2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızıma :KK50: eskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?

aynen benim duygularımı yazmısın, bizimde 22sinde doluyo 3 ay ama bende doktorumdan memundeğilim bulamadımda birini, saglık ocağına gideyim diyorum buay

çok yiyince kusuyo benimki halinden belli oluyo zaten ben çok yediğini görünce kıpırdatmıyorum yarım saat öylece yediği pozisyonda bırakıyorum kusmasın diye, zaten çok nadiren mama veriyoruz

kızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızıma :KK50: eskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?

Bn doktorumuza bizim her ay gelmemize gerek var mi diye sordum oda yoo keremin bir sorunu olursa yada rahatsizlik duyacaniz bisey olursa gelirsiniz dedi saglik ocaginda takibi yapiliyo nasilsa devam edin dedi zaten ayi dolunca hemn ariyolar saglik ocagndan gelmiyomusun diye

Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...
basın saolsun canım allah sabırlar versın.
maşallah ece kıza :nazar: benim minnoşumda oturmak istiyo ama 6. ay diyorlar , daha önce oturtmanın sakıncası olurmu acaba ?
yokmus nette bırkac yazı okudum.yarında doktoruna sorucam.

Cok derin bir acı ALLAH gecinden yasatsin herkese...zamanla aliscaz ama özlem ve burukluk hep olacak...

3. Ay bitince asi yok canim sadece demir ilaci yazdi bide rotavirusu asisi var istersen yaptiriyisun 110 tl agizdan damlatilan ben saglik ocagindaki doktora yaptiricam bi dahaki ay 2 tane bacagindan asi var
Cok derin bir acı ALLAH gecinden yasatsin herkese...zamanla aliscaz ama özlem ve burukluk hep olacak...
Basin saolsun canim allah sabir versin

Kızlar yapılan aıdat zamlarından dolayı 1 yıldır oturdugumuz yenı evımızı satıyoruz o kadar uzgunum kı anlatamam.tamam belkı yenı ev alıcaz ama orası cok guzeldı evlendıgımız yıl almıstık.yıllardır ınsaatın bıtmesını bekledık santıyeye gıdıp durduk.esımı tesellı edıyorum ama ben daha kotuyum

Nereye gidiyorsun peki bizde tasiniyoruz nisanin ilk haftasi senelerdir burda oturuyordum bende cok uzgunum... Biz kiradayiz kira cok yuksek gelmeye basladi....

Slm kizlar iki gundur atesler icinde yatiyorum usuyorum surekli simdi biraz iyiyim ilacta almadim ama basim agriyo o bi turlu gecmedi :KK43:( sizler ve bebisleriniz iyidir umarim kendinize iyi bakin
Canim gecmis olsun
Kuzular varken hastalanmakta ayri bi dert..

biz öyle birşeye gerek duymadık henüz , kan ilacına devam eden varmı kızlar ? ben doğum yapınca bırakmıştım , sağlık ocağındaki ebe kullanman gerek dedi :26: oysa doktorum gerek yok demişti
Ebe banada kullan demisti ancak kabiz yapiyor diye kullanmak istemedigmi soyledim (ve kullanmiyorum) o zaman dogal yollarla almami soyledi kan yapan seyler tuket dedi... dr.sormadim dahada..

Kızlar mujde kızım kalktı oturdu tek basına ınanamıyorum resmını cektık.bıara eklerım
Oyy masallah ecemize.. Benim kuzuda kalkiyor mesela ben koltukta otururken kizcemin yuzude karsiyi gorcek sekilde yari yatar pozisyonda kucagimda dururken dogruluyor :KK1: ikina ikina kalkiyor bi cabaliyor ki kuzucugum marifet ya oy canim benim. Ayaklarinin uzerine basmayada ayri bi hevesli bazen gobisime bastiriyorum ayaklarini zipir zipir zipliyor :KK53: mutlu oluyor pamugum...

maşallah ece kıza :nazar: benim minnoşumda oturmak istiyo ama 6. ay diyorlar , daha önce oturtmanın sakıncası olurmu acaba ?

Yok canim zararli degil tabi uzun uzun oturtmuyorum bende ortalama5dk kadar. 3.aydan itibaren kisa sureli oturmalarin hic bir zarari yok ama tam anlamiyla oturtmamiz icin 6.ayi beklememiz gerek... Hatta nette bi koltuk gordum bebisler icin bumbo muydu neydi bambo da olabilir 3+ay icin uygun ondan almak istiyorum dr.onayliymis... Kesinlikle dusmuyormus kuzular oyle tasarlanmis...

3.ayda asi yok canim 4.ayda var... 4.ayda kan ilaci takviyeside varmis bizde 23de 4aylik olcaz bakalim umarim kizce ilacini sever. Bende her ay bu kez dr.goturmiycem s.ocaginin ekstrasi bisey yapmiyor diyorum ama ortalama 5kere hastane yolunu tutuyoruz... Gerekmedikce goturme bence. Gerek duymasam bende goturmiycem de bende bu evham varken ayda 5i de bulur 10u da :KK14:

X