- 25 Aralık 2012
- 155
- 1
Canim tek basina o renk kakayi onemsemiyor dr.lar baska sikayetiniz var mi mesela benim kizim gunde6 kez yapmaya basladi karni kasiliyordu huysuzlanip agliyordu...
bizim kakamızda sulu sümüksü ama doğduğundan beri öyle normal değil mi ki anlamadım. rengi sarı kahverengi ama. çok nadir yeşil oluyo
bızımde yarın kontrolumuz var kızım 5500 kg dı zayıfladı kuzu sımdı ne kadar oldu dıye merak ıcındeyım ınsallah duzelmıstır.5 ayımızı bıtırıcez az kaldı.kızımı ytırdıgım yede bulamıyorum artık aıyo basını nerye gıderse artık
Skintisimi var acaba kuzunun... Ben hergun pijamaylayim biri gelip gitmiycekse oyleyim vallaben de normali bu saniyordum, bizim de oyle sulu sumuksu hep. bi sari bi yesil degisiyo. kizlar bugun bittim ben yorgunluktan, kizim huzursuz ter icinde kaldim pijamaylayim hala.
canım buızımkıde bırını fark etmedı 2 de agladı ates yapmadı sukur kı.ıyı ece kız ama hala yemıyor.bırde gece oturup tv ızlemek ıstıyor benı delı ettı sabah 5 e kadar.oturmayı ogrendı ya yatmak ıstemıyor,belı agrıycak dıye korkuyorum.
bıogaıa bızde kullanıyoruz.ben senın ufaklıgı anlamıyorum valla bagısıklıgı nıye bu kadar dusuk ustelık anne sutu alıyor.gelıcem oraya kıcına kıcına vurucam onun.cok uzuldum valla canım herseyde senı buluyor.
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik 4.ayımızın sonunda kızım 1300gr almış 7kilo olmuş dr umuz ek gıda sakın verme çok iyi dedi o yüzden 6aylık başlıcaz böyle giderse dedi...ferrum verdi kan ilacı herşey yolunda şük
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik 4.ayımızın sonunda kızım 1300gr almış 7kilo olmuş dr umuz ek gıda sakın verme çok iyi dedi o yüzden 6aylık başlıcaz böyle giderse dedi...ferrum verdi kan ilacı herşey yolunda şük
Kizlar sanirim bebegimde balgam sorunu var. hiriltisi var ama gogsinden degilde genzinden geliyo gibi. arastirdim biraz bugun. su burun damlalari varya onlar bile sebep olabiliyomus. zaten bugun kullandim sumugu tam cikicakti bi nefes aldi geri kacti. cikmadi ama gorunurdede yok. soguk buhar mak. kullanmk gerekmis ben arada kullaniyorum. ihlamur cayi tavsiye ediyolar. salgin olmasa dojtora goturucem ama salgin varmis cok fena. sizde de varmi bu durum. allah korussun kormuyoda diilum bronsit faln olmasindan.
Canim sut felan kacmistir belki genzine benim pamugumunda tukurugu kaciyor oksuruyor basta korkmustum oksuruyo diye ama artik cozdum...
Oy masallahhhbiz ozledik o kilolari valla alt sinirda geziniyoruz yinede yeterli buluyor dr.anne sutune devam... İnsallah boyle devam eder kuzun
kızlar şimdi gördüm topiği hayırlı olsun...şimdi ayrılirim ardan konuşulmaya başlanmış...benim net yoktu evde hiç yazamadım doğumdan sonra 2 ekimde sez ile doğum yaptım.zeynep naz kızımın adı görseniz yersiniz sapsarı doğdu şimdi civciv gibi gözleri masmavi maaşallah...4 aylık olacak anne sütü ile besliyorum şimdi ağlıyor neyse görüşürüz inş kızlar
Canim sut felan kacmistir belki genzine benim pamugumunda tukurugu kaciyor oksuruyor basta korkmustum oksuruyo diye ama artik cozdum...
kızlar şimdi gördüm topiği hayırlı olsun...şimdide kuzulardan konuşulmaya başlanmış...benim net yoktu evde hiç yazamadım doğumdan sonra 2 ekimde sez ile doğum yaptım.zeynep naz kızımın adı görseniz yersiniz sapsarı doğdu şimdi civciv gibi gözleri masmavi maaşallah...4 aylık olacak anne sütü ile besliyorum şimdi ağlıyor neyse görüşürüz inş kızlar
Canim emzik almiyomu normalde cunku aksam benimkide emmeden uyumaz baktim doyunca emzik gibi kullaniyo cekip hemen emzigini veriyorum uyuyo almiyosa bi dene istersenKizim gogusumde uyuyor bu hosuma gidiyordu uzaniyorum yanina emiyor uyuyunca cikariyordu ama simdi emiyor sut ceke ceke uykuya gectigindede bos bos emiyor emzik gibi.. Gogusumu ben cekiyorum o cekiyor cikarinca uyanip agliyor ben napicam bos bos emdigi icin gogus uclarim sizliyor kollarim uyusuyor bel omuz oyyy napcam kizlar
Kizlar sanirim bebegimde balgam sorunu var. hiriltisi var ama gogsinden degilde genzinden geliyo gibi. arastirdim biraz bugun. su burun damlalari varya onlar bile sebep olabiliyomus. zaten bugun kullandim sumugu tam cikicakti bi nefes aldi geri kacti. cikmadi ama gorunurdede yok. soguk buhar mak. kullanmk gerekmis ben arada kullaniyorum. ihlamur cayi tavsiye ediyolar. salgin olmasa dojtora goturucem ama salgin varmis cok fena. sizde de varmi bu durum. allah korussun kormuyoda diilum bronsit faln olmasindan.
Gecmis olsun belki burnuna daml.dan olmustur takip et insallah birseyi yoktur