrmi varsa sppor yapti mi ?firsst buldu mu?
Ne cok sordumokunur yanitlanir ins.
bir ay sonra işe başlıycamdiye dün süt pompası ve biberon aldık. bunları 5 dk kaynattım ama etrafı kireç oldu sanırım. durulayıp kullansam olur mu acaba? biberonları her gün kaynatıyor musunuz, bulaşık deterjanı mı yoksa sabunla mı temizliyorsunuz? bir sorum daha var bebeğime hangi çorabı aldıysam iz yapıyor, bebeğe zararı olur mu acaba? sorularım saçma gelebilşr ama kafama takılıyo.
canım bizim de pişiğimiz oluyo sürekli ama Allahtan çok ilerlemiyo , fuggy kreme baktım şimdi ama kortizon içeriyomuş. uzun süre kullanma sakın, pişiği geriledikten sonra çinkolu kremlerle devam et.
Kizim gogusumde uyuyor bu hosuma gidiyordu uzaniyorum yanina emiyor uyuyunca cikariyordu ama simdi emiyor sut ceke ceke uykuya gectigindede bos bos emiyor emzik gibi.. Gogusumu ben cekiyorum o cekiyor cikarinca uyanip agliyor ben napicam bos bos emdigi icin gogus uclarim sizliyor kollarim uyusuyor bel omuz oyyy napcam kizlar
Kizlar sanirim bebegimde balgam sorunu var. hiriltisi var ama gogsinden degilde genzinden geliyo gibi. arastirdim biraz bugun. su burun damlalari varya onlar bile sebep olabiliyomus. zaten bugun kullandim sumugu tam cikicakti bi nefes aldi geri kacti. cikmadi ama gorunurdede yok. soguk buhar mak. kullanmk gerekmis ben arada kullaniyorum. ihlamur cayi tavsiye ediyolar. salgin olmasa dojtora goturucem ama salgin varmis cok fena. sizde de varmi bu durum. allah korussun kormuyoda diilum bronsit faln olmasindan.
kızlar şimdi gördüm topiği hayırlı olsun...şimdide kuzulardan konuşulmaya başlanmış...benim net yoktu evde hiç yazamadım doğumdan sonra 2 ekimde sez ile doğum yaptım.zeynep naz kızımın adı görseniz yersiniz sapsarı doğdu şimdi civciv gibi gözleri masmavi maaşallah...4 aylık olacak anne sütü ile besliyorum şimdi ağlıyor neyse görüşürüz inş kızlar
kizlar bebegim cok huzursuz, bir derdi var cozemedim. dun gece boyu uykusunda bir saga bir sola kavga etti kendiyle gozleri kapali. gaz degil eminim, boyle birsey yasayan var mi
Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır nette sorun vardı hoş olmasaydıda giremezdim çünkü kızım hasta oldu ilaç tedavisi gördük artı 1 ayda sadece 300 gr almış sütüm yetmio die düşünüodum doğru çıktıı doktor hemen takviye dedi mamaya başlamak zorunda kaldık ayyy ayy ne çektim nee valla..Hala mamaya alıyamadık biberon almıyo die nuby nin anne memesine benzeyen biberonundan aldık onuda almıyor kaşıkla yarı içine yirı dışına yedirmeye çalışıyorum bir mama yememiz yarım saati buluyor doktor günde 6 kere 60 cc dedi günde 6 kere düşünün halimi
Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. cigerde olsa uyurken falanda duyulur sanki. genizden geliyor belli oluyo. dedigin gibi takibe aldim bakalim gecmezse goturucem. bana kalsa hemn gotururum ama esim hastaneye goturursek salgin kapma riskimiz cok diyo birde gogsuyle alakali olmadgni dusundugu icin takip edelim biraz dedi. insallah biaeti yoktur yavrumun.
karbonat bizdede çok işe yaramamıştı iyice yayılmıştı yanak içlerine filan. aile hekimimiz bi damla verdi (adını hatırlayamadım) beyaz ve acıydı, pamukçuk agız mantarıdır demişti. 2 gün kullandık hemen temizleniverdi çok sevinmiştim. hiç zararı yok bagırsaktan emilen kana karışmayan bi ilaç bu demişti.
bir ay sonra işe başlıycamdiye dün süt pompası ve biberon aldık. bunları 5 dk kaynattım ama etrafı kireç oldu sanırım. durulayıp kullansam olur mu acaba? biberonları her gün kaynatıyor musunuz, bulaşık deterjanı mı yoksa sabunla mı temizliyorsunuz? bir sorum daha var bebeğime hangi çorabı aldıysam iz yapıyor, bebeğe zararı olur mu acaba? sorularım saçma gelebilşr ama kafama takılıyo.
canım sana nacizane bir tavsiye , benim kızımdada oldu bi ara , bıraktım hiçbirşey kullanmıyorum sütümden başka , kızım çok ağlıyordu spreydede serum fizyolojilktete , zaten tuz var içinde ondan açıyo ama 1 yaşına kadar bebeklere tuz vermeyin diyorlar birde , bana bir komşu teyze tavsiye etti , sütümü sağıp damlalıkla damlatıyorum , inan aynı işi çok daha iyi yapıyor , 2-3 saat arayla filan damlatıyorum tıkandığında , bir dene , kesinlikle sonuç alırsın
göbiş için spor çok önemli canım, mekikle yağları parçalamak lazım, temiz havada yürüyüş yapıp oksijenle de yakmak şart. Fırsat buldukça mekik çekmeye çalışıyorum ama düzenli olmadığı için bir fayda göremedim. Tabi yürüyüş de yapmıyorum... Bazen tam ısınma hareketlerinden sonra uyanıyor benim yaramaz ısındığımla kalıyorum, sen misin uyanan diye jimnastik yaptırıyorum :)Benim gobis de fena umarim gider sez.oldum bir de bakalim ne olacak.elleyince sert geliyor yumusak da degil ...ekilo giderse gobis iner mi aceba? Kilom kalsin dert degil tek gobis gitsin de...arada cok takilanlardanim be de...
Benim gobis de fena umarim gider sez.oldum bir de bakalim ne olacak.elleyince sert geliyor yumusak da degil ...ekilo giderse gobis iner mi aceba? Kilom kalsin dert degil tek gobis gitsin de...arada cok takilanlardanim be de...
allah senı bırak uyusun.bızımde pazar gunu eve musterı cıktı oraya gıttık ama kar bırden bastırdı bızım evın yokusunu ınemedık bızım arabayı bırakıp emlakcıbın arabayla gıttık kucak kucaga.evı begendıler alıyorlar.bırde aılelerı gorucekmıs.bızde alıcagımız evı bulduk.dubleks harıka bır ev.kendı evım kadar degıl ama guzel zamanla alısırıınsallah buralara.benden haberler bu kadar
allah senı bırak uyusun.bızımde pazar gunu eve musterı cıktı oraya gıttık ama kar bırden bastırdı bızım evın yokusunu ınemedık bızım arabayı bırakıp emlakcıbın arabayla gıttık kucak kucaga.evı begendıler alıyorlar.bırde aılelerı gorucekmıs.bızde alıcagımız evı bulduk.dubleks harıka bır ev.kendı evım kadar degıl ama guzel zamanla alısırıınsallah buralara.benden haberler bu kadar