kızlar, bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var, bu zamanlarda ne gibi gelişmeler olmalı?
mesela benimki çok sık gülmüyo, keyfi çok yerindeyse, sabahları uynınca biraz neşeli, onun dışında pek ilgilenmiyo bizimle. yeni yeni gıdıklayınca sesle gülüyo, güleç olsun çok istiyorum acaba somurtuk bi kız olduğundan mı bu kadar az gülüyo yoksa normal mi? daha zamanı varmı?
bide 1 haftadır başı boynu sırtı emerken ve özellikle uyurken acayip terliyo, ıslanıyo, normalde emerken bile terlemeyen çocuk simdi sırılsıklam, bu normal mi? sizdede var mı?
kızlar, bebeğimin 3 aylık olmasına 1 hafta var, bu zamanlarda ne gibi gelişmeler olmalı?
mesela benimki çok sık gülmüyo, keyfi çok yerindeyse, sabahları uynınca biraz neşeli, onun dışında pek ilgilenmiyo bizimle. yeni yeni gıdıklayınca sesle gülüyo, güleç olsun çok istiyorum acaba somurtuk bi kız olduğundan mı bu kadar az gülüyo yoksa normal mi? daha zamanı varmı?
bide 1 haftadır başı boynu sırtı emerken ve özellikle uyurken acayip terliyo, ıslanıyo, normalde emerken bile terlemeyen çocuk simdi sırılsıklam, bu normal mi? sizdede var mı?
Kızlar ne oldu kımsecıkler yok bır ıkı gundur.kız esra sende mı o malum sıteye transfer oldun yoksa allah korusun kızmı hasta
Yok kiz orda ne isim var ben burda gayet mutluyum valla.. Yok teyzesi pamugum hasta degil cok sukur ama cok ilgi bekliyor haliyle,goz actirmiyor. Ece nasil beslenmesi istahi artti mi pamugun? Bisey sorcam bu ayin 23de s.ocagi asiya cagirdi ne asisi sormayi unuttum siz oldunuz mu? Ayy umarim yine 3asi birden degildir...
Slm kizlar iki gundur atesler icinde yatiyorum usuyorum surekli simdi biraz iyiyim ilacta almadim ama basim agriyo o bi turlu gecmedi( sizler ve bebisleriniz iyidir umarim kendinize iyi bakin
ben ıyıyım ecede hastaneden cıktı bugun daha ıyı ama babaannemız hasta.cok kotu hemde.
Canim cok gecmis olsun babannenizin nesi var?
ınsallah canım saat 00.20 de bır kase kasık maması yedı.bıberon ıstemıyor sımdı kasıga alıstı ya.offf bıraz daha alsaydı bıberonu ıyı olurdu.
canım inan kaşık daha iyi biberona alışkın bebekler ek gıdada zorluk çekiyo ben mesela mama verceksem biberon kullanıom suyunudakaşıkla veriom ikisinide bilsin çocuk...
Kızlar mujde kızım kalktı oturdu tek basına ınanamıyorum resmını cektık.bıara eklerım
Masallah ona. nasil kalkti yatarkenmi kalkip oturdu?
senın fıle dedıgın su sunger gıbı olanlar mı benım kuvetım kendınden var ıcınde oturma yerı cok rahat oluyor.e bebekten almıstım
kendı yastıgını ınce battanıyesıyle yukseltıyorum hava verıcegım zaman.ben ılaclarını hazırlıyordum.bı kafamı cevırdım baktın gerı dondum sonra sasırdım bır anda bı baktım kı oturuyor hemen bızımkılere seslendım ama onlar goremeden dustu.sans bende fotograf cekmıstım makıne acıktı cektım anında.
Sevi bebenin yıkama minderi
hani kopuklu olan