şuan da iş açısından değişik bişey yok ki canım bende bişey yapamıyorum
üstüne üstülük bebeğine hasret kalıyosun bütün gün, emziremiyosun, süt sağma makinesiyle yaşıyoun, o yetmediği için mama vermek zorunda kalıyosun...
bebeğin daha doğru düzgün uyanamadan sabahın köründe çocuğun keyfini bozup o havada dışarı çıkarıyosun, başka birine emanet edip ieş gidip saatlerce ayrı kalıyosun...
evde olsam da yemek olmasa, çamaşır yıkanmasaboşver güzelim dert etme işleri
bazen bAnada gelio ama Allah tan annem arada gelip kalio bende bi saat falan cikiorm dolasiorm ii gelio.hic aklima gelmezdi ama is yapmayi ile ozledim:))saka gibi.makaj yapip sikir sikir giyimeyi saatlerce disarda kalmayi ve ara vermeden arkadaslarimla sohbet etmei ozledim yaaahuuuuu:))siz neler yapmai ozlediniz
Arkadaslar isirgan otunu deneyen varmi sut artiriyomus diye duydum cayini icmesemde salataya fln koysam hic denedinizmi
Aptamil conformil ile imminofortisin farki ne kizlar...mamadan sonra agzi beyaz beyaz kaliyor diye bir cay kasigi su veriyorum...kalan mamayi bir sonraki ogune birakmayin yaziyor ustunde diyelumku Simdi almadi Yarin saat sonra birakup versek ne olur?bekleten var mi mamayi en fazla ne kadar....
gece boyu kesintisiz uyumayı özledim, bazen de hamilelik günlerimi özlüyorum. ama her şeye rağmen bebeğim hayatıma girdiğinden beri çok daha mutluyum, hayatım daha anlamlı :)
bebeğim eskiden kucağımda dolaşa dolaşa uyurdu, artık böyle uyumak istemiyor. gündüzleri memede uyutuyorum ama yatağına gidene kadar uyanıyor gazı geliyor bir de buna alışmasını istemiyorum ben yokken ne yapcak çünkü. akşamları da babası ayağında sallıyor. siz nasıl uyutuyorsunuz bebeklerinizi?
kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.
Eki Görüntüle 614079
kızlar kızımın mılupa ılk kasık hedıye setı geldı.gelmez olaydı...ıcınde bırtane kapaklı kutuda sılıkon kasık.1 tane 20 g pırınclı kasık maması.
ındırım kuponları ve 1 tane ucretsız cocuk sutu hedıye cekı ve 1 tane bebek yemeklerı tarıf kıtabı var..olsun bunada sukur napalımm
ben denemedim ama aşureye fena alıştım bu ara, her hafta koca bir tencere yiyorum , sütüm çok iyi ama kilolar aldı başını gidiyor sanki başka birşey bulmam lazım aşure yerine
asurenin icinde sutu yapan ne bilmiyorum ama gercekten costuruyor:) Annem gelse de yapsa bana da ah ahh
saol canımGüle güle kullanın :))
Herkesin kandili mübarek duaları kabul olsun Allah herkese bebisleriyle ve sevdikleriyle nice nice kandiller nasip etsin bizim içinde dua edin:)
Asure ayinda bende yedigimde olmustu ama o zmanlar bebis daha kucuktu cok gaz yapmisti sonra yememistim sekerini az koy yaparken zaten sut yapan icindeki bakliyat seker degil kilolarda artmaz o zaman bense yaptirayim anneme iyi getirdin canim aklimaben denemedim ama aşureye fena alıştım bu ara, her haf
ta koca bir tencere yiyorum , sütüm çok iyi ama kilolar aldı başını gidiyor sankibaşka birşey bulmam lazım aşure yerine
kız esra nerelerdesın canım ya merak edıyorum valla..
kizlar sutunuzun arttigini nerden anliyorsunuz? benim oyle eskisi gibi sisip sertlesmiyor gogsum, o yuzden anlamiyorum az mi cok mu. ilk ay ustum basim carsaflar islanirdi.
bende annem gelsede yapsa diye bekliyordum ama baktım olmuyo kendim öğrendim en sonunda , yaptığım gün çok yiyorum herhaldeo gün göğüsler oluyo taş gibi , sonra ayırıp cam kaselere koyup dolaba atıyorum , hergün 1 kase yiyorum , baktım sütüm azalır gibi oluyo hemen 1 tencere daha eşim eve malzeme yetiştiremiyo