2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canim gecmis gitmis olsun insallah... Bende kara kara dusunuyorum ek gidaya gecince napcam diye cunku benim pamuk kuzumda biberon emzik tutmuyor simdi surubunu bile dusun yarim olcek olmasina ragmen 2 kasik kullaniyorum ilacin olceginden kizimin kasigina damla damla koyup veriyorum yarisi iceri yarisi disari... Oyy zor isler allah kolayligini versin diyelim caresiz.. Bizimde kilo alimi dustu ama sizin baya dusmus bakalim p.tesi tekrar tartilcak yetersizse kilosu zor gunlere merhaba buyusunlerde popolarini isiralim kuzularin zor bebekler sizi diye...

Senin kuzunun baska sikayetleri varmiydi peki. huzursuzluk istahsizlik vs. Onemsrmemek diil benimki. takip edicem birz. Salgin varmis suara. Hastanede daha kolay kapilir allah korusun. insallah tahmin ettigin giibi degildir canim.

selam kızlar nasılsınızzz bu saat oldu ben hala kızımı uyutmaya çalışıyorum yok ya bir türlü gece uykusuna geçemiyoruz((

Masallah bizde tam 3aylik olduk. bugun kahkaha atmaya basladi oglum sesli sesli nasil mutlu oldum anlatamam gozlerim doldu.

benim kızımda 2buçuk aaylıktan itibaren sesli gülüyordu ama bugün kahkaha attı iyice ve bisürü, 3 ayını birkç gün geçti, demekki 3. ayın en güzel gelişmeside buymuş :)

benim kızımda 2buçuk aaylıktan itibaren sesli gülüyordu ama bugün kahkaha attı iyice ve bisürü, 3 ayını birkç gün geçti, demekki 3. ayın en güzel gelişmeside buymuş :)

Kesinlikle. o kahkaha atsin diye bende turlu turlu sebeklikler yapiyorum. cok hosuma gidiyo birde agizlarini ayirip ayirip guluyolarya bende kendimden geciyorum. aglamalarinin disinda seslerini duymak muthis bisey. birde konustuklarini dusunsene. allahim hepimizin evlatlarina saglik sihat versin.

Sevnih bebegin duzeldimi? emiyomu? Skintilarin vardi gorunmuyosun merK ettim. insallah iyisinizdir.

karbonat bizdede çok işe yaramamıştı iyice yayılmıştı yanak içlerine filan. aile hekimimiz bi damla verdi (adını hatırlayamadım) beyaz ve acıydı, pamukçuk agız mantarıdır demişti. 2 gün kullandık hemen temizleniverdi çok sevinmiştim. hiç zararı yok bagırsaktan emilen kana karışmayan bi ilaç bu demişti.

İnşallah bende bu duruma alışırım , dayanamadığım için 3 ay ücretsiz iznimi aldım..o zamanda gitmek istemicem işe biliorum ama mecbur bi şekilde düzeni otutturacaz sanırım

bugün ilk defa sütümü sağıp biberonla kızıma vereceğim, denemeler yapmaya başlıyoruz işe başlama öncesi..sağdıktan sonra hemen verirsem ısıtmama gerek yok değil mi? nasıl olması gerekir sıcaklığının?

Canim sagip hemen verebilirsin ama beklerse hemen soguyor isitman gerekir cok sicak vermme ama eline damlat yanmiyorsa normal sutler biliyosundur sagildiktan sonra disArida 5 saat dolapta 24 buzluktA 6 ay saklanir

Kizlarr yarin ise basliyorum of ne cabuk bitti yaa kizimi birakip ise gitmek hic istemiyorum havada berbat keske kizimla gezebilseydik bugun neyseki babannesi bakicak kuzuma icim rahat genede insan gitmek istemiyo

Canim sagip hemen verebilirsin ama beklerse hemen soguyor isitman gerekir cok sicak vermme ama eline damlat yanmiyorsa normal sutler biliyosundur sagildiktan sonra disArida 5 saat dolapta 24 buzluktA 6 ay saklanir

teşekkür ederimm.. umarım biberonu alır kızım zaten işe gitme düşüncesii bunaltıyo insanıı bide biberonda zorlanırsak yandıkkk..

Kizlarr yarin ise basliyorum of ne cabuk bitti yaa kizimi birakip ise gitmek hic istemiyorum havada berbat keske kizimla gezebilseydik bugun neyseki babannesi bakicak kuzuma icim rahat genede insan gitmek istemiyo

Ayy Walla Allah yardım etsin.ben bırakmaya kiyamiyorum ama insan mecbur olunca napsin. Bnmde ücretli iznim bitti aslında bu hafta çalışmış olacaktım ama yıllık iznimden kullanıyorum aybasida ücretsiz izne çıkıyorum. Gerisi kısmet... Zorda olmayizda çalışmam inş yoksa bu minik kuzulR bırakılır mi hiç. Zaten bakacak kimsede yok

Hatunlar nerdesiniz sayfa takilmis kalmis... Topik pazar tatiline girmis canim skiliyo ya kizce uyudu kocis tv izliyo kizimi uyandirsam mi naapsam

emziği suya bandırıp yada sekerli suya bandırıp tutturuyorum, atınca tekrar bandırıyorum öyle öyle uyuyo

2gundur benımkıde aynı ben uykuda emzirerek çözüm buldum

Slm canlar hasta bebisler iyilesmis emmeyen beebisler duzelmis uyumayan bebisler-benimki mesela- uymus olsunlar..
ise baslayacak annelerimize kolay gelsin zor olacak ama hep onlar icin ...
Anne sutu direk isitilmaz diye duymustum benmari usulu isitilmali diyorlardi sanki yada okudum bir arstirin yanlis olmasin
evett yeni sohbet. konumuz gobislerimizi ne yaptik eski haline donebln vrmi varsa sppor yapti mi ?firsst buldu mu?
Ne cok sordum okunur yanitlanir ins.

Slm kizlar babamiz umreye gitti bizde memlekete geldik annem bbam ve abimlerde umredeler hava degisiminden kuzucum oksurmeye basladi benim bogazlarim acimaya baaladi 20 gun burdayiz. Bu arada Hasta bebislerimize gecmis olsun kuzucuklarini birakan annelerede rabbim kolaylik versin allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…