2012 Ekim bebekleri büyüyor

Uff bebisim uyumuyor..arayip soranlara duzene giriyor cok mutluyum dedim erken konusmusum uyumuyor.. imdat!!! Yine mi basa donduk :KK43:(

Asure ayinda bende yedigimde olmustu ama o zmanlar bebis daha kucuktu cok gaz yapmisti sonra yememistim sekerini az koy yaparken zaten sut yapan icindeki bakliyat seker degil kilolarda artmaz o zaman bense yaptirayim anneme iyi getirdin canim aklima :-)

fasulyesini nohutunu ayrı pişirip suyunu döküyorum , o zaman gaz yapmıyo :KK34: bizzat denedim

Canim giremiyorum ya kizce yine huysuz hastanede gecti gunumuz gaita tahlili yaptirdik ishaldi cunku enfekksiyon cikti bactirim ve biogaia basladik simdide.. Asimizida olduk geldik...

çok geçmiş olsun kuzuya , demekki boşuna ağlamıyorlar yaaa var bi sıkıntıları yavruların , hemen iyileşir inşallah

yaa super, icine fasulye nohut da koyuyor musun, gaz yapar mi diye koymasam mi diyorum ben de deniycem bu aksam yapmayi, internetten tarif bakicam.sanki goguslerim boyle fis fis , sondu gibi , azaldi mi diye panik yaptim.

az öncede yazmıştım canım , fasulyesini nohutunu ayrı kaynat ve suyunu dök o zaman gaz yapmıyor , hatta ben fazla pişirip poşet poşet attım derin dondurucuya , her seferinde pişirmesi zor oluyor die

Eveett baktim simdi yazilmiz asi kartinda ben genelde asiya giderken calpol veriyorum ates olmadi simdiye kadar insallah yukselmez canim cok kalin giydirme merak etme gecicektir

neden önceden veriyorsunki ? aslında ateş bağışıklık oluştuğunun göstergesiymiş , 37.3 e kadar ateş düşürücü vermeyin diyorlar :26:

Kizlar devit3e 3damlayla baslamistik 4e cikardi s.ocagindaki ebe bugun ise dr.muz 6dsmlaya yukseltti kizimin bingildagi acikmis biraz fazla. Siz kac damla veriyorsunuz?

ben hala multitabs veriyorum ama içinde 4-8 damla yazıyo devit -3 ün , gelicek ay başlarım ona sanırım

neden önceden veriyorsunki ? aslında ateş bağışıklık oluştuğunun göstergesiymiş , 37.3 e kadar ateş düşürücü vermeyin diyorlar :26:

Ben dun 37,1gordum hemen fitil yaptik korkudan... Uzerini incelttim. İlk kez olunca panikledim yine :KK31:

Kizlar 4.ay asimizi olduk bugun 2tane bi sag bacak bi sol bacaktan biri hic acimadi kizim farketmedi bile ki ates yapan asil oymus ama digerini ebe vurur vurmaz gulucukler atan kizim bi sicradi basladi aglamaya :KK14: oy kiyamam ya bende agladi.. Bu asiyi olan var mi aramizda ates huzursuzluk yapti mi? Tugce???? Senin kuzuda nasil etki gosterdi? Bu arada ecemiz iyi degil mi annesi istahi acildi mi prensesin? Ya biz 15gunde 350 gr almisiz sadece. 6,850 olmus kuzum istahsiz memeyle arasi yok..
canım buızımkıde bırını fark etmedı 2 de agladı ates yapmadı sukur kı.ıyı ece kız ama hala yemıyor.bırde gece oturup tv ızlemek ıstıyor benı delı ettı sabah 5 e kadar.oturmayı ogrendı ya yatmak ıstemıyor,belı agrıycak dıye korkuyorum.
Canim giremiyorum ya kizce yine huysuz hastanede gecti gunumuz gaita tahlili yaptirdik ishaldi cunku enfekksiyon cikti bactirim ve biogaia basladik simdide.. Asimizida olduk geldik...
bıogaıa bızde kullanıyoruz.ben senın ufaklıgı anlamıyorum valla bagısıklıgı nıye bu kadar dusuk ustelık anne sutu alıyor.gelıcem oraya kıcına kıcına vurucam onun.cok uzuldum valla canım herseyde senı buluyor.

Uff bebisim uyumuyor..arayip soranlara duzene giriyor cok mutluyum dedim erken konusmusum uyumuyor.. imdat!!! Yine mi basa donduk :KK43:(

duzene girse de arada oluyor oyle gunleri, cok normal bence. ben de bizimki artik aglamiyor derken dun katila katila agladi 3 saat. her banyo yapisimda agliyor, tesaduf diyordum ama tesadus olamaz ya, klasik her seferinde agliyor. ya basimdaki havludan korkuyor, ya sampuan kokusunu sevmiyor, cozemedim bi turlu

Vitamin ilacı herkes devit kullanıyor sanırım doktor bize acd3 verdi bende mi devte geçsem acaba :26:deviti devlet ödüyor mu kafam karıştı:26:

[QUOTE. skopca;28464222]Vitamin ilacı herkes devit kullanıyor sanırım doktor bize acd3 verdi bende mi devte geçsem acaba :26:deviti devlet ödüyor mu kafam karıştı:26:[/QUOTE]

Bana da sağlık ocagindan monovit verdiler günde üç damla olarak kullanıyoruz.

[QUOTE. skopca;28464222]Vitamin ilacı herkes devit kullanıyor sanırım doktor bize acd3 verdi bende mi devte geçsem acaba :26:deviti devlet ödüyor mu kafam karıştı:26:

Bana da sağlık ocagindan monovit verdiler günde üç damla olarak kullanıyoruz.[/QUOTE]

her doktor başka bir şey söylüyor:KK19:

Bebeği enzim almayanlar bebeğinizin nasil uyutuyorsunuz benim oğlum 3aylık emzigi alıyor istiyor ama ben tutuyorum hep tutmadan düşürüyor vermeyince ağlıyor biktim bu durumdan kime sorsam boyle Bisey yaşamamış ya ıster emer ya da atar diyor benimki istiyor ama tutamıyor iste...ben de onu da vermeyeyim diyorum ama uyutmada zorlandım bugün bayağı ağladı sabretmek lazım sanırım...halbuki alsın isterim ama tutamiyor...

Ben acd vitaminine ek olarak elemental çinko içeren bir vitamin karışımı kullanıyorum, çocuk doktoru vermişti. Adı 'tetrazinc' sabah-akşam 5'er damla veriyorum. Ayrıca Sağlık Bakanlığı Ocak 2012'de emziren annenin günde 9 damla d vitamini alması talimatı vermiş, aile doktorum bana kullanmamı söyledi. Anne sütünden bebeğe geçiyor. Etrafımdaki herkese sordum kimsenin doktoru söylememiş, ebe olan kuzenime sordum, doğruladı,kullanıyorum. Size de mi söylemediler?

Ben dun 37,1gordum hemen fitil yaptik korkudan... Uzerini incelttim. İlk kez olunca panikledim yine :KK31:

canım 37.4 önce asla ilaç verme hele fitil,fitil en son kullanılacak olan
benim eşim kbb dru biz 38 i görmeden calpol bile vermeyiz ,bebişde mikroplarla savaşmayı öğrensin
bide son araştırmalara göre aşıdan önce ilaç vermeyin diyorlar

Ben acd vitaminine ek olarak elemental çinko içeren bir vitamin karışımı kullanıyorum, çocuk doktoru vermişti. Adı 'tetrazinc' sabah-akşam 5'er damla veriyorum. Ayrıca Sağlık Bakanlığı Ocak 2012'de emziren annenin günde 9 damla d vitamini alması talimatı vermiş, aile doktorum bana kullanmamı söyledi. Anne sütünden bebeğe geçiyor. Etrafımdaki herkese sordum kimsenin doktoru söylememiş, ebe olan kuzenime sordum, doğruladı,kullanıyorum. Size de mi söylemediler?

Bende kullandim 9 damla bitene kadar bebegimede acd3 kullndm simdi saglik ocaginin verdigine devam ediyorum 3 damla

kizlar yardimedin bana kizim emmiyor hic birseyyemiyor acliktan agliyor5-6 saat dun emmedi sinir krizi gecirdim.sagip kasikla agzina doktum 30-40 ml anca koca bi gunu 100-200 ml ile gecirdi evdeki tartiyla olcuyorum hic kilo almamis kafayi yiyecem nolur bi akil verinsutin tadi mi degisti diye iki cesit mama verdim onlaridYemedi

X