Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...
kızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızımaeskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?
Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...
bebeginin kan sayim degerini olcturen yok mu
geçmiş olsun , bebişede geçmez inşallah
kızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızımaeskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?
basın saolsun canım allah sabırlar versın.Kızlar cok kotuyum iki hafta önce babamı kaybettim apar topar ankara ya geldik...
yokmus nette bırkac yazı okudum.yarında doktoruna sorucam.maşallah ece kızabenim minnoşumda oturmak istiyo ama 6. ay diyorlar , daha önce oturtmanın sakıncası olurmu acaba ?
Cok derin bir acı ALLAH gecinden yasatsin herkese...zamanla aliscaz ama özlem ve burukluk hep olacak...
3. Ay bitince asi yok canim sadece demir ilaci yazdi bide rotavirusu asisi var istersen yaptiriyisun 110 tl agizdan damlatilan ben saglik ocagindaki doktora yaptiricam bi dahaki ay 2 tane bacagindan asi varkızlar 3. ayda aşı varmı ? 5 gün sonra 3. ayımız doluyor ve ben hala iyi bir doktor bulamadım kızımaeskisinede gitmek istemiyorum , 3. ay dolunca farklı bir desteğe başlanıyomu acaba? şu an sadece vitaminini kullanıyoruz , 4. ay demir yazmış kızlar, eğer 3. ayda aşı veya extra bişey yoksa götürmücem kızımı eski doktoruna , sağlık ocağına gidip kilo boy takibi yaptırırım sadece die düşünüyorum , sizce götürmelimiyim illaki doktora ?
Basin saolsun canim allah sabir versinCok derin bir acı ALLAH gecinden yasatsin herkese...zamanla aliscaz ama özlem ve burukluk hep olacak...
Kızlar yapılan aıdat zamlarından dolayı 1 yıldır oturdugumuz yenı evımızı satıyoruz o kadar uzgunum kı anlatamam.tamam belkı yenı ev alıcaz ama orası cok guzeldı evlendıgımız yıl almıstık.yıllardır ınsaatın bıtmesını bekledık santıyeye gıdıp durduk.esımı tesellı edıyorum ama ben daha kotuyum
Canim gecmis olsunSlm kizlar iki gundur atesler icinde yatiyorum usuyorum surekli simdi biraz iyiyim ilacta almadim ama basim agriyo o bi turlu gecmedi( sizler ve bebisleriniz iyidir umarim kendinize iyi bakin
Ebe banada kullan demisti ancak kabiz yapiyor diye kullanmak istemedigmi soyledim (ve kullanmiyorum) o zaman dogal yollarla almami soyledi kan yapan seyler tuket dedi... dr.sormadim dahada..biz öyle birşeye gerek duymadık henüz , kan ilacına devam eden varmı kızlar ? ben doğum yapınca bırakmıştım , sağlık ocağındaki ebe kullanman gerek dedi :26: oysa doktorum gerek yok demişti
Oyy masallah ecemize.. Benim kuzuda kalkiyor mesela ben koltukta otururken kizcemin yuzude karsiyi gorcek sekilde yari yatar pozisyonda kucagimda dururken dogruluyorKızlar mujde kızım kalktı oturdu tek basına ınanamıyorum resmını cektık.bıara eklerım
maşallah ece kızabenim minnoşumda oturmak istiyo ama 6. ay diyorlar , daha önce oturtmanın sakıncası olurmu acaba ?
maşallah kuzuya inş bu zor dönemleri bizde kolycık atlatırız...bende suyunu kasıkla cayını bıberonla verıyorum.eee zaten kasık maması ve kavanozlardan yıyor artık bız attlatık zor zamanları