iş -oğlum -ev derken daha düzeni kuramadım ben kızlar ya
16:30da işten çıkıyorum gidip oğlumu alıyorum, onunla oyna, oyala, uyut derken hiçbir iş yapmaya fırsat olmuyor akşamları yemek bile yapamıyorum. ancak eşim geldikten sonra ne yapabilirsem
2 haftadır mamaya da başladık, başta çok üzülmüştüm ama napıyım dedim hiç anne sütü alamayn bir bebek olmadı çok şükür. evdeyken emiyor, bakıcıdayken 2-3 kez anne sütü, 1-2 kez de mama yiyor
saç dökülmesi demişsiniz benim oğlumun da saçları çok dökülüyor ama yenileri çıktığı için kellik olmadı hiç
haftaya pzt aşılarımız var hem oğlumun hem benim. bakalım kaç kilo kaç cm oldu kuşum
aylık doktor kontrollerine ben de götürmüyorum artık zorunlu durum olmadıkça. mesela geçenlerde gece alerji yüzünden acile gitmiştik, ertesi gün doktorumuza gittik. şükür geçti kızarıklıklar ama kuru kuru oldu cildi oğlumun
bazen bAnada gelio ama Allah tan annem arada gelip kalio bende bi saat falan cikiorm dolasiorm ii gelio.hic aklima gelmezdi ama is yapmayi ile ozledim:))saka gibi.makaj yapip sikir sikir giyimeyi saatlerce disarda kalmayi ve ara vermeden arkadaslarimla sohbet etmei ozledim yaaahuuuuu:))siz neler yapmai ozlediniz
Arkadaslar isirgan otunu deneyen varmi sut artiriyomus diye duydum cayini icmesemde salataya fln koysam hic denedinizmi
şuan da iş açısından değişik bişey yok ki canım bende bişey yapamıyorum
üstüne üstülük bebeğine hasret kalıyosun bütün gün, emziremiyosun, süt sağma makinesiyle yaşıyoun, o yetmediği için mama vermek zorunda kalıyosun...
bebeğin daha doğru düzgün uyanamadan sabahın köründe çocuğun keyfini bozup o havada dışarı çıkarıyosun, başka birine emanet edip ieş gidip saatlerce ayrı kalıyosun...
evde olsam da yemek olmasa, çamaşır yıkanmasaboşver güzelim dert etme işleri
Ben de uzulerek istemesen mamsya mecbur kaldim uzuntuden sutum azaldi emmiyordu 2flag yo zor geciyordu...bugun 100cc aldi...aptamil imminofortis aldim siz ne aldiniz
Ben denedim cnm. Dogum yaptigim ilk zamanlar hep ictim cayini. halada ara ara iciyorum. ben faydasini gordum. tavsiye ederim.
Aptamil conformil ile imminofortisin farki ne kizlar...mamadan sonra agzi beyaz beyaz kaliyor diye bir cay kasigi su veriyorum...kalan mamayi bir sonraki ogune birakmayin yaziyor ustunde diyelumku Simdi almadi Yarin saat sonra birakup versek ne olur?bekleten var mi mamayi en fazla ne kadar....
Aptamil conformil ile imminofortisin farki ne kizlar...mamadan sonra agzi beyaz beyaz kaliyor diye bir cay kasigi su veriyorum...kalan mamayi bir sonraki ogune birakmayin yaziyor ustunde diyelumku Simdi almadi Yarin saat sonra birakup versek ne olur?bekleten var mi mamayi en fazla ne kadar....
bazen bAnada gelio ama Allah tan annem arada gelip kalio bende bi saat falan cikiorm dolasiorm ii gelio.hic aklima gelmezdi ama is yapmayi ile ozledim:))saka gibi.makaj yapip sikir sikir giyimeyi saatlerce disarda kalmayi ve ara vermeden arkadaslarimla sohbet etmei ozledim yaaahuuuuu:))siz neler yapmai ozlediniz
Ben de dolaşarak uyuturdum ama kilosu arttıkça ve uyumaya geçişte zorlanmaya başlayınca ayağımda sallamaya başladım. Ama o da yorucu oluyor. Bu aylarda kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırılabilirmiş bebeklere; uykuya tam dalmadan sallamayı bırakıyorum ve yatağına koyuyorum. Ağlayacak olursa alıp biraz pışpışlayıp tekrar koyuyorum.bebeğim eskiden kucağımda dolaşa dolaşa uyurdu, artık böyle uyumak istemiyor. gündüzleri memede uyutuyorum ama yatağına gidene kadar uyanıyor gazı geliyor bir de buna alışmasını istemiyorum ben yokken ne yapcak çünkü. akşamları da babası ayağında sallıyor. siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.Ben ısırgan otu tohumunu bi tatlı kaşığı balla karıştırarak yedim aynı zamanda da bi bardak ılık sute iki tatlı kaşığı dut pekmezi karıştırarak içtim. Hangisi süt yaptı emin degilim ama birzda olsa sutum arttı.
Ben de dolaşarak uyuturdum ama kilosu arttıkça ve uyumaya geçişte zorlanmaya başlayınca ayağımda sallamaya başladım. Ama o da yorucu oluyor. Bu aylarda kendi kendine uyuma alışkanlığı kazandırılabilirmiş bebeklere, nasıl olacağı konusunda fikrim yok malesef.
Tesekkur ederm cevabin icin denicemBen denedim cnm. Dogum yaptigim ilk zamanlar hep ictim cayini. halada ara ara iciyorum. ben faydasini gordum. tavsiye ederim.
Canim bide her emzirme sonrasi bir iki cay kasigi su ver bana dr demisti hic pamukcuk olmadi
Kizlar sizede olmuyormu bana arada geliyorlar sagdan sagdan. butugun oglumla evde yanliz ev işi yemek bebek derkeen skiliyorum galiba.
Emdikten sonra genelde uyuyo benim pasa.