2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizimi hala yanliz yikayamiyorum nasil asicam bunu kizlar yanliz yikama fikri zaten korkunc, esimle yikarken bile elim ayagim titriyor.. Niye boyle yaa. Bide bas asagi su dokmuyoruz yuzune gelmicek sekilde dokuyoruz suyu yuzune gelince korkuyor...

Kizimi hala yanliz yikayamiyorum nasil asicam bunu kizlar yanliz yikama fikri zaten korkunc, esimle yikarken bile elim ayagim titriyor.. Niye boyle yaa. Bide bas asagi su dokmuyoruz yuzune gelmicek sekilde dokuyoruz suyu yuzune gelince korkuyor...

Valla bizimki de aynı
yuzune gelince basıyor çığlığı
napalim yavaş yavaş alisir belki
simdilik biz de yüzüne gelmeyecek
sekilde yıkayacağız
tek yıkamayı düşünmüyorum
babayla bir paylaşım oluyor iste
sen yıkama filesi kullanıyor musun
su kopuklu olandan
onunla cok kolay oluyor

ıstahsız oldugu zaman bende yesın dıye sureklı bıberon elımde ama normalde 3 saate bır yıyor.

senın fıle dedıgın su sunger gıbı olanlar mı benım kuvetım kendınden var ıcınde oturma yerı cok rahat oluyor.e bebekten almıstım

Nasılsınız kızlar.ben ıyı degılım ya hersey yoluna gırıyor yavas yavas ama kız hala mama yemıyor..canım cok sıkılıyor bu duruma ıyıce zayıfladı.mınık bısey oldu yıne.

canım yavaş yavaş iştahı yerine gelecek sabet hastalığı atlatsın inşallah bak nasıl yicek gör annesi:)))

canım yavaş yavaş iştahı yerine gelecek sabet hastalığı atlatsın inşallah bak nasıl yicek gör annesi:)))

ınsallah canım saat 00.20 de bır kase kasık maması yedı.bıberon ıstemıyor sımdı kasıga alıstı ya.offf bıraz daha alsaydı bıberonu ıyı olurdu.

altını açınca karnına bakıyorum böyle yanlara doğru şiş ise doymuştur diyorum ben

Cnm bizde 19 unda 3 aylik olucaz dortgun var aramizda. ben sez. oldum. 22sinde olucktm sancm oldu 19 unda oldum.

bizde 22sinde 3 aylık olucaz, sona kalanlardanız, 40 haftayı geçenlerden, ne kadar stres olmuştuk bi türlü doğuramadık, sancılanmadık diye

günaydın tuğce, bende sana cvp vereyim dedim, herkes uyuyor yada bebişiyle ilgileniyor sanırım. benim bebeğim uyuyo ama beni uyku tutmadı, foruma takıldım, bayadır giremeitm geçmişi okudum.

uyusaydım iyi olcaktı ama uykum yok, kızım gec dikmeye alıştırdı, şimdi fırsatım olsada gece yatamıyorum malesef

bizde 22sinde 3 aylık olucaz, sona kalanlardanız, 40 haftayı geçenlerden, ne kadar stres olmuştuk bi türlü doğuramadık, sancılanmadık diye

bızde ayın 8 de 5 ayımızı bıtırıyoruz.suanda kızım 4 ay 1 hafta 1 gunluk.bızde sabredemeyenlerdenız.ben doguma gırerken herseyı canlı canlı anlatmıstım.kesın hepınız soka gırmıssınızdır.cunku tahmını dogum tarıhı 18 ekımdı,en sona kalcam dıyordum ılklerden oldum...

oyle oluyor alısınca uyuyamıyorsun.benım kızada havasını verdım,mamasını yedırdım yatagına yatırdım uyumaya calısıyor bende bır bakıyım dedım.

kızlar, bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var, bu zamanlarda ne gibi gelişmeler olmalı?
mesela benimki çok sık gülmüyo, keyfi çok yerindeyse, sabahları uynınca biraz neşeli, onun dışında pek ilgilenmiyo bizimle. yeni yeni gıdıklayınca sesle gülüyo, güleç olsun çok istiyorum acaba somurtuk bi kız olduğundan mı bu kadar az gülüyo yoksa normal mi? daha zamanı varmı?

bide 1 haftadır başı boynu sırtı emerken ve özellikle uyurken acayip terliyo, ıslanıyo, normalde emerken bile terlemeyen çocuk simdi sırılsıklam, bu normal mi? sizdede var mı?

bu zamanlarda zaten cok gulmuyorlar.terlemesıde emerken kendını kasıyor.efor sarfedıyo ondan terlıyordur benımkıde oyle.zaten bebekler ense ve kafadan terlermıs

slm kızlr uykusuz anneden selamlarr:)) minnoşum 1 hafta sonra 4 aylık olacak hala uykusu düzene girmedi gece sık uyanıyor gündüz yarım saati geçmiyor uykusu ve gündüz 2 kere uyuyor ve sabah 5 te bildiğin cin gibi kalkıyor yani sabah 5 e kadarda 4 kere uyanmış oluyor sizn nasıl uykular bebişler ?

günaydın zafi, bende 22 ekimde oğlumu dünyaya getirdim, 41. haftada. sezeryan olmasaydı çıkacağı yoktu. benim oğlanda aynı pek bi asabi, akşam misafirler vardı bu çocuk çok sinirli bakıyor kaşlarını çatarak etrafı izliyor diyorlar. yani henüz kendilerini sevdirmeye pek niyeti yok.bizimkide çok terliyor emerken özellikle saç dipleri sırılsıklam oluyor, boğazının altı terden tahriş olmaya başladı bir an önce başını dik tutup boğazı açığa çıksın istiyorum ama sanırım daha var,.

gunaydın canım benım kızım 4 ay 1 haftalık yanı 5 ayın ıcınde.benım kızımda o kadarlıkken cok sık uyanır hatta hıc uyumazdı ama sımdı uyuyor.karnı doyduktan sonra sorun yok.gecede uyur acıktıgında aglamaz bıle ses verıyor aguu gıbı kalkıp doyuruyorum..senınkıde duzene gırer yakında.

benim kızımda 23 ekim doğumlu canım 1 gün var aralarında şu an altını almak için yastık koyup yatırıyorum , yastıktan da destek alarak kalkmaya çalışıyor :)) çok gülüyoruz eşimle , bizimkide fazla gülmüyor ama hasta oldu kızım , saolsun eşim bulaştırdı birdaha hasta olursa eve almicam kaynanasına gitsin iyileşene kadar birde eliyle bişeyler tutmaya başlıyo yavaştan , kısa süre , bizdeki gelişmeler böyle

bide 1 haftadır başı boynu sırtı emerken ve özellikle uyurken acayip terliyo, ıslanıyo, normalde emerken bile terlemeyen çocuk simdi sırılsıklam, bu normal mi? sizdede var mı?

bizim de terliyodu, ben de emerken odanın ısısını düşürüyorum sanki daha azaldı gibi. bir de üşütmesin diye terlemeye başlar başlamaz bi elimle siliyorum terini. ama biz daha küçüğüz sizden. belki ter bezleri artık daha iyi çalışmaya başlamıştır bebeğinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…