Canim giremiyorum ya kizce yine huysuz hastanede gecti gunumuz gaita tahlili yaptirdik ishaldi cunku enfekksiyon cikti bactirim ve biogaia basladik simdide.. Asimizida olduk geldik...
Canlarim bebek bakimi gelisimi vs.okuyup onerdiginiz kitaplar var mi?onerileri bekliyorum.esra gecmis olsun bebegine bizde bugun tahlile gonderdik kakamizi temiz cikti sukur ama genelde hep yesilsaglik ocagindaki
drmuz hazir su alin bany
osunda yikanirken suyuneu iciyor olabilir dmisti kaynasa bile olmeyen kistlervarmis amip olabilirmis bu sebeple.bir de tahlili 3 keZ yaptirin demisti.simdi tekrarlatmali miyim bilamiyorum.eskidennasil buyuturlermiscook zor...
Canlarim bebek bakimi gelisimi vs.okuyup onerdiginiz kitaplar var mi?onerileri bekliyorum.esra gecmis olsun bebegine bizde bugun tahlile gonderdik kakamizi temiz cikti sukur ama genelde hep yesilsaglik ocagindaki
drmuz hazir su alin bany
osunda yikanirken suyuneu iciyor olabilir dmisti kaynasa bile olmeyen kistlervarmis amip olabilirmis bu sebeple.bir de tahlili 3 keZ yaptirin demisti.simdi tekrarlatmali miyim bilamiyorum.eskidennasil buyuturlermiscook zor...
gecmis olsunidrar yollari mi yine?
Canim cok sagol bizede dr.kaynatin dedi suyu... Niyeki 3 kez garanti olsun diyemi acaba. Canim dr.erhan ates modern bebek bakimi adli kitabini tavsiye ediyorum bende ilk firsatta alicam dr.un sitesi var ordan iletisim kuruyorum aklima takilan soru olunca cok ilgili kendisi. Kitabini arastirdim tavsiye ediyorum...
Kizlar 4.ay asimizi olduk bugun 2tane bi sag bacak bi sol bacaktan biri hic acimadi kizim farketmedi bile ki ates yapan asil oymus ama digerini ebe vurur vurmaz gulucukler atan kizim bi sicradi basladi aglamayaoy kiyamam ya bende agladi.. Bu asiyi olan var mi aramizda ates huzursuzluk yapti mi? Tugce???? Senin kuzuda nasil etki gosterdi? Bu arada ecemiz iyi degil mi annesi istahi acildi mi prensesin? Ya biz 15gunde 350 gr almisiz sadece. 6,850 olmus kuzum istahsiz memeyle arasi yok..
biz de 20 gunde 350 gr of ya6700 biz
banyo suyunu mu kaynatmak gerekiyormus anlamadim kizlar
biz de 20 gunde 350 gr of ya6700 biz
bende 2. Ayina kadar banyo suyunu kaynattim ama suan kaynatmiyorumEvet canim kuzularin agzina su kacabilme ihtimaline karsi gerekliymis.dr.o sekilde yikamami onerdi...
Gecmisler olsun kuzuya huzurlu olur insallah ne asisiymis onlar bizimki 2. Ayda bacaklarindan olmustu tekrarmi olcak oyy oyy hic dayanamiyorum asi olayina bende agliyorum hep karma asinin devami mi o acaba bi asi kartina bakmam gerek bizim rotavirus asisida olcak bakalimKizlar 4.ay asimizi olduk bugun 2tane bi sag bacak bi sol bacaktan biri hic acimadi kizim farketmedi bile ki ates yapan asil oymus ama digerini ebe vurur vurmaz gulucukler atan kizim bi sicradi basladi aglamayaoy kiyamam ya bende agladi.. Bu asiyi olan var mi aramizda ates huzursuzluk yapti mi? Tugce???? Senin kuzuda nasil etki gosterdi? Bu arada ecemiz iyi degil mi annesi istahi acildi mi prensesin? Ya biz 15gunde 350 gr almisiz sadece. 6,850 olmus kuzum istahsiz memeyle arasi yok..
Gecmisler olsun kuzuya huzurlu olur insallah ne asisiymis onlar bizimki 2. Ayda bacaklarindan olmustu tekrarmi olcak oyy oyy hic dayanamiyorum asi olayina bende agliyorum hep karma asinin devami mi o acaba bi asi kartina bakmam gerek bizim rotavirus asisida olcak bakalim
Sagol canim az atesimiz yukseldi 37.1 :18: malesef tekrar olcak 4.ayini doldurdugunda 2tane bacaktan.bi sonraki asimiz 6.ayda...
Eveett baktim simdi yazilmiz asi kartinda ben genelde asiya giderken calpol veriyorum ates olmadi simdiye kadar insallah yukselmez canim cok kalin giydirme merak etme gecicektir
Canim cok sagol bizede dr.kaynatin dedi suyu... Niyeki 3 kez garanti olsun diyemi acaba. Canim dr.erhan ates modern bebek bakimi adli kitabini tavsiye ediyorum bende ilk firsatta alicam dr.un sitesi var ordan iletisim kuruyorum aklima takilan soru olunca cok ilgili kendisi. Kitabini arastirdim tavsiye ediyorum...
banyo suyunu mu kaynatmak gerekiyormus anlamadim kizlar