2012 Ekim bebekleri büyüyor

şuan da iş açısından değişik bişey yok ki canım bende bişey yapamıyorum

üstüne üstülük bebeğine hasret kalıyosun bütün gün, emziremiyosun, süt sağma makinesiyle yaşıyoun, o yetmediği için mama vermek zorunda kalıyosun...

bebeğin daha doğru düzgün uyanamadan sabahın köründe çocuğun keyfini bozup o havada dışarı çıkarıyosun, başka birine emanet edip ieş gidip saatlerce ayrı kalıyosun...

evde olsam da yemek olmasa, çamaşır yıkanmasa :KK14: boşver güzelim dert etme işleri :KK14:

senin işin hepimizden zormuş Allah kolaylık versin

bazen bAnada gelio ama Allah tan annem arada gelip kalio bende bi saat falan cikiorm dolasiorm ii gelio.hic aklima gelmezdi ama is yapmayi ile ozledim:))saka gibi.makaj yapip sikir sikir giyimeyi saatlerce disarda kalmayi ve ara vermeden arkadaslarimla sohbet etmei ozledim yaaahuuuuu:))siz neler yapmai ozlediniz

ben kendime vakit ayırıyorum küçük küçük aslında ama ben en çok hamama gitmeyi şöyle bi saatlerce yıkanıp paklanıp masajlar yaptırmayı özledim doğrusu :KK50:

Arkadaslar isirgan otunu deneyen varmi sut artiriyomus diye duydum cayini icmesemde salataya fln koysam hic denedinizmi

ben denemedim ama aşureye fena alıştım bu ara:KK37: , her hafta koca bir tencere yiyorum , sütüm çok iyi ama kilolar aldı başını gidiyor sanki :KK37: başka birşey bulmam lazım aşure yerine

Aptamil conformil ile imminofortisin farki ne kizlar...mamadan sonra agzi beyaz beyaz kaliyor diye bir cay kasigi su veriyorum...kalan mamayi bir sonraki ogune birakmayin yaziyor ustunde diyelumku Simdi almadi Yarin saat sonra birakup versek ne olur?bekleten var mi mamayi en fazla ne kadar....

bekletme mamayı hiç içti içti içmedi at onu 15 dk içinde , mama bekleteceğine hazır kaynamış ılımış su beklet termosta mamayı yapması 30 saniye zaten

gece boyu kesintisiz uyumayı özledim, bazen de hamilelik günlerimi özlüyorum. ama her şeye rağmen bebeğim hayatıma girdiğinden beri çok daha mutluyum, hayatım daha anlamlı :)

eveeeeeett bak bunu unutmuşum , kesinlikle bütün gece kesintisiz uyumayı çok özledim ama benim pamuğum bazen iyi 6 saat filan uyanmadığı oluyor gece , annesine torpil yapıyo arada :KK16: bunada şükür

bebeğim eskiden kucağımda dolaşa dolaşa uyurdu, artık böyle uyumak istemiyor. gündüzleri memede uyutuyorum ama yatağına gidene kadar uyanıyor gazı geliyor bir de buna alışmasını istemiyorum ben yokken ne yapcak çünkü. akşamları da babası ayağında sallıyor. siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?

benimkide memede uyurdu hep veya gazını çıkarırken kucağımda ama son zamanlarda huyu değişiyo , bizde ayakta sallamaya başladık son günlerde ama küçük küçük , fazla sarsmadan zira sallamakta zararlıymış :KK37:

[olarak. UOTE=masalcianne;28443001]bebeğim eskiden. . kucağımda dolaşa dolaşa uyurdu, artık böyle uyumak istemiyor. gündüzleri memede uyutuyorum ama yatağına gidene kadar uyanıyor gazı geliyor bir de buna alışmasını istemiyorum ben yokken ne yapcak çünkü. akşamları da babası ayağında sallıyor. siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?[/QUOTE]

Gündüzleri ayni seninki gibi cok ugrastiriyogecede yatağına yatiriyorum mamasiniverip uyuyo. Mama daha az gaz yapio ve daha kolay çıkıyor. Ayagimizda hiç sallamadik. Sallamayi da düşünmüyorum alısmasin. Uyurken mikirdanirsa hafifçe sallıyorum yatağını susuyor, o kadar.

kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.

Bnm uzuuun zaman emmeyince sertleşiyor. Göğüs pedi kullanıyorum onun islakligindan anlıyorum. Gerçi bnm sutum hiçbir zaman şakır şakır akmadi ne yaptiysam:KK43: bi de acikma süresine göre anlıyorum. Bnm kızım bir buçuk saatte bir açıkiyo.aksama doğru daha kısa sürede açıkiyo. Zaten deli gibi ağlıyor anlıyorum ona göre mama veriyorum.

Eki Görüntüle 614079
kızlar kızımın mılupa ılk kasık hedıye setı geldı.gelmez olaydı...ıcınde bırtane kapaklı kutuda sılıkon kasık.1 tane 20 g pırınclı kasık maması.
ındırım kuponları ve 1 tane ucretsız cocuk sutu hedıye cekı ve 1 tane bebek yemeklerı tarıf kıtabı var..olsun bunada sukur napalımm:KK9::KK9::KK9::KK9:

Güle güle kullanın :))

ben denemedim ama aşureye fena alıştım bu ara:KK37: , her hafta koca bir tencere yiyorum , sütüm çok iyi ama kilolar aldı başını gidiyor sanki :KK37: başka birşey bulmam lazım aşure yerine

asurenin icinde sutu yapan ne bilmiyorum ama gercekten costuruyor:) Annem gelse de yapsa bana da ah ahh

asurenin icinde sutu yapan ne bilmiyorum ama gercekten costuruyor:) Annem gelse de yapsa bana da ah ahh

bende annem gelsede yapsa diye bekliyordum ama baktım olmuyo kendim öğrendim en sonunda , yaptığım gün çok yiyorum herhalde :KK56: o gün göğüsler oluyo taş gibi , sonra ayırıp cam kaselere koyup dolaba atıyorum , hergün 1 kase yiyorum , baktım sütüm azalır gibi oluyo hemen 1 tencere daha :KK56: eşim eve malzeme yetiştiremiyo :KK52:

Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun Allah herkese bebisleriyle ve sevdikleriyle nice nice kandiller nasip etsin bizim içinde dua edin:)

ben denemedim ama aşureye fena alıştım bu ara:KK37: , her haf
ta koca bir tencere yiyorum , sütüm çok iyi ama kilolar aldı başını gidiyor sanki :KK37: başka birşey bulmam lazım aşure yerine
Asure ayinda bende yedigimde olmustu ama o zmanlar bebis daha kucuktu cok gaz yapmisti sonra yememistim sekerini az koy yaparken zaten sut yapan icindeki bakliyat seker degil kilolarda artmaz o zaman bense yaptirayim anneme iyi getirdin canim aklima :-)

Slm kandiliniz mubarek olsun birbirimize dua etmeyi unuktmayalim.ben de bazen hamileligimi ozluyorum kocamla daha az vakit gecirmeye basladim o zamanlari ozluyorum uzun dost sohbetlerini cay kahve keyiflerini ozluyorum..
birde simdi bebegim. uyuyunca onu cook ozluyorum :))

kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.

ben de anlayamıyorum son zamanlarda ama 3 ay bittikten sonra normalmiş sütün öyle eskisi gibi akmaması.

Canlarim bebek bakimi gelisimi vs.okuyup onerdiginiz kitaplar var mi?onerileri bekliyorum.esra gecmis olsun bebegine bizde bugun tahlile gonderdik kakamizi temiz cikti sukur ama genelde hep yesil :KK43: saglik ocagindaki
drmuz hazir su alin bany
osunda yikanirken suyuneu iciyor olabilir dmisti kaynasa bile olmeyen kistlervarmis amip olabilirmis bu sebeple.bir de tahlili 3 keZ yaptirin demisti.simdi tekrarlatmali miyim bilamiyorum.eskidennasil buyuturlermis :KK43: cook zor...

bende annem gelsede yapsa diye bekliyordum ama baktım olmuyo kendim öğrendim en sonunda , yaptığım gün çok yiyorum herhalde :KK56: o gün göğüsler oluyo taş gibi , sonra ayırıp cam kaselere koyup dolaba atıyorum , hergün 1 kase yiyorum , baktım sütüm azalır gibi oluyo hemen 1 tencere daha :KK56: eşim eve malzeme yetiştiremiyo :KK52:

yaa super, icine fasulye nohut da koyuyor musun, gaz yapar mi diye koymasam mi diyorum ben de deniycem bu aksam yapmayi, internetten tarif bakicam.sanki goguslerim boyle fis fis , sondu gibi , azaldi mi diye panik yaptim.

X