2012 Ekim bebekleri büyüyor

Canim cok sagol bizede dr.kaynatin dedi suyu... Niyeki 3 kez garanti olsun diyemi acaba. Canim dr.erhan ates modern bebek bakimi adli kitabini tavsiye ediyorum bende ilk firsatta alicam dr.un sitesi var ordan iletisim kuruyorum aklima takilan soru olunca cok ilgili kendisi. Kitabini arastirdim tavsiye ediyorum...

Ben Tracy hogg/bebek bakım sorunlarına mucize çözümler okuyorum. Gayet başarılı bir kitap

Kizlar 4.ay asimizi olduk bugun 2tane bi sag bacak bi sol bacaktan biri hic acimadi kizim farketmedi bile ki ates yapan asil oymus ama digerini ebe vurur vurmaz gulucukler atan kizim bi sicradi basladi aglamaya oy kiyamam ya bende agladi.. Bu asiyi olan var mi aramizda ates huzursuzluk yapti mi? Tugce???? Senin kuzuda nasil etki gosterdi? Bu arada ecemiz iyi degil mi annesi istahi acildi mi prensesin? Ya biz 15gunde 350 gr almisiz sadece. 6,850 olmus kuzum istahsiz memeyle arasi yok..

banyo suyunu mu kaynatmak gerekiyormus anlamadim kizlar

biz de 20 gunde 350 gr of ya 6700 biz

Kizlar aksam esime kapiyi actim ne guzel olmussun dedi. pazartesinden yaptigim topuzum bozulmus bende esim gelmeden tekrar yapmistim topuzu :))) cok guldum acinacak halime. artik saclarini bile haftalik topluyorum.

Gecmisler olsun kuzuya huzurlu olur insallah ne asisiymis onlar bizimki 2. Ayda bacaklarindan olmustu tekrarmi olcak oyy oyy hic dayanamiyorum asi olayina bende agliyorum hep karma asinin devami mi o acaba bi asi kartina bakmam gerek bizim rotavirus asisida olcak bakalim

Sagol canim az atesimiz yukseldi 37.1 :18: malesef tekrar olcak 4.ayini doldurdugunda 2tane bacaktan.bi sonraki asimiz 6.ayda...

Sagol canim az atesimiz yukseldi 37.1 :18: malesef tekrar olcak 4.ayini doldurdugunda 2tane bacaktan.bi sonraki asimiz 6.ayda...

Eveett baktim simdi yazilmiz asi kartinda ben genelde asiya giderken calpol veriyorum ates olmadi simdiye kadar insallah yukselmez canim cok kalin giydirme merak etme gecicektir

Kizlar devit3e 3damlayla baslamistik 4e cikardi s.ocagindaki ebe bugun ise dr.muz 6dsmlaya yukseltti kizimin bingildagi acikmis biraz fazla. Siz kac damla veriyorsunuz?

Eveett baktim simdi yazilmiz asi kartinda ben genelde asiya giderken calpol veriyorum ates olmadi simdiye kadar insallah yukselmez canim cok kalin giydirme merak etme gecicektir

İncelttim kiyafetini.bizimde atesimiz yukselmemisti bi onceki asilarda... Bu gece uyku yok.. İnsallah dahada yukselmez..

Bilmiyorum aceba tahlilde cikmasi zor mu ya da hata verme htimali mi var ki?iste once yaptirdik temiz cikti deyince 3 kere tekrar edilmeli dedi.tavsiyen icin tsk canim kitabi en yakin zamanda edinecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…