2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlarbiraz erken uyumuştum 01.30 gibi, dinlenmişim uykumu almışım, gece uykusu hiçbişeye benzemiyo, kelebeğim uyuyo bende buraya geldim ama forumda hiç muhabbet yok şöyle koyucana :44:

hadi bi konu açalım, mesela bebiş olduğundan beri ev işleri, yemek nasıl yapıyoruz, pratik fikirleri olan var mı??

mesela ben pek bişey yapmıyorum, zaten şuan annem yanımda kalıyo, hemen hemen her hafta misafir geliyo ayrıntılı temizlik yaptık mı baya gidiyo, ikram işini biraz kolayladım, hep aynı şeyi yaptığım için elim pratikleşti, ıslak kek çabucak yapabiliyorum çokta güzel oluyo, mesela 1 tepsi yapıyorum, kalanını buzluğa atıyorum, biri geldiğinde çıkarıyorum 15 dk da normal haline dönüyo ve hiç buzluğa girmiş gibi değil. şimdi bide pratik poğaca öğrendim yapması 3 dk sürmüyo onu yapıyorum kahvaltıyada çok iyi oluyo, hani şu peyniri hamuruna katılan pratik poğacalar var ya ondan. buzluğumda her daim sarma bulunduruyorum azar azar paketleyip, biri gelince pişiriveriyoz, (tabi onları anneme sardırıyorum önceden :) ) biz yemegi günlük yioruz eşimde bende aynı yemeği tekar tekrar yemeyi sevmiyoruz hemen hemen hergün yeni yemek yapıyoruz ama hep pratik şeyler, öyle özene bezene sofra kurmayalı neredeyse 1 sene olucak. çalışan kadın gibiyim herşey pratik, oluversin edasında

rüyamda kızımı evde bırakıp işe dönmüştüm annemler bakıyodu, eve gelince ağladımı? durduabildiniz mi? beni istedi mi diye soruyodum çalışmaya dönmek istiyorum ama kızıma da hiç kıyamıyorum temmuza kadar evdeyim ama temmuzda bi karar vermem gerekiyo çok zor

hele bide çalışırsam heralde artık hep sipariş bişeyler yeriz

ben ıyıyım ecede hastaneden cıktı bugun daha ıyı ama babaannemız hasta.cok kotu hemde.

Cok sevindim ins tekrar hastanelik bi durum olmaz kayinvalidene cok gecmis olsun bebeklerimizin hastaligida kendi hastaligimizda cok zor helede yalnizsan rabbim kaldiramicamiz yuk vermesin ins hicbirimize

Ay masallah kizina tugce. cok azimli masallah. Sok olmussundur. brnde yuruyecegi emeklryecegi gunleri dort gozle brkliyorum. insallah hepimize gormek nasip olur.
hastalanmasaydı daha ıyı olurdu ama bunada sukur artık kımse premature oldugunu anlamıyor.allaha sukur
Cok sevindim ins tekrar hastanelik bi durum olmaz kayinvalidene cok gecmis olsun bebeklerimizin hastaligida kendi hastaligimizda cok zor helede yalnizsan rabbim kaldiramicamiz yuk vermesin ins hicbirimize
aol canım allahtan yalnız degılım kayınvalıdemın yanındayız hamıle kaldıgımdan berı.

canım o ıslanınca bebeği üşütmüyo mu? bana satıcı sünger bebek yıkama aparatı için üşütüyo kardeşime aldık kullnamadık düz file al dedi bana?

Yok canım usutmuyor
zaten surekli sıcak su döküyoruz
cok rahat ediyor bununla

Kızlar yapılan aıdat zamlarından dolayı 1 yıldır oturdugumuz yenı evımızı satıyoruz o kadar uzgunum kı anlatamam.tamam belkı yenı ev alıcaz ama orası cok guzeldı evlendıgımız yıl almıstık.yıllardır ınsaatın bıtmesını bekledık santıyeye gıdıp durduk.esımı tesellı edıyorum ama ben daha kotuyum

canım bu evlılık takvımını nasıl yaptın?hıc bakamadım nerden yapılıyor dıye telden gırıyorum anlatırsan sevınırım
Curly
Merhaba evlenenler, evlenecek olanlar...

kk olarak özel gününüzü takip edebilmeniz için bir evlilik takvimi uygulması geliştirdik.

Uygulamayı kullanabilmek için :
öncelikle Kullanıcı Kontrol Paneline gidiyoruz .

Gelen sayfada ayarlarım bölümünün altında profil düzenleye tıklıyoruz

Gelen sayfada hitap şekliniz, özel gün türü, özel gün tarihi ve görsel alanlarını göreceksiniz.

Hitap şeklinizi lütfen uzatmadan giriniz. Aşkımmmmmmmmm canımmmmmmm gibi girilen alanlar hoş gözükmemektedir.

görselleri görebilmek için http://www.kadinlarkulubu.com/view.php?pg=wedding adresine tıklayarak hangi görseli kullanmak istiyorsanız onun numarasını seçmelisiniz.

Allah bir yastıkta kocatsın

Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...

kimse neden cvp vermiyor herkes kemdi arasinda konusuyor sanki dislanmis hissettim kendimi:-(

kimse neden cvp vermiyor herkes kemdi arasinda konusuyor sanki dislanmis hissettim kendimi:-(

bebeğime kan sayımı yapılmadı ama 2 haftalıkken göbeği kanamıştı o zaman bakılmıştı, onu da hatırlamıyorum şimdi. ama kansızlığı soruyorsan bile 4. ayda demir başlanacak zaten.

bebeginin kan sayim degerini olcturen yok mu

biz öyle birşeye gerek duymadık henüz , kan ilacına devam eden varmı kızlar ? ben doğum yapınca bırakmıştım , sağlık ocağındaki ebe kullanman gerek dedi :26: oysa doktorum gerek yok demişti

maşallah ece kıza benim minnoşumda oturmak istiyo ama 6. ay diyorlar , daha önce oturtmanın sakıncası olurmu acaba ?

kızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızıma eskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?

Son düzenleme:

bende durumlar daha fena , eşim işyerinde yiyip geliyor bende üşeniyorum tek kendime yemek yapmaya , abur cubur derken kiloda aldım , alıyorum ama tartılmıyorum bu ara moralim bozulmasın die :)) misafirde gelirse eşime dışarıdan bişeyler aldırıyorum ikramlık , aradada çorba yapıyorum eşim bebeğe bakarken , zaten temizlik filan öyle eskisi gibi nerdeeeee? batınca temizliyorum , bebekten vakit buldukça ufak ufak yapıyorum işte , eşimde pazarları yardım ediyo sağolsun

Kızlar bir sorum olacak bebeğim mama yedikten sonra daha kaldırmadan çıkarıyor birkaçkere resmen fışkırır gibi oldu sizlerdede böyle oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…