Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır nette sorun vardı hoş olmasaydıda giremezdim çünkü kızım hasta oldu ilaç tedavisi gördük artı 1 ayda sadece 300 gr almış sütüm yetmio die düşünüodum doğru çıktıı doktor hemen takviye dedi mamaya başlamak zorunda kaldık ayyy ayy ne çektim nee valla..Hala mamaya alıyamadık biberon almıyo die nuby nin anne memesine benzeyen biberonundan aldık onuda almıyor kaşıkla yarı içine yirı dışına yedirmeye çalışıyorum bir mama yememiz yarım saati buluyor doktor günde 6 kere 60 cc dedi günde 6 kere düşünün halimi
allaha sukur 1 haftada 550 gr almıs 1 cm de uzamıs doktor saskınlıktan kaldı oyle
ben oturtmuyorum kızım kalkıyor doktoru gordu kalcasına felan bakıldı oturulmasına ızın verıldı..bekleme bence ek besın cok zor oluyor ıskence yanı yemek ıstemıyor mıgdesı bulanıyor...alısana kadar ben benden gectım yanıı.
gorunuyor canımm dıs bugdayı yapıcam onun hazırlık telası sardı benıde.550 gr almıs kaybettıgı kg gerı aldı..
canım benım torıum da e bebekten alım ben chıcco lıteway cok kullanıslı.hemde 319 tl.cok cok kullanıslı sıddetle tavsıye ederım..
hemen kalk doktora gıt bende kızım oyle oldu onemsemedım netten okuduklarıl 1 hafta bekledım sonra kotulestı dr gıttık hastaneye yatırdı ..vakıt kaybetme caımm.
oooo canım sukur kavusturana.masallah benım kızımda sarı mavı gozlu tam bır cumcume.ben erken dogurdugum ıcın muhtemelen gormussundur kızımı...
Masallah bizde tam 3aylik olduk. bugun kahkaha atmaya basladi oglum sesli sesli nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim doldu.
benim kızımda 2buçuk aaylıktan itibaren sesli gülüyordu ama bugün kahkaha attı iyice ve bisürü, 3 ayını birkç gün geçti, demekki 3. ayın en güzel gelişmeside buymuş :)
evet sadece anne sütü şimdilik , inşallah 6 ay böyle gider , benim kızımda konakta olmadı hiç belki onla alakalıdır dökülmesi ? yanlız şu pamukçuktan kurtulamadık , 1 gün karbonatla silmesem hemen oluyor gene , artık ağzıda acıyor sürekli silmekten , napıcağımı bilmiyorum
şuan da iş açısından değişik bişey yok ki canım bende bişey yapamıyorum
üstüne üstülük bebeğine hasret kalıyosun bütün gün, emziremiyosun, süt sağma makinesiyle yaşıyoun, o yetmediği için mama vermek zorunda kalıyosun...
bebeğin daha doğru düzgün uyanamadan sabahın köründe çocuğun keyfini bozup o havada dışarı çıkarıyosun, başka birine emanet edip ieş gidip saatlerce ayrı kalıyosun...
evde olsam da yemek olmasa, çamaşır yıkanmasaboşver güzelim dert etme işleri
Canim sagip hemen verebilirsin ama beklerse hemen soguyor isitman gerekir cok sicak vermme ama eline damlat yanmiyorsa normal sutler biliyosundur sagildiktan sonra disArida 5 saat dolapta 24 buzluktA 6 ay saklanirbugün ilk defa sütümü sağıp biberonla kızıma vereceğim, denemeler yapmaya başlıyoruz işe başlama öncesi..sağdıktan sonra hemen verirsem ısıtmama gerek yok değil mi? nasıl olması gerekir sıcaklığının?
Canim sagip hemen verebilirsin ama beklerse hemen soguyor isitman gerekir cok sicak vermme ama eline damlat yanmiyorsa normal sutler biliyosundur sagildiktan sonra disArida 5 saat dolapta 24 buzluktA 6 ay saklanir
Kizlarr yarin ise basliyorum of ne cabuk bitti yaa kizimi birakip ise gitmek hic istemiyorum havada berbat keske kizimla gezebilseydik bugun neyseki babannesi bakicak kuzuma icim rahat genede insan gitmek istemiyo
Ayy Walla Allah yardım etsin.ben bırakmaya kiyamiyorum ama insan mecbur olunca napsin. Bnmde ücretli iznim bitti aslında bu hafta çalışmış olacaktım ama yıllık iznimden kullanıyorum aybasida ücretsiz izne çıkıyorum. Gerisi kısmet... Zorda olmayizda çalışmam inş yoksa bu minik kuzulR bırakılır mi hiç. Zaten bakacak kimsede yok[/QUOTE
Senin isinde zormus canim ya bakici bulnak ayri zor biramak ayri zor calisma daha iyi insallah senin ve bebisin icim en iyisi olur Allahtan
Bebeği enzim almayanlar bebeğinizin nasil uyutuyorsunuz benim oğlum 3aylık emzigi alıyor istiyor ama ben tutuyorum hep tutmadan düşürüyor vermeyince ağlıyor biktim bu durumdan kime sorsam boyle Bisey yaşamamış ya ıster emer ya da atar diyor benimki istiyor ama tutamıyor iste...ben de onu da vermeyeyim diyorum ama uyutmada zorlandım bugün bayağı ağladı sabretmek lazım sanırım...halbuki alsın isterim ama tutamiyor...
kizlar yardimedin bana kizim emmiyor hic birseyyemiyor acliktan agliyor5-6 saat dun emmedi sinir krizi gecirdim.sagip kasikla agzina doktum 30-40 ml anca koca bi gunu 100-200 ml ile gecirdi evdeki tartiyla olcuyorum hic kilo almamis kafayi yiyecem nolur bi akil verinsutin tadi mi degisti diye iki cesit mama verdim onlaridYemedi