2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ben de uzulerek istemesen mamsya mecbur kaldim uzuntuden sutum azaldi emmiyordu 2flag yo zor geciyordu...bugun 100cc aldi...aptamil imminofortis aldim siz ne aldiniz

Arkadaslar isirgan otunu deneyen varmi sut artiriyomus diye duydum cayini icmesemde salataya fln koysam hic denedinizmi

Ben denedim cnm. Dogum yaptigim ilk zamanlar hep ictim cayini. halada ara ara iciyorum. ben faydasini gordum. tavsiye ederim.

İşin zor Walla sıra bizede gelecek hayırlısı... Bende ücretsiz izne çıkıyorum. Sonrada ayrılirim heralde. Kuzumu kimseye. Birakamicam. Zaten kimsede yok

Ben denedim cnm. Dogum yaptigim ilk zamanlar hep ictim cayini. halada ara ara iciyorum. ben faydasini gordum. tavsiye ederim.

Ben ısırgan otu tohumunu bi tatlı kaşığı balla karıştırarak yedim aynı zamanda da bi bardak ılık sute iki tatlı kaşığı dut pekmezi karıştırarak içtim. Hangisi süt yaptı emin degilim ama birzda olsa sutum arttı.

Aptamil conformil ile imminofortisin farki ne kizlar...mamadan sonra agzi beyaz beyaz kaliyor diye bir cay kasigi su veriyorum...kalan mamayi bir sonraki ogune birakmayin yaziyor ustunde diyelumku Simdi almadi Yarin saat sonra birakup versek ne olur?bekleten var mi mamayi en fazla ne kadar....

Conformil sindirim sistemi gelişmemiş gazli yada. Kabizlik çeken bebekler içinmis sen sorunca farkettim :) ben mamayi hiç bekletmiyorum. Acil bişey olduysada beş dk falan beklio en fazla.

aptamıl conformıl gaz sancısı ve kabızlıgı olan bebeklerı ıcın sadece ısım yanı.ımunofortıslı de sade her bebegın kullandıgı mama fark bu.o mamayı en fazla yarım saat bekletebılıyorsun.

gec kalkip yatak keyfi yapmayi, disari cikip kosturmadan stres olmadan carsi magaza gezmeyi, arkadaslarla bulusmayi, tatile cikmayi, kendime bakim yapmayi, sinemaya gitmeyi, hatta bos bos oturmayi...

gece boyu kesintisiz uyumayı özledim, bazen de hamilelik günlerimi özlüyorum. ama her şeye rağmen bebeğim hayatıma girdiğinden beri çok daha mutluyum, hayatım daha anlamlı :)

bebeğim eskiden kucağımda dolaşa dolaşa uyurdu, artık böyle uyumak istemiyor. gündüzleri memede uyutuyorum ama yatağına gidene kadar uyanıyor gazı geliyor bir de buna alışmasını istemiyorum ben yokken ne yapcak çünkü. akşamları da babası ayağında sallıyor. siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?

Ben de dolaşarak uyuturdum ama kilosu arttıkça ve uyumaya geçişte zorlanmaya başlayınca ayağımda sallamaya başladım. Ama o da yorucu oluyor. Bu aylarda kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırılabilirmiş bebeklere; uykuya tam dalmadan sallamayı bırakıyorum ve yatağına koyuyorum. Ağlayacak olursa alıp biraz pışpışlayıp tekrar koyuyorum.

Son düzenleme:
kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.

ben kendi kendine uyumaya alistirdim.mizirdanmaya baslayinca ya da gozunu ogusturunca yatagina koyuyorum bi saga bi sola donerken uyuyo.ninni soyluyorum. basta zor oluyo ama sonra alisiyolar.

kızlar kızımın mılupa ılk kasık hedıye setı geldı.gelmez olaydı...ıcınde bırtane kapaklı kutuda sılıkon kasık.1 tane 20 g pırınclı kasık maması.
ındırım kuponları ve 1 tane ucretsız cocuk sutu hedıye cekı ve 1 tane bebek yemeklerı tarıf kıtabı var..olsun bunada sukur napalımm

Son düzenleme:
ben bayadır giremiorum kıslar ya gecmısı flnda takip edemiorum umarım hepiniz iisinizdir.benim kızmın hala gaz aglamalrı war mafolduk artık.dr alerjık olabılır dedi 1 aydır ınek sütünden yapılmıs hıcbısı yemıorum dana eti flnda yok.anlıcagnz büyükbaş yemiorum battaniyede sallıoruz prensesimi yoksa durmuo.kandiliniz mübarek olsun.dua'ma dua edin artık aglamaları dursun teyzoşları

Canim bide her emzirme sonrasi bir iki cay kasigi su ver bana dr demisti hic pamukcuk olmadi

evet kimi doktor ver diyor ama ilk 6 ay su bile bağırsak florasını bozuyormuş o yüzden ilk 6 ay sadece anne sütü deniyor zaten benim kızım suyu sevmiyo şu an

Kizlar sizede olmuyormu bana arada geliyorlar sagdan sagdan. butugun oglumla evde yanliz ev işi yemek bebek derkeen skiliyorum galiba.

olmazmı yaa internette olmasa sıyırmıştım ben şimdiye , artık büyüdüler ama arada çıksak dışarı hava güzelken iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…