2012 Ekim bebekleri büyüyor

Yok canim boyle hirilti seklinde gelio ses. cok canim skilio bi duruma.o kadar sakinirken niye boyle oluyo anlamiyorum. cigerleri temizdir insallah. sadece balgam olsun en azindan :KK43:(

benim minigimde de vardi genzinde hafif hirilti.ozellikle uyurken geliyordu. burnu tikali ildugundan diye dusundum, ilac ya da baska bisey kullanmadim, bi hafta sonra gecti. isallah senin minigin de gecer.

Bazen bizede oluyo balgam ve hırıltılı olsun zaman sıcak tutmaya çalışıyorum. Bide şu sıra ishal olmuş minik kuzum:KK43:
:2:

Gecmis olsun. aslinda bebeklerde hiriltida normalmis dun baya arastirfim netten. saglik ocagindaki doktorda horilti normal demisti. ama bilemiyorumki cigerleri temizmi.

kizlar bebegim cok huzursuz, bir derdi var cozemedim. dun gece boyu uykusunda bir saga bir sola kavga etti kendiyle gozleri kapali. gaz degil eminim, boyle birsey yasayan var mi:KK43:

Canim emzik almiyomu normalde cunku aksam benimkide emmeden uyumaz baktim doyunca emzik gibi kullaniyo cekip hemen emzigini veriyorum uyuyo almiyosa bi dene istersen

Yok canim ya hicbisekilde almiyor emzik son olarak aventinkini aldik onada isteksiz bayadir ugrasiyorum almiyor oguruyor kizarip bozariyor :KK14:

kizlar bebegim cok huzursuz, bir derdi var cozemedim. dun gece boyu uykusunda bir saga bir sola kavga etti kendiyle gozleri kapali. gaz degil eminim, boyle birsey yasayan var mi:KK43:

Benim kizimdada oldu son 1haftadir uykuya gecemiyor gozler kapali aynen bi saga bi sola kafasini ceviriyor kollarini bacaklarini vuruyor yatagina ona baglamak ne kadar dogru bilmem ama kakamizda mikrop cikti alakalimidir bilmiyorum inan...

Gecmis olsun. aslinda bebeklerde hiriltida normalmis dun baya arastirfim netten. saglik ocagindaki doktorda horilti normal demisti. ama bilemiyorumki cigerleri temizmi.

Bizdede hirilti olmustu ama ne hikmetse sadece ben duyuyordum neyseki esimde sahit oldu hafifti ama belli belirsiz ayni genizden geliyordu o bence.. Dr.gittik cigerleri temiz genzi agzi burnu temiz cikti o ses ne diye sordum refluyle alakali dedi. Tamamen kusup disari cikarmasada midesindekileri arada agzina geliyor o da ses yapabiliyor malum kuzular burundanda kusabiliyor... İcini ferah tut biraz daha takip et gecmedi hastaneye gotur...

Canim benimde minis arada yapiyo oyle elini gogusune koy kulagana yaninda oldugunu fisilda noldu annecim gibi sesler yap guvende hissetsin kendini bide hep sirt ustu yatan bebekler uyusurmus gece arada yan ve yuz ustu de yatir rahatlar sen

Yok canim ya hicbisekilde almiyor emzik son olarak aventinkini aldik onada isteksiz bayadir ugrasiyorum almiyor oguruyor kizarip bozariyor :KK14:
Aventin hangi boyunu aldin bide almasi icin recel gibi tatli biseye bandir belki hosuna gider alir cunku emzik buyuk rahatlil ben aventin yetkilisiyle gorustum emzik boyunu buyutmeyin diyo hep emzigi degistirin ama dogumda ne veriliyosa o numaraya devam edin dedi damak yapisini bozan emzik buyumesiymis bu ek bilgi olsun:-)

canım bebeğin inşallah bir an önce toparlar. boyu iyiyse daha çabuk kilo alır merak etme.
allaha sukur 1 haftada 550 gr almıs 1 cm de uzamıs doktor saskınlıktan kaldı oyle:nazar::nazar::nazar:

6aydan önce oturtmayın diyorlar. Destekle oturabilirmis ama ilerde duruş bozukluğu kambur gibi sorunlar yaratabilirmis.
Maalesef daha uc aylık olduğundan ek gıdaya baslayamadik. O günleri dört gözle bekliyorum :)
ben oturtmuyorum kızım kalkıyor doktoru gordu kalcasına felan bakıldı oturulmasına ızın verıldı..bekleme bence ek besın cok zor oluyor ıskence yanı yemek ıstemıyor mıgdesı bulanıyor...alısana kadar ben benden gectım yanıı.

İyi haberlwrini bekliyoruz canim benim pamugumda 6,850 olmus kilo alimi dustu aktif kuzularin... Kiz ciktimi dis ucu gorunuyor mu ay cok heycanli...
gorunuyor canımm dıs bugdayı yapıcam onun hazırlık telası sardı benıde.550 gr almıs kaybettıgı kg gerı aldı..

Kiz senin bu iletine 3.cevabim ama yollayamamisim ilk 2yi :KK53: gel teyzesi valla bende vurcpam kicina kuzumun... Banyo suyundan gecti muhtemelen e musluk suyu mikrop kapmasi kacinilmaz oldu :KK14: ya ben mevlutte yapmadim annemler cok istedi dedim yok kizim kucuk bi kuran okutmadim simdilerde onun telasi sardi yapcam insallah tasinmqdan... Bebek arabasi ihtiyacimiz var acil 5m migrosta jokere baktim cok yuksekti fiyat bin kusur... Var mi tavsiyen? Bu civardaki avm lerde?
canım benım torıum da e bebekten alım ben chıcco lıteway cok kullanıslı.hemde 319 tl.cok cok kullanıslı sıddetle tavsıye ederım..

Kizlar sanirim bebegimde balgam sorunu var. hiriltisi var ama gogsinden degilde genzinden geliyo gibi. arastirdim biraz bugun. su burun damlalari varya onlar bile sebep olabiliyomus. zaten bugun kullandim sumugu tam cikicakti bi nefes aldi geri kacti. cikmadi ama gorunurdede yok. soguk buhar mak. kullanmk gerekmis ben arada kullaniyorum. ihlamur cayi tavsiye ediyolar. salgin olmasa dojtora goturucem ama salgin varmis cok fena. sizde de varmi bu durum. allah korussun kormuyoda diilum bronsit faln olmasindan.
hemen kalk doktora gıt bende kızım oyle oldu onemsemedım netten okuduklarıl 1 hafta bekledım sonra kotulestı dr gıttık hastaneye yatırdı ..vakıt kaybetme caımm.

kızlar şimdi gördüm topiği hayırlı olsun...şimdide kuzulardan konuşulmaya başlanmış...benim net yoktu evde hiç yazamadım doğumdan sonra 2 ekimde sez ile doğum yaptım.zeynep naz kızımın adı görseniz yersiniz sapsarı doğdu şimdi civciv gibi gözleri masmavi maaşallah...4 aylık olacak anne sütü ile besliyorum şimdi ağlıyor neyse görüşürüz inş kızlar

oooo canım sukur kavusturana.masallah benım kızımda sarı mavı gozlu tam bır cumcume.ben erken dogurdugum ıcın muhtemelen gormussundur kızımı...

Sağol canım. Bu hafta sağlık ocağına goturcem o zaman sorarım. O kadar da koruyorum inş bişeyi yoktur.

şu emzik olayı benide mahvetti..neler denedik ama kızım almamakta kararlı sanırımmm :KK43:(:-)25:

kızlar şimdi gördüm topiği hayırlı olsun...şimdide kuzulardan konuşulmaya başlanmış...benim net yoktu evde hiç yazamadım doğumdan sonra 2 ekimde sez ile doğum yaptım.zeynep naz kızımın adı görseniz yersiniz sapsarı doğdu şimdi civciv gibi gözleri masmavi maaşallah...4 aylık olacak anne sütü ile besliyorum şimdi ağlıyor neyse görüşürüz inş kızlar

Mercim sen nerdesin yaa cok merak ettik seni diger sitedeki kizlarda cok merak etti hayirli olsun bu arada mavisin

Aventin hangi boyunu aldin bide almasi icin recel gibi tatli biseye bandir belki hosuna gider alir cunku emzik buyuk rahatlil ben aventin yetkilisiyle gorustum emzik boyunu buyutmeyin diyo hep emzigi degistirin ama dogumda ne veriliyosa o numaraya devam edin dedi damak yapisini bozan emzik buyumesiymis bu ek bilgi olsun:-)

0-6ay aldik yok canim ya bi surubumuz var vanilya muz aromali ona deydirdim alir mi diye yok almiyor... :KK14: gogusumu havada karada gozleri kapaliyken bile tutup ilk denemede yakaliyor kavriyor ama emzigi kavramiyor isirip itiyor...

allaha sukur 1 haftada 550 gr almıs 1 cm de uzamıs doktor saskınlıktan kaldı oyle:nazar::nazar::nazar:

ben oturtmuyorum kızım kalkıyor doktoru gordu kalcasına felan bakıldı oturulmasına ızın verıldı..bekleme bence ek besın cok zor oluyor ıskence yanı yemek ıstemıyor mıgdesı bulanıyor...alısana kadar ben benden gectım yanıı.

gorunuyor canımm dıs bugdayı yapıcam onun hazırlık telası sardı benıde.550 gr almıs kaybettıgı kg gerı aldı..

canım benım torıum da e bebekten alım ben chıcco lıteway cok kullanıslı.hemde 319 tl.cok cok kullanıslı sıddetle tavsıye ederım..

hemen kalk doktora gıt bende kızım oyle oldu onemsemedım netten okuduklarıl 1 hafta bekledım sonra kotulestı dr gıttık hastaneye yatırdı ..vakıt kaybetme caımm.

oooo canım sukur kavusturana.masallah benım kızımda sarı mavı gozlu tam bır cumcume.ben erken dogurdugum ıcın muhtemelen gormussundur kızımı...

Oyyy masallahhhh :nazar: totosunu kasi prensesin kac oldu yani... Kiz benim kuzu 15gunde almis anca 350gr :KK53: esim almis bile prego carmen 2015 fiyati iyiymis sizinkininde bizimkide ortalama o fiyat 300kusur...

masallah kuzuyaa ne guzel almis annesiii
evet bızde sasırdık kı bu hafta hıc yemıyor dıyoduk.masallah ıyı almıs.
Oyyy masallahhhh :nazar: totosunu kasi prensesin kac oldu yani... Kiz benim kuzu 15gunde almis anca 350gr :KK53: esim almis bile prego carmen 2015 fiyati iyiymis sizinkininde bizimkide ortalama o fiyat 300kusur...
kasıyorum valla hastaneye gıdıyoruz onlarca bebek var herkes bızımkıne ay ne tatlı ay suna bak.kucuk gorunuyor ama oturuyor guluyor bagrıyor ya mılletın hosuna gıdıyor.hayırlı olsun nasıl bısey kullanıslı ve hafıftır ınsallah

Arkadaşlar merhaba uzunca bir zamandır nette sorun vardı hoş olmasaydıda giremezdim çünkü kızım hasta oldu ilaç tedavisi gördük artı 1 ayda sadece 300 gr almış sütüm yetmio die düşünüodum doğru çıktıı doktor hemen takviye dedi mamaya başlamak zorunda kaldık ayyy ayy ne çektim nee valla..Hala mamaya alıyamadık biberon almıyo die nuby nin anne memesine benzeyen biberonundan aldık onuda almıyor kaşıkla yarı içine yirı dışına yedirmeye çalışıyorum bir mama yememiz yarım saati buluyor doktor günde 6 kere 60 cc dedi günde 6 kere düşünün halimi

Bizdede hirilti olmustu ama ne hikmetse sadece ben duyuyordum neyseki esimde sahit oldu hafifti ama belli belirsiz ayni genizden geliyordu o bence.. Dr.gittik cigerleri temiz genzi agzi burnu temiz cikti o ses ne diye sordum refluyle alakali dedi. Tamamen kusup disari cikarmasada midesindekileri arada agzina geliyor o da ses yapabiliyor malum kuzular burundanda kusabiliyor... İcini ferah tut biraz daha takip et gecmedi hastaneye gotur...

Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. cigerde olsa uyurken falanda duyulur sanki. genizden geliyor belli oluyo. dedigin gibi takibe aldim bakalim gecmezse goturucem. bana kalsa hemn gotururum ama esim hastaneye goturursek salgin kapma riskimiz cok diyo birde gogsuyle alakali olmadgni dusundugu icin takip edelim biraz dedi. insallah biaeti yoktur yavrumun.

evet bızde sasırdık kı bu hafta hıc yemıyor dıyoduk.masallah ıyı almıs.

kasıyorum valla hastaneye gıdıyoruz onlarca bebek var herkes bızımkıne ay ne tatlı ay suna bak.kucuk gorunuyor ama oturuyor guluyor bagrıyor ya mılletın hosuna gıdıyor.hayırlı olsun nasıl bısey kullanıslı ve hafıftır ınsallah

Masallah subhanallah... Gorunusu baya agir ama deneme surusu yaptim evin icinde :KK53: tekerleri takilmiyor musambasi yok kendi kumasindan korumalik yapmislar su gecirmeyen yaz icinde cibinligi var fileden sagol canim insallah guzel havalarda kullanmak gezmek nasip olur...

Aynen bende oyle yapmayi dusunuyorum. cigerde olsa uyurken falanda duyulur sanki. genizden geliyor belli oluyo. dedigin gibi takibe aldim bakalim gecmezse goturucem. bana kalsa hemn gotururum ama esim hastaneye goturursek salgin kapma riskimiz cok diyo birde gogsuyle alakali olmadgni dusundugu icin takip edelim biraz dedi. insallah biaeti yoktur yavrumun.

İnsallah canim anlasiliyor zaten genizden gelen ses ee uzman olduk yanee :KK1:

X